Ben de bir görev yaptım 58000 verdi fakat hala gezmek güzel yarış ivmesinden çok uzak, meret yarışmadan da para vermiyor kumarhanenin açılmasını bekliyorum. |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (88. sayfa)

-
-
58k çokmuş hangi görev o ben 44k aldım hep teslimden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemeden sonra oyuna girdim otelden çıkar çıkmaz hemen sağda mavi bir arabaydı markasına bile bakmadım 6.5 km hasarsız araç teslimi.
-
Oyunun en çok kazanç getiren yarışı önceden ard arda 50K üstü para verirken 16K ya düşürmüşler bunu yapacaklarını düşünüp son saatlerde bile birkaç yarış yapmıştım toplasam belki 100 olmuştur aynı zamanda en iyi süreyide yapmaya çalışıyordum tabi clan seviyesinide 70 e çıkarmıştım bu yarışla.
Şöyle iki tane LaFerrari bırakayım.
Yine sesi çok iyi yapmışlar sabit devirde olsun hızlanırken olsun enfes birde 7.vitesle kalkıp hızlanmayı deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Mart 2025; 4:27:10 >
-
bu online oyun mu, ücretsiz midir? bir de ne teslim ediyorsunuz? (bakalım benim mesaj gidecek mi beş yıllık konu gündeme gelmiş
)
-
Oyunda görevler var sana farkli bir araba veriyor hasar vermeden teslim etmeye calisiyorsun , common uncommon rare gibi dereceleri var . Bende oyunu yeni aldim , hatta güncelleme üstüne gelmis oldum iyi oldu baya . Online modu da var istersen solo da oynayabiliyorsun sana kalmis , hatta yeni güncellemeyle geldi solo mode u . Steamdeki oyunun negatif puanına aldanma bence, tavsiye ederim özellikle logitech g29 ile oldukça başarili .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneria -- 20 Mart 2025; 19:26:36 > -
-
Galiba Diablo ve Bugatti Chrion Super Sportu satın alabilmek içinde 4. Sezonu beklememiz gerekecek. Hala birkaç performans sorunu var. Bazenleri Fps düşüyor ve oyundan çıkana kadar düzelmiyor. Ayrıca halen 4060 ve 4060 ti (diğerlerinde varmı bilmiyorum) olanlara frame generation kendi kendine kapanıyor. Oyundan çıkıp öyle geri aktif hale getirebiliyorsun. Bu sorunlarının halen çözülmemesi çok tuhaf.
Fiziğe meydan okuyan Bugatti
Burda ne varsa çarpmama rağmen sürekli %1 hasar veriyor bu yüzden
-
Oradan yavaşça geri geri geçin o zaman çarpmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Mart 2025; 18:1:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 çekirdek bf2042 de darboğaz yapmayan cpu bu oyunda şehirde hız yaparken 7900xt ye darboğaz yapıyor %80 e kadar düşüyor kullanım. Benzer seviye kartı olanlarda şehirde gpu kullanımını düşürmeyen cpu varmı konuda acaba.
En üstteki 3 sıcaklık değerinden sonra gelen gpu kullanımı.
Gece o kadar değil gölgeler heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Nisan 2025; 19:12:4 >
-
store.steampowered.com
Test Drive Unlimited Solar Crown - Season 3 Mid-Season Patch Notes - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/538851441440195248
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X