Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (84. sayfa)

-
-
-
-
Vay hayırlı olsun çok iyi duruyor 😃 Eski tdu oyunlarına nazaran en çok eleştirilen kısım araçlara sahip olmanın fazlasıyla zor olması , zaman gerektirmesi vs vs... Lisede olsam belki bunu dert etmezdim ama şu an edebilirim :) Tabi bu tercihin en önemli sebebi araç sayısı , kolay erişebilir yapmak yapımcılar için oyunun ömründen kısmak anlamına geliyor , ne de olsa genel olarak oyun oynayan kitle tamamen değişti , pazar değişti zaten bırakın kitleyi komple oyun dünyası ciddi bir değişime uğradı o yüzden yapılan çoğu şeyi yadırgamıyorum çoğu zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 3 Mart 2025; 7:30:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde anlamadığım oyunun ekonomisini korumaya olan gereksiz abartı sanki oyun içi kredi satıyorlarmış gibi davranıyorlar o da yok. Biriken parayı sonraki sezon için saklamak istiyorum ama alıyorum tek tük bunu ve bmw i8 aldım. Bir araba oyununu 350 saat oynayıp 1000 küsür yarış yaptıktan sonra hala almak istediğim ama alamadığım arabalar olmaması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Mart 2025; 18:12:30 > -
Yapımcıyla irtibata geçmeye çalışıyorum, vade yapması için.
-
Nacon ile icralık olan varsa şuan frim challenge var fazla para veriyor haberiniz olsun sonra yapılandırmaya gidersiniz.
Bu arada frim klavye ile daha kolay ters yönde arabayı hizalamak kol ile zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Mart 2025; 12:14:8 >
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum o noktada ciddi ciddi sıkıntıları var oyunun. Yapımcılar bir çok şeyi iyi yapabilmişken böylesine basit görünen şeyleri büyük bir sorun haline getirme başarısını cidden nasıl gösterebiliyorlar anlamak mümkün değil...
-
PC ye format attım şansa bak
oyun açılmıyor.
-
Anticheat alakalı olabilir oyunun kurulu olduğu yerde SARD klasörü var oradaki updateri çalıştırıp deneyin.
-
Steam 'den bir kullanıcının tavsiyesi ile grafik ayarları donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması nı açtım sorun düzeldi ama ilginç olan formattan evel yoktu bu sorun hızlandırmalı zamanlayıcıyı kapatıp dediğini de denicem sağol.
-
-
-
Oyunda ben çoğu şeyin farkında olmuyorum ya da nasıl yapıldığını bilmiyorum
gezip duruyorum.
-
-
Oyuna devamlı girdiğim halde farkında değilim. Esasında oyunu eski TDU 'lar gibi oynuyorum düz ve basit.
-
Discover a sneak peek of Season 3 in one hour!
steamcommunity.com
Steam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Discover a sneak peek of Season 3 in one hour!https://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/517455541724775336 -
2025 de her türden bir oyun çıkarıyor adamlar.
Sezon 3 güzel geliyor tüm yeni arabaları çıkar çıkmaz alıcam 15m yeter heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Mart 2025; 21:29:13 >
Season 3 Preview Details
steamcommunity.com
Steam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Season 3 Preview Detailshttps://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/517455541724775342 -
Konuya bayağı baktım. Önceden demosunu oynamıştım ama grafik ve optimize açısından rezaletti. Fakat bu demonun alfa sürüm olduğunu okudum. Oyun indirime girince oyuna bir şans vermeyi düşünüyorum. Araçlı oyunları seven biri olarak bakalım memnun edecek mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X