Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
916.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen benim de cok hosuma gitti galeriye gidip arabayi deneme olayi... bence artik bunu oynayan agizina nfs kelimesi bile almaz... bunun yaninda nfs tetris gibi kalir
  • Ya bende de logitech wingman formula force var.Bakalım biz ne yapcaz.Bununla çoğu oyunu iyi oynuyorum ama inşallah bunuda iyi çalıştırır.Yoksa ekran kartının yanında bide direksiyon alacam.Babam öldürcek beni ama yapcak bi şey yok.Hayatımın oynununa az kaldı .Hadi hayırlısı... VENOM800 KARDEŞ SENİN SİSTEM ÇOK SAĞLAM.BU SİSTEMLE ŞU AN OYNAYAMADIĞIUN OYUN VARMI YAAATEST DRİVER UNLİMİTED TADI EN GÜZEL SENİN SİSTEMLE ÇIKAR BEAA.AHH BE PARASIZLIĞIN GÖZÜ KÖR OLSUN.BU SİSTEM İÇİNDE PARA BİRİKMEZKİ YA.SEN O SİSTEMİ KAÇA TOPLADIN BE ABİ???????????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 29 Ocak 2007; 18:02:54 >

• offfffffff offfffffffff cikmaz bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharks1990

Ya bende de logitech wingman formula force var.Bakalım biz ne yapcaz.Bununla çoğu oyunu iyi oynuyorum ama inşallah bunuda iyi çalıştırır.Yoksa ekran kartının yanında bide direksiyon alacam.Babam öldürcek beni ama yapcak bi şey yok.Hayatımın oynununa az kaldı .Hadi hayırlısı... VENOM800 KARDEŞ SENİN SİSTEM ÇOK SAĞLAM.BU SİSTEMLE ŞU AN OYNAYAMADIĞIUN OYUN VARMI YAAATEST DRİVER UNLİMİTED TADI EN GÜZEL SENİN SİSTEMLE ÇIKAR BEAA.AHH BE PARASIZLIĞIN GÖZÜ KÖR OLSUN.BU SİSTEM İÇİNDE PARA BİRİKMEZKİ YA.SEN O SİSTEMİ KAÇA TOPLADIN BE ABİ???????????????????????

@sharks1990 kardeşim öncelikle direksiyonun çok iyi bunu belirteyim O modelden geçen sene yakın bir arkadaşıma da aldırmıştım çok memun. TDU için de endişe etmene gerek yok bence O direksiyonla gayet güzel oynayabilirsin Sistemim için de şunu söyliyim parçaları alalı 3 hafta falan oldu sanırım ama bu sistemi toparlayabilmek için çok uzun zamandır para biriktirdiğimi söylemeliyim. Yani tahmin ettiğin gibi şak diye alamadım bu sistemi Ben 7 yaşından beri pc kullanıyorum ve pc oyunlarına karşı da büyük bir ilgim var. Oyunlara olan bu ilgim zaman içinde bu oyunlar nasıl yapılır sorusunun yanıtını bulmakla geçti ve şu anda bu işin eğitmini alarak iyi bir şeyler yapmak için uğraşıyorum İnşallah başarılı olurum. Sistemin güçlü olması da bundan kaynaklanıyor yani kullandığım programlar sistemi çok zorluyan programlar olmasından dolayı bu kadar para harcayıp kurdum bu sistemi Ne kadara kurdun sorunusa istersen burada cevap yazmıyayım yanlış alaşılma olmasın şimdi Bir de sabırsız arkadaşlara daha sabırlı olmalarını öneriyorum 2 haftacık kalmış azıcık daha bekleyin dimi ama

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Ya bende de logitech wingman formula force var.Bakalım biz ne yapcaz.Bununla çoğu oyunu iyi oynuyorum ama inşallah bunuda iyi çalıştırır.Yoksa ekran kartının yanında bide direksiyon alacam.Babam öldürcek beni ama yapcak bi şey yok.Hayatımın oynununa az kaldı .Hadi hayırlısı... VENOM800 KARDEŞ SENİN SİSTEM ÇOK SAĞLAM.BU SİSTEMLE ŞU AN OYNAYAMADIĞIUN OYUN VARMI YAAATEST DRİVER UNLİMİTED TADI EN GÜZEL SENİN SİSTEMLE ÇIKAR BEAA.AHH BE PARASIZLIĞIN GÖZÜ KÖR OLSUN.BU SİSTEM İÇİNDE PARA BİRİKMEZKİ YA.SEN O SİSTEMİ KAÇA TOPLADIN BE ABİ???????????????????????

@sharks1990 kardeşim öncelikle direksiyonun çok iyi bunu belirteyim O modelden geçen sene yakın bir arkadaşıma da aldırmıştım çok memun. TDU için de endişe etmene gerek yok bence O direksiyonla gayet güzel oynayabilirsin Sistemim için de şunu söyliyim parçaları alalı 3 hafta falan oldu sanırım ama bu sistemi toparlayabilmek için çok uzun zamandır para biriktirdiğimi söylemeliyim. Yani tahmin ettiğin gibi şak diye alamadım bu sistemi Ben 7 yaşından beri pc kullanıyorum ve pc oyunlarına karşı da büyük bir ilgim var. Oyunlara olan bu ilgim zaman içinde bu oyunlar nasıl yapılır sorusunun yanıtını bulmakla geçti ve şu anda bu işin eğitmini alarak iyi bir şeyler yapmak için uğraşıyorum İnşallah başarılı olurum. Sistemin güçlü olması da bundan kaynaklanıyor yani kullandığım programlar sistemi çok zorluyan programlar olmasından dolayı bu kadar para harcayıp kurdum bu sistemi Ne kadara kurdun sorunusa istersen burada cevap yazmıyayım yanlış alaşılma olmasın şimdi Bir de sabırsız arkadaşlara daha sabırlı olmalarını öneriyorum 2 haftacık kalmış azıcık daha bekleyin dimi ama

başarılar diliyorum yalnız sistemine 1gb ram pek yakışmamış acaba o sistemle 800x600 low detayda nfsu2 de 25 fps nin üstüne çıkabiliyor musunbirazda benim için para biriktirsene

• Haklısın @kızılejder 1gb ram sisteme az geliyor şu anda ama söylediğim gibi uzun zamandır yeni sistem için para biriktiriyordum ve elde avuçta pek bir şey kalmadı şu an da O nedenle bari rami 1gb alayım da nasıl olsa bir süre sonra 2 hatta 4 e çıkarma imkanım var dedim kendi kendime Ama ekran kartından veya işlemciden kırpsaydım bir daha yenisini almak için 5-6 ay uğraşırdım. İnşallah bir daha ki ay başında 1gb twinmos ddr2 667mhz lik bir ram daha alıcam o zaman sistem biraz daha rahatlıyacak ama şu anda 3dmax, after effects gibi programlar da render işleminde makina ram den dolayı zorlanıyor.
  • Selamlar,

Geçen haftasonu dağıtılan Test Drive Unlimited beta test keylerden birisine sahip olan şanslı azınlıktan biriyim sanırım.Oyunu 2 günden beri oynuyorum.Oyun M.O.O.R (Massively Open Online Racing) olarak tanımlamıyor.

İlk olarak fileplanetden 3.6 GB lık clientı indirdim .Daha sonra gamespy id kullanarak TDU beta test serverına girmiş bulundum.Server da ben girdiğimde 1200 online oyuncu bulunuyordu.

Başlangıçta kendinizi havalimanında görüyorsunuz ve pasaport kontrolü yapılan yerde karakter seçiminizi yapıyorsunuz.Karakterinizi seçtikten sonra pasaport kontrolünden geçiyor ve uçağa binerek doğru Hawaii ye gidiyorsunuz.

Başlangıçta havaalanı rent a car dan bir araç kiralıyorsunuz ve bir miktar paraya sahipsiniz.Bu parayla öncelikle kendinize F sınıfı bir araç alıyorsunuz çünkü paranız buna yetiyor ( araçlar F den A ya doğru kategorize edilmiş)Bu F sınıfı araçlar Alfa Romeo GT , Audi A3 Sport , Golf GTI ve bir kaç model daha var tam hatırlamıyorum şu anda.ben kendime bir Alfa GT aldım.Daha sonra karakterinizin kalacağı evi seçiyorsunuz , ayrıca bu evde garajınız bulunuyor ve garajın büyüklüğüne göre araç sayınızı arttırabiliyorsunuz.Paranız olursa gayet güzel evler alabiliyorsunuz.Malum burası Hawaii ve deniz kenarı villalarla dolu .

Herşey paraya bakıyor.Para kazanmak için de görevleri veya yarışları derece ile bitirmek gerekiyor.Kazanılan para benim görebildiğim kadarıyla yarış başına 1500$-10000$ arası değişebiliyor.Ayrıca sizden yardım isteyen otostopçuları da istedikleri noktalara bırakarak giyim kuponu veya para da kazanabiliyorsunuz.Daha sonra bu giysi kuponlarını façayı düzeltmek için çeşitli mağazalarda kullanabiliyorsunuz.Zaten baya bi mağaza dolu etrafta.

Adanın haritasını M tuşuyla açtığınızda ne kadar büyük bir adada olduğunuzu görebiliyorsunuz.Haritadan görevleri , araç galerilerini , mağazaları , klüpleri , online oyuncuları vs filtreleyip görebiliyorsunuz.Ben şu kısa zaman içinde bütün galerileri gezdim.Fakat Lamborghini mağazasında bayağı bir vakit harcadım .Galerilerdeki araçlarla test sürüşlerine çıkabiliyorsunuz .Tabi bu zevk 2 dk kadar sürüyor.Pahalı araçlara kavuşmak için biraz para biriktirmek gerekiyor.Alfa GT den Lamborghini ye test sürüşü için de geçseniz o 2 dakika içerisinde araçların birbirinden nasıl farklı olduğunu görebiliyorsunuz.

İşin en can alıcı yanı ise multiplayer bir oyun olması.Arkandan bir Golf GTI ın selektör yaparak yaklaştığını görmek insanı heyecanlandırıyor.Oyuncular birbirine meydan okuyabiliyorar.Challenge moduna geçtiğinizde yarışacağınız yolu belirliyor ( belli bir pist yok yolu ve map üzerinde uzunluğunu işaretliyerek meydan okunan kişi seçiyor.) ve yarışıyorsunuz.Sanırım bu yarışa para ödülü de koyabiliyorsunuz.ben etrafta dolaşan spor lüks arabaları olan fazla fazla oyuncular gördüm.Online oyuncuların nickleri araçlarının üzerinde yazıyor ve chat yapabiliyorsunuz.

Daha yazacak çok şey var ama aklıma gelenler şu ana kadar bunlar , işyerinden çıkayım eve gideyim şu Lamborghinim için para biriktireyim diyorum.Sanırım bu beta test oyunun çıkacağı Şubat 16 ( sendit bu tarihe preorder kabul ediyor) devam edecek ve ben kesinlikle orijinal bir TDU alacağım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fragland -- 30 Ocak 2007; 12:25:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Fragland

Selamlar,

Geçen haftasonu dağıtılan Test Drive Unlimited beta test keylerden birisine sahip olan şanslı azınlıktan biriyim sanırım.Oyunu 2 günden beri oynuyorum.Oyun M.O.O.R (Massively Open Online Racing) olarak tanımlamıyor.

İlk olarak fileplanetden 3.6 GB lık clientı indirdim .Daha sonra gamespy id kullanarak TDU beta test serverına girmiş bulundum.Server da ben girdiğimde 1200 online oyuncu bulunuyordu.

Başlangıçta kendinizi havalimanında görüyorsunuz ve pasaport kontrolü yapılan yerde karakter seçiminizi yapıyorsunuz.Karakterinizi seçtikten sonra pasaport kontrolünden geçiyor ve uçağa binerek doğru Hawaii ye gidiyorsunuz.

Başlangıçta havaalanı rent a car dan bir araç kiralıyorsunuz ve bir miktar paraya sahipsiniz.Bu parayla öncelikle kendinize F sınıfı bir araç alıyorsunuz çünkü paranız buna yetiyor ( araçlar F den A ya doğru kategorize edilmiş)Bu F sınıfı araçlar Alfa Romeo GT , Audi A3 Sport , Golf GTI ve bir kaç model daha var tam hatırlamıyorum şu anda.ben kendime bir Alfa GT aldım.Daha sonra karakterinizin kalacağı evi seçiyorsunuz , ayrıca bu evde garajınız bulunuyor ve garajın büyüklüğüne göre araç sayınızı arttırabiliyorsunuz.Paranız olursa gayet güzel evler alabiliyorsunuz.Malum burası Hawaii ve deniz kenarı villalarla dolu .

Herşey paraya bakıyor.Para kazanmak için de görevleri veya yarışları derece ile bitirmek gerekiyor.Kazanılan para benim görebildiğim kadarıyla yarış başına 1500$-10000$ arası değişebiliyor.Ayrıca sizden yardım isteyen otostopçuları da istedikleri noktalara bırakarak giyim kuponu veya para da kazanabiliyorsunuz.Daha sonra bu giysi kuponlarını façayı düzeltmek için çeşitli mağazalarda kullanabiliyorsunuz.Zaten baya bi mağaza dolu etrafta.

Adanın haritasını M tuşuyla açtığınızda ne kadar büyük bir adada olduğunuzu görebiliyorsunuz.Haritadan görevleri , araç galerilerini , mağazaları , klüpleri , online oyuncuları vs filtreleyip görebiliyorsunuz.Ben şu kısa zaman içinde bütün galerileri gezdim.Fakat Lamborghini mağazasında bayağı bir vakit harcadım .Galerilerdeki araçlarla test sürüşlerine çıkabiliyorsunuz .Tabi bu zevk 2 dk kadar sürüyor.Pahalı araçlara kavuşmak için biraz para biriktirmek gerekiyor.Alfa GT den Lamborghini ye test sürüşü için de geçseniz o 2 dakika içerisinde araçların birbirinden nasıl farklı olduğunu görebiliyorsunuz.

İşin en can alıcı yanı ise multiplayer bir oyun olması.Arkandan bir Golf GTI ın selektör yaparak yaklaştığını görmek insanı heyecanlandırıyor.Oyuncular birbirine meydan okuyabiliyorar.Challenge moduna geçtiğinizde yarışacağınız yolu belirliyor ( belli bir pist yok yolu ve map üzerinde uzunluğunu işaretliyerek meydan okunan kişi seçiyor.) ve yarışıyorsunuz.Sanırım bu yarışa para ödülü de koyabiliyorsunuz.ben etrafta dolaşan spor lüks arabaları olan fazla fazla oyuncular gördüm.Online oyuncuların nickleri araçlarının üzerinde yazıyor ve chat yapabiliyorsunuz.

Daha yazacak çok şey var ama aklıma gelenler şu ana kadar bunlar , işyerinden çıkayım eve gideyim şu Lamborghinim için para biriktireyim diyorum.Sanırım bu beta test oyunun çıkacağı Şubat 16 ( sendit bu tarihe preorder kabul ediyor) devam edecek ve ben kesinlikle orijinal bir TDU alacağım .

Offfffff Harika bu oyun yaaaa çıksın artık

Kardeş bide imkanın varsa biraz ss koyarmısın. Grafikler hakkında biraz daha iyi bilgi edinelim

• @Fragland bilgiler için teşekkürler ama bizden bu kadar kolay kurtulamazsın ss isteriz.
  • Arkadaşlar şu anda işteyim.Akşam eve gittiğimde söz bir kaç ss alıp koyarım buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fragland

Arkadaşlar şu anda işteyim.Akşam eve gittiğimde söz bir kaç ss alıp koyarım buraya

Teşekkürler
  • Oyunun grafik yönu biraz problemli,özellikle sehirlerin yakinlarinda cok fazla kasilmalar oluyor,bazende fps dusmesede 5-10 saniyelik kesik kesik takilmalar oluyor.grafik ayari olarak cözunurluk,anti aliasing,hdr,quality(high,medium,low) secenekleriniz var.Herhangi bir custom ayar sansiniz yok...yaptigim denemelerde quality göruntudeki uzak kisimlarin kalitesini ve cizilme mesafesini ayarliyor gibi görunuyor.

1280x720 cözunurlukte medium detayda 25-30fps arasi gidip geliyor benim makinamda.1920x1200 yaparsam 13-19fps arasi aliyorum low qualityde.Makinam 24" imac 2,16 core 2 duo,1gb ddr2 667,256mb geforce7600gt. Umarim oyun cikana kadar optimize edilir oyun.

Oynanisa gelirsek tam bir yari simulasyon gibi...simdiden yabanci forumlarda drift yapilir yapilmaz tartismalari baslamis ;) ,araba sesleri ve grafikleri cok iyi,carptiginiz arabalarda hasar var ama kendi arabamiza birsey olmuyor.Direksiyonla oynamak sart gibi birsey...klavye arabayi kontrol etmek icin cok hassas yada duyarsiz kaliyor.özet transport görevleriyle yarislardan kazanacaginizin 4-5 kati para kazanabilirsiniz...

bir cumleyle özetlersek Bu oyun (ufak problemleri halledilirse) devrim yaratabilir. :)

• Söylenenler çok heyecanlandırıcı... Acaba Orijinal olmayan oyunda Multiplay oynayabilecek miyiz ?
  • Onu çıkınca anlarız. Kesin cd-key isteyecek.
  • Kokpit kamerasından motorbisiklet sürüşü
    Adamın sistemi şuymuş;
    System:
    Amd barton3200+
    1 gb ram
    6600gt 128mb ram

30 FPS de oynuyomuş

http://www.youtube.com/watch?v=kPj2xc4Bfac
  • @Pinky_Demon

zaten open beta icin bile unique cd key veriyor...oyun kesin cd key kontrollu olacaktir.

@HRNclk777

videoyu izlemedim gerci cözunurlugu yazmamissin ama benimkinin yari gucunde bile olmayan bi makinada 30fps verdiyse( ki kokpit kamerasi fps dusuruyor) dedigim optimizasyon problemini destekliyor bu video.

Bu arada baska open betada oynayan kimse yokmu sadece 2 kisimiyiz? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Vakit ayırıpta bu uzun cevabı yazdığın için teşekkür ederim.Tabiki sende haklısın oyun yapımı için tabiki iyi bir sistem lazım.Umarım bu sistem işini görüyodur.Direksiyon içinde içimi çok rahatlattın sana çok teşekkür ediyorum.umarım hayat boyunca herşey dilediğin gibi olur ve ileride senin oyunlarını oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 30 Ocak 2007; 17:28:45 >

• @sharks1990 iyi dileklerin için teşekkür ederim saolasın @Fragland ve @sthlm verdiğiniz bilgiler için sizlere teşekkür ederim Çok yararlı oldu bu bilgiler Youtube dan izlediğim open beta videolarında bahsettiğiniz takılmalara şahit oldum yani bu takılmalar fps düşüşünden kaynaklanan takılmalar değil de nfs mw de olduğu gibi optimizasyon sorunlarından olan takılmalara benziyor sanırım. Ama bunların beta da olması normal sayılır Gerçi nfs mw tam sürümde de takılıyordu ama inşallah TDU de bu sorun ortadan kalkar Oyun için bahsettikleriniz gerçekten çok güzel. Şimdiye kadar pc ye böyle bir araba yarışı gelmedi ve yapımcıların da dediği gibi 'diğer araba yarışı oyunlarıyla TDU i kıyaslamıyoruz bile çünkü hiçbiri bu oyun gibi değil' lafı sanırım boş değilmiş Sizden ricam oyundan ekran görüntüsü koymanız Böylece oyun beta bile olsa pc grafiklerini daha detaylı inceleme şansımız olur. @sharks1990 iyi dileklerin için de teşekkür ederim saolasın

• rica ederim
  • @Fragland oyuna daldı ss'leri unuttu
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.