|
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe
-
-
Güzel haber. -
Forza Horizon 4, NFS Heat, The Crew bilmem ne her türlü Açık Dünya Yarış oyununu oynadım. Şu Test Drive Unlimited kadar atmosfere sokan bir oyun oynamadım arkadaş. Ama TDU'nun en büyük sıkıntısı da yarışların çok kolay olmasıydı. Nizami sürersen, ağaca mağaca çarpmaz yoldan çıkmazsan her türlü 1. oluyordun. Ama bunun dışında her markanın kendi bayiisi olması, ev yat kat alabilmen, ufak çaplı hikayeler ve tatil bölgelerinde geçmesi oyunu bayağı farklı yapıyordu diğer yarış oyunlarından. -
Nihayet... -
Soru işareti çok.. geliştirici 5 para etmez. Ayrıca işin içinde ubisoft varsa bi cacık olmaz..
Totemdir -
https://twitter.com/testdrive
Test Drive Unlimited 3, Nacon Connect Etkinliğinde Duyurulabilir
7 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak olan Nacon Connect etkinliğinde Test Drive Unlimited 3'ü görebiliriz.En son Test Drive Unlimited oyununun üzerinden tam 9 yıl geçti. WRC’nin yayıncısı olan Bigben Interactive 2016 yılında Test Drive haklarını eski sahipleri olan Atari’den satın almıştı. Bigben ayrıca geliştirme ekiplerinin bu lisans üzerinde çalışabilme fikrine çok hevesli olduklarını doğrulayarak, yeni bir Test Drive oyununun geliştirmeye girmeye hazır olduğunu düşündürdü. Bunun üzerinden tam 4 yıl geçti ve bugüne kadar henüz yeni Test Drive Unlimited’ın yeni oyunuyla ilgili herhangi bir şey görmemiştik.
2020’ye gelelim ve Bigben yeni oyunlarını açığa çıkarmaya hazır gibi görünüyor. Nacon Connect etkinliğinin son fragmanında, 0:02 saniyesinde, yeni bir Test Drive Unlimited oyunu olabilecek yeni bir yarış oyunu için bir görüntü var. Aslında yukarıdaki görüntüde videonun 0:02 saniyesinde ki görüntüden alınma. Franchise hayranları ve araba tutkunları, arka planda bulanık park edilmiş bir Koenigsegg Agera‘yı hemen tanıyacaklardır.
Nacon Connect etkinliği 7 Temmuz 2020 tarihinde Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak. Yapılacak olan etkinlik çok yakın bir tarihte gerçekleşeceği için uzun bir süre beklememize gerek kalmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVB44 -- 4 Temmuz 2020; 7:1:51 >
-
Her şey bir yana, araç fiziğini ve grafikleri çok merak ediyorum. İnşallah Wrc gibi bir oyunla karşılaşmayız. Özgün bir oyun görürüz. -
Test Drive Unlimited ismi bile meraklandırmaya yetiyor, hayırlısı diyelim. -
Merakla bekliyorum zamanında saatlerimi gömdüğüm oyundur çok güzel bir seridi devamı güzel olur umarım -
"The physics system is said to be borrowed from WRC 8, while the visuals will be further improved from that game."
Proje acilen iptal edilmeli, Eden games'in mirasına azıcık saygı duymalılar. Hatta isim haklarını Eden games'e tekrar iade etmeliler. Yoksa bu işin sonu rezalete çıkar demedi demeyin. -
forza nfs crew gibi arcade değilde similasyona yakın olur umarım direksiyon set ile zevkle oynanır yoksa gidip düşük direksiyon açısıyla gidip oynamam sırf bu arcade düşük direksiyon açısından dolayı forza crew vs oynamadım -
Oyunu şu 85 yarış oyunu çıkarıpta hala düzgün bir yarış çıkaramamış firma yapacaksa hiçkimse beklentiye girmesin. Bu adamlar araç dimağini falan yapmayı bilmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: oKsyqeN
"The physics system is said to be borrowed from WRC 8, while the visuals will be further improved from that game."
Proje acilen iptal edilmeli, Eden games'in mirasına azıcık saygı duymalılar. Hatta isim haklarını Eden games'e tekrar iade etmeliler. Yoksa bu işin sonu rezalete çıkar demedi demeyin. -
Hey gidi gunler hey... gerci bu firmadan pek bi beklentim yok -
Seriyi rezil edebilirler, beklentinizi düşük tutun. -
Crew benzeri fiziklerle gelecegini dusunuyorum. Bu nedenle beklentim ekside. Umarım cok iyi bir oyun goruruz. Horizon su anda tek başına idare ediyor free roam yarış türünü. Tdu fizikleri forzaya benzerse ama genel anlamda tdu özünden kopmazsa mukemmel bir oyun bizi bekliyor demektir. -
8 Dakikaya başlıyor tanıtım -
TDU Solar Crown
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Temmuz 2020; 20:45:36 > -
Harita yine ada olucakmış ve büyüklüğü 1e1 ölçülerde olcakmış.. -
Birde oynanış gösterselerdide azıcık görseydik. -
Modaya uyup trafiği sağdan yapmazlar inşallah.
Forza Horizon 4, NFS Heat, The Crew bilmem ne her türlü Açık Dünya Yarış oyununu oynadım. Şu Test Drive Unlimited kadar atmosfere sokan bir oyun oynamadım arkadaş. Ama TDU'nun en büyük sıkıntısı da yarışların çok kolay olmasıydı. Nizami sürersen, ağaca mağaca çarpmaz yoldan çıkmazsan her türlü 1. oluyordun. Ama bunun dışında her markanın kendi bayiisi olması, ev yat kat alabilmen, ufak çaplı hikayeler ve tatil bölgelerinde geçmesi oyunu bayağı farklı yapıyordu diğer yarış oyunlarından.
|
Hiçbir şekilde gelecek vaat etmeyen, hiçbir derinliği olmayan bomboş bir yapım geliyor. Eski yapımcısının olmadığının farkındayım, ancak son oyununun üstünden 10 yıldan fazla geçen, resmî 2020 duyurusundan bu yana 1 tane bile gerçek oyun içi gameplay yayınlamaktan imtina ettikleri, sürekli in-engine denen direkt oyun motorundan tüm efektler vs coşturulmuş şekilde gösterilenlerden ibaret görüntülerle, birkaç tane farklı edition ön siparişe açılan tuhaf bir oyun karşımızda. Burada insanlar sürekli bir beklenti ve umut içinde, bazıları da kasıtlı olarak sürüş fiziklerinin , genel fiziklerin, ışıklandırmanın ve o rezalet kokpit açısı ve pilot direksiyon hareketlerine rağmen güzelleme yapması, 2025e doğru giderken, AI ve teknolojiler uçarken, onca yarış oyunu deneyimlemişken bu vasatlığı övmek bana fazlasıyla tuhaf geliyor. Ses dizaynını da hiç beğenmedim, o konuda da derinlik çeşitlilik yok. Hiç haber verilmeden ve sadece steam platformuna çat diye bir demo çıkardılar. Bir yandan çok iyi yaptılar, böylesine bitmekten çok uzak ve kötü dizayn kararlarıyla mahvolmuş bir oyuna boşa yükselmek istemezdim, vaktimi harcamak istemezdim iyi oldu. Öte yandan TDU kült bir seridir, yıllardır yeni oyununu çok fazla kişi bekliyor. Aradan da az değil tam 2 konsol jenerasyonu geçmiş , hâliyle beklentiler yüksek. Ancak özü temeli özgürce sürmek ve sosyal olarak arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek üzerine dayanan, arabanın birçok özelliğini kullanma imkanı sunan trafik kurallarına uymayı temiz sürmeyi ödüllendiren bir oyunda , gerek kamera açıları gerekse sesler, sürüş dinamikleri oldukça sığ ve yavan hissettirdi. hız hissiyatı ise diğer temel bir problem , neredeyse yok gibi. Bugün bile blackbox dönemi nfsleri (ek olarak shift2 yi) , driveclub ı, eski kaliteli forzaları(2016 fh3 öncesi), midnight club LA i hâlâ daha başarılı buluyor ve bir-ikisini düzenli oynuyorum. bir driveclubtaki fh1 ve 2deki hız hissiyatını, araçların ağırlığını, sürüş keyfini ve sesleri tdusc demosunda bulamadım. ve bazı insanların anlamadığı veya anlamak istemediği temel mesele ise , saydıklarım öyle patchle update ile sizden aldıkları geribildirimle filan düzeltilebilecek şeyler değil. bugüne kadar hiçbir AA veya AAA oyunda (rezalet çıkış yaparak sonra adeta baştan yapılan cyberpunk hariç) büyük yapısal değişiklikler, tasarım değişimiyle büyük gelişimler görmedim. Sadece aciliyet sırasına göre bir yol haritası çizerler, olabildiğince kervanı yolda düzme kafasıyla bugları glitchleri varsa performans sorunlarını çözerler. hileye belki önlem alırlar, içerik olarak zenginleştirirler. araba modelleri ve seslerindeki buglar vb düzeltilir. yani bu oyun 10 yıl da düzenli güncelleme alsa , temel olarak demoda ne gördüyseniz aşağı-yukarı odur. |
Herşey hazır çok şükür 🙏🏼 Ben başlıyorum dostlar , bakalım KT racing test drive a beklediğimiz dokunuşu yapabilmiş mi göreceğiz? |
Puana bakıp boşuna yorum yazmayın , kendiniz oynayıp karar vermedikten sonra bu görüşler o kadar boş ki... Bir inceleme de alanın çok büyük olması eksi olarak gösterilmiş. Bu gibi komik yorumlara bakıp bir oyunu almaya veya almamaya karar veriyorsanız boşuna oyun oynamasın kimse. Önce bir kendiniz oynayıp değerlendirin sonra beğenin veya beğenmeyin o kişinin bileceği şey artık . |
forza horizon gibi 5 dakikada bir hyper car hediye etmediği için sevilmemiş. |
Demo steame geldi şimdi indirip deneyebilirsiniz
https://store.steampowered.com/app/1249970/Test_Drive_Unlimited_Solar_Crown/ |
Oyuna girmemle çıkmam bir oldu en ufak bir beklentim bile yoktu zaten. Oyun görsel anlamda afedersiniz b.k gibi görünüyor PS3 Xbox 360 jenerasyonu grafiklerini andırıyor. fizikler Forza ile kıyaslanamaz bile daha çok crew 2 gibi. Üstelik optimizasyonda rezalet oyunun nihai sürümü olmadığının fakındayım elbette ama 3 ay gibi kısa bir süre sonra çıkış yapacak oyunu cilalayıp optimize edebileceklerini zannetmiyorum. Şu sistem gereksinimlerine bakar mısınız şaka gibi. |
Yaptıkları hataların kolay düzeltebilecekleri cinsten olmadığını anladıkları için bir sürü laf kalabalıklığı yapıyorlar. Ama düzelmicek şeyler değildir inşallah, ileride güzel bir oyun olur. |
Benzer içerikler
- forza horizon 6 ne zaman çıkacak
- lfs s2 kilidi açma
- gta vice city görev atlama hilesi
- forza horizon 5 açılmıyor
- assetto corsa evo
- araba oyunları pc
- assetto corsa sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X