Başka oyunlar araya girince uzun süre oynamamıştım araba dünyasına assetto corsa evo ile döndüm sürüşü, tepkileri, kokpit seslerini falan çok beğendim kol ile uzun süre kokpitte sürüş yaptıktan sonra tdu açtım ve dedimki adamlar bunun açık dünyalısını zaten yapmış kolay değil her arabanın kendine has sürüş deneyimi sunması ACE ilede bunu gördük baya az arabayla çıkış yaptı ve bence araçlar arasındaki fark tdu daki kadar değil. |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (82. sayfa)
-
-
Pc tarafında da güçlü donanım istiyor cpu+gpu.14/28 işlemci var normalde sanal çekirdekler kapalı sadece 14 çekirdek olarak kullanırım çoğu oyunda performans daha iyi olur ama bu oyun sanal çekirdekleri de istiyor açınca daha az drop oluyor battlefield 2042 de böyle mesela ki işlemciye en çok yüklenen oyunlardan.
Çözünürlük olarakda 1440p idare etsede 1800p de parlıyor oyun bu sebeplerden hem grafik hem performans olarak ps5 de düzelmesi zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dualsense ile kullandığım direksiyon ayarı şu şekilde daha iyisi yapılabilirmi yada kol ile oynayanların ayarlar nasıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ocak 2025; 1:17:54 > -
New patch & leaderboards reset
steamcommunity.comSteam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: New patch & leaderboards resethttps://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/539969735985464236 -
Steamde ortalama 180 kişi oynuyor ve yapımcı kernel level anti cheat getiriyor.
Beklentim oyunun offline olması 10 kişi kalınca gerçekleşecek heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ocak 2025; 3:36:31 > -
Yani gidilen yol en başından hatalıydı benim düşünceme göre , ölümsüz bir oyun yapma niyetiniz varsa o zaman oyununuzu sadece online olarak oynanabilir halde piyasaya sürmezsiniz. Eninde sonunda o server kapanacak eli mahkum, bir önceki yamada yapılan açıklamada ise zaten offline olarak bir şey yapmayacaklarını, yapımın tamamen online olarak tasarlandığını söylediler .
Hadi bu lafı geçelim :) onlar öyle dedi diye olmayacak bu kesinlikle diyemeyiz , ne yapımcılar gördük söylediklerinin tersini yapan , ama oyunun popüler olması için bana göre doğru adımlar atılmadı, hep diyorum aslında tam bir dejavu yaşıyorum şu oyunu oynarken ... Tdu 2 deki gariplikleri solar crown dakilere o kadar benzetiyorum ki anlatamam.
Ha tüm bu zırvalara rağmen oyunu oynayıp keyif alıyorum o benim sorunum :D oynamayan zaten oynamıyor , ara sıra giren de ne oldu ne bitti diye girip bakıp çıkıyor . Test Drive markasının talihsizliği markanın ismini yukarıda tutacak düzgün yapımcılar vakti zamanında olmasına rağmen onlara maddi destek veren dağıtımcıların ve markanın isim hakkını elinde bulunduranların aldıkları hatalı kararlar oluyor genelde.
İşin başlangıç noktasından beri (1987...) seriyi düzgün şekilde ilerleten oyunlar oldu ama hep bir bocalama ve yapımcı firma değişikliği ile kimlik bunalımı sorunu da oldu . Bir fırsatını bulsam aklımda bu konu için zaten oldukça güzel bir köken hikayesi anlatımı içeren yazı var ama rahat bir zaman aralığı ile böyle bir hobiye vakit ayıramayalı epey oldu . Bakalım zorluyorum kendimi , yazacağım inşallah :))
Son olarak hala kendini oynatan yegane oyunun benim için ilk tdu olduğunu tekrar tekrar söylemekte fayda görüyorum;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 28 Ocak 2025; 7:45:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçtiğimiz günlerde oyuna biraz dalayım dedim çok başlardaydım, bir şekilde içine çekmeyi başardı oyun, bence bu bakımdan olmuş diyorum.
Yalnız direksiyon ayarlarında bir sıkıntı var gibi, turu yükseltince bu sefer hızlanıldığında çok çevirmek gerekiyor dönmek için, bu direksiyon tepkisi hatalı.
Bir ayarı falan var mıdır, direksiyon turunu çok kısınca bu sefer de az geliyor gibi ama yine de hızlı giderken dönüşler sıkıntılı. Ayrıca şehiriçi sürüşte de bu sefer köşeleri doğru düzgün dönemiyorum.
Bunun haricinde bir de oyunu std diske kurmuştum, yavaşlama, kaplamaların yüklenmemesi, geç yüklenmesi gibi sıkıntılar oluyordu, sonradan uyandım hemen mnve diske yükledim, sorunlar kalktı, birkaç saat daha geçirdim oyunda. Eski TDU ruhunu biraz yakalamışlar gibi bu bakımdan, şimdilik sadece Alpine ile oynadım ama tepkiler, sürüş falan da simcade modunda, daha bi beğendim, vakit geçiririm bu oyunla dedim.
Bir de TDU2 oynamanın yollarını arıyordum, PC'de ortalık manyamış, sonradan aklıma geldi arkadaştan PS3'ünü aldım, TDU2 edindim, yakında onu da oynamaya başlayacağım
-
En büyük sıkıntı genelde bu kernel level olanlar oyun çalıştırılmasada arkaplanda çalışıyor diye biliyorum yani arada açtığımız dolaştığımız oyun için sürekli bir anticheatmi açık duracak sistemde oyunu kaldırırım daha iyi. Burnunda halkayla dolaşan tipin başının altından çıkıyor kesin.
-
İndirme boyutu 66gb.
-
Ben de 25 GB inmiş. Platform Steam.
-
İyi haber anticheat sürekli çalışmıyor. Crown jewel JADE yarışını yaptım Regera ile yarış boyunca 2 kez beni yakalasalar da sonda 28sn fark attım finişe hepsi dnf oldu.
Çok kolaylaştırmışlar büyük yarışları nabzım 100 bile olmadı ilk zamanlar 15dk boyunca 300 nabızla yarışıyorduk tampon tampona.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ocak 2025; 22:50:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verdikleri en güzel ödül bence 2006 Ford GT iç dış motor sesine doyum olmuyor enfes birşey ön sipariş ödülüydü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X