Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
24
Favori
42.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mobil oyun dediğiniz nedir tam olarak ? Hani boyut olarak desek mobil oyun boyutu falan değil, görsellik desek o da mobil bir oyununki gibi değil, oyunun haritası falan desek e koca harita , orada da mobillik bir durum yok. Tam olarak neyi kasdettiniz onu anlamadım kısacası. Tür olarak zaten bu oyunu sim veya simcade falan sanıp aldıysanız çok yanlış olmuş, ama diğer arcade oyunlar içindeki en gerçekci sürüşe sahip olan oyunun da solar crown olduğunu söylemem gerek. Acaba klavye ile falan mı oynadınız oyunu ?

• venom800 kullanıcısına yanıt

Bana göre grafikler çok kötü grafik 2010 lıu yıllar olunca oynayamıyorum. Yarış oyununda grafik olacak

• Kulak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Yani bu grafiklerin sizin beğeninize göre olmaması mı solar crown u mobil oyun yapıyor ? Kişisel beğeni başka bir şey bir tanımı yanlış yapmak başka . Mobil oyun kavramının ne olduğunu bilmediğinizi anlıyorum bu yorumdan . Kişisel düşünceniz her zaman en azından benim tarafımdan saygı ile karşılanır ama gerçek olmayan bir şeyden bahsedilince uyarmak gerek. Bana göre mobil oyun diye bir tanım olmaz fakat bana göre grafikler 2010 dan kalma diyebilirsiniz elbette bu neyi baz aldığınıza göre de değişir ya neyse oraya da girmiyorum artık .

Ama mobil oyun istiyorsanız gear club a bakın derim. Ben Nintendo switch için almıştım sırf eden games tdu2 den sonra küçülüp mobil oyun yapacağını duyurduğu için merak etmiştim doğrusu . Mobil oyun odur mesela solar crown değil kısacası ...

Hocam forza horizon daha iyi bir araç sürüşü var beni tatmin etmedi . Ben beğenmedim grafik te vasat olunca iade ettim. Galiba oyunu çok sevdiniz alındınız dediğimden. Steam puanlarına bakınca da benimle aynı görüşte olan çok insan var. Ben oynayıp kendi fikrime göre yorum yaptım. Derdim kimseyi kırmak değil ama oyun 3A oyun seviyesinde değil bana göre. Forza horizon 2 den en eski NFS arcade tarzı oyunlardan simülasyon yarış oyunları ve dirt serisinden beri yıllardır oynadığım oyunlara göre ben sevemedim. Oyun ham geldi birşeyler olmamış. Sizin oyunu sevmenize de saygı duyuyorum

Bu oyun 3A bir yapım değil zaten 2A bir yapım. Yapımı zaten sıkıntılı geçti düzgünce birşey göstermemişlerdi. Kutu arabalarla oyunlar oynamaya alışıksanız grafikler sorun edilecek şeyler değildir. Tabi sizin için grafik çok önemliyse Forzaya devam edebilirsiniz. Araç sürmek bana Forzadan daha iyi hissettiriyor. Ayrıca grafiklerinde o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Yok yok yanlış anlaşılma olmasın alınma falan yok asla. Ben oyunu neye göre mobil oyun kategorisine soktunuz diye sordum , ama cevap olarak grafikleri beğenmedim gelince haliyle dedim mobil oyun nedir bunu açıklamak lazım önce. Yoksa burada oyunu beğenmeyende beğenen de bir sürü arkadaş var, ha bazırları oyuna hakaret yağdırıp bir de oyunu beğenen kitleye de saygısızlık etme gafletinde bulunuyor , hal böyle olunca insan sorguluyor tabi karşımdakinin niyeti ne diye :) Yoksa yanlış bir anlama falan yok, zaten mesajımda ifade ediyorum, kişisel düşüncelerdir bunlar o yüzden zaten saygı duyulması gerekiyor. Ben zaten tüm Test Drive külliyatının (80lerde çıkan ilk oyundan beri kısacası...) seveni ve takipçisi bir oyuncuyum ama objektif yorum konusunda da lafımı esirgemem, gerçekten kötü olarak gördüğüm bir şeyi mutlaka belirtirim ki beni senelerdir tanıyan bilen dostlarım zaten öyle fanatikçe bir oyun savunucusu falan olmadığımı bilir. Kötü yönlerini elbette söylerim ama buna rağmen o oyunu seviyorsam da oynarım elbette. Forza Horizon da kuruludur zaten hdd te ama işte malesef beni asla tatmin edemiyor bir TDU gibi o nedenle solar crown ve ilk TDU şu an için arcade türündeki benim listemde zirve oyunlar... Simülasyon başka bir dünya ama orada da benim için liste başı belli zaten;)

• Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe
  • Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Sonunda buldum😂 Sabah sabah aklıma geldi ulan nasıl olsa izinliyim acaba bu %1 nerede diye bakıyım dedim. Meğer klasik amerikan arabalarının galerisinin orada köprünün altında küçücük bir yer varmış onuda şansa gördüm. Neyse hazır ibizada gelmiş tekrardan dönelim.

• Arkadaşlar tekrar merhaba , uzun süre biraz ortalardan kaybolmak zorunda kaldım ama şimdi yine tekrar aranızdayım Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe Gelişimin şerefine dedim yeni patch'e bakayım dedim , hem eski hem de yeni haritada biraz turladım , oyunu özlemişim yahu Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe  Gelişi güzel birkaç ss paylaşayım sizlerle..

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

• Tears of ice kullanıcısına yanıt

Alıntı yapıp sormak üzereydim bayadır yoktunuz ekran kartımı değişti acaba? 

• Starborn kullanıcısına yanıt

Çok mu belli oluyor acaba  7900 xtx  

Çok. 

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim , daha iyileri sizlerin olsun   Kaçırdığım neler var diye son kaldığım post'tan itibaren okuyordum da , grafikleri gömen arkadaşlar olmuş , aslında biraz da onlara hitaben attım , şu oyun 4k'da fena olur gerçekten denemek lazım da monitör desteklemiyor işte anca 2k  

Bunu açıp masaüstünde çözünürlüğü 3840x2160 yapın sonrada oyunda ve 4K farkı.

Oyun Cyberpunk'a döndü gece gece Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Bu arada şu haritanın %1'lik kısmını hala bulamadım , arkadaşların yazdıkları yerlere de baktım ben oraları da açmışım şaka gibi , 2 saattir onunla uğraşıyorum ama yok yaniTest Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

Hayırlı uğurlu olsun, sorunsuzca kullanırsınız umarım uzun süre . Ekran görüntüleri de araçlar da ekran kartında gayet iyi  

Çok teşekkür ederim , daha iyileri sizlerin olsun Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe  foruma yazıyorum sabahtan beri uzun uzun ama "yanıtı gönder" dedikten sonra mesajımı göremiyorum , neden yayınlanmıyor anlamadım ama destek birime ilettim bakalım durumu , hatta bu mesajım yayınlanır mı ondan da emin değilim Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.