Bugünden ümidim yoktu zaten, sürüşümü tamamladım ben artık... Hakkımı tdu1 ve2 den yana kullandım yapacak bir şey yok... İşte online saçmalığının sebep olduklarından sadece bir tanesi bu... 25-30 sene olsa ne olacağını unutan veya bilmeyenler için yazmış olayım, update gelir kurarsın ve oyuna girersin bu kadar. İlk tdu için iki tane güncelleme gelmişti ama tdu2 malesef online rezilliklerin başladığı yıllarda çıktığı için nasibini alırdı bu zırt pırt yapılan güncelleme ve kapalı server olaylarından. En azından offline seçeneği vardı gerçi, solar crown da bu olay da olmadığı için oyuna giriş mümkün olmuyor, cidden yeni nesil diye milletin delirdiği sistem tüm zamanların en kötü oyun deneyimlerinin yaşandığı yıllardır bana görer, üzülerek söylüyorum ama durum bu malesef. |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (78. sayfa)
-
-
Bu linkten kontrolleri yaparsınız. Boşuna oyuna gir çık yapmayın derim.
-
Bu siteyi hep unutuyorum ama nostalji oluyor oyunu açıp da girememek erken erişimin ilk günü gibi.
-
Ya cidden şaka gibi ama o gün aklıma geldi benim de :) Ne biçim bir gündü öyle ya, resmen oyuna giremedik. Gerçi şu an geliştirici ekip özellikle açmıyor serverları ama iyi ki de açmıyorlar, aksi halde ilk günkü gibi olacak gibi hissettim zaten .
-
Gold sahiplerine off road araç vereceklerdi verdilermi ben göremedim.
-
Hala kapalı server lar, oyuna girsek ne olmuş ne bitmiş göreceğiz ama malesef bugün biter artık. 2011in İbiza sında epey vakit geçirdim beklerken :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 11 Aralık 2024; 22:1:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: venom800Hala kapalı server lar, oyuna girsek ne olmuş ne bitmiş göreceğiz ama malesef bugün biter artık. 2011in İbiza sında epey vakit geçirdim beklerken :)
s serverler açılmış galiba.
-
An itibariyle...
-
sağol.
-
-
Dün akşam ki kısa denemem sonrası kısa yorumlarımı yapayım . Öncelikle yeni (eski:) haritanın oyuna eklenmesi sonrası uygulanan bir takım yenilikler ve hata düzeltme için yapılan çalışmalar sonucu istenen zamanda oyuna girmek yine (!) mümkün olmadı . Ben ilk olarak sanırım 16:00 gibi falan denedim ama hala bakım uyarısı veriyordu oyun .
Bir iki saat ara ara deneme yaptıysamda sonuç alamadım ve vazgeçip yine tdu 1-2 ye giriş yaptım kısıtlı vaktimde :)
Tam PC yi kapatacakken 22:20 gibi server ların açıldığını gördüm ve denemeden uyumak istemedim . Oyunun açılışı sırasında ilk olarak oyunu Gold versiyonu alanların ilk gün yaşadığı sıkıntıların telafisi (!) için bir hediye ekranı geliyor . Yani bana göre çok kayda değer şeyler değil , araç hediye etmek hemde o günün üzerinden 3 ay geçmişse pek bir şey ifade etmiyor kısacası o nedenle üstünde durmuyorum bile ...
Ibiza nın ufak bölümünü ise biraz turladım sadece. Bence gayet güzel olmuş ama bir gariplik gözlemledim , yağmur sırasında çalışan silecekler genelde işini gayet iyi yapardı güncelleme öncesi ama şu an sanki baya baya cam ıslak kalıyor gibi geldi . Siz de bir deneyim edip yazarsanız harika olur dostlar . Yani bu bir şeyler ekleyip eskiden düzgün çalışsan bazı şeyleri bozma olayı keşke moda olmasaydı ama günümüz oyun dünyası ile ilgili diyeceğim o kadar keşke var ki donanım haber in mesaj kutusu buna yetmeyeceği için bunu geçiyorum;)
Yeni araçlar ekleniyor oyuna , Ferrari California her ne kadar güzel bir araç olsa da benim öyle aşırı ilgimi çekmiyor ama sevmiyorum diyemem asla. Fakat Lamborghini Diablo VT öyle değil tabi :) O beni heyecanlandıran bir araç kesinlikle , ama bir tane de Dodge Viper rt10 1992 model klasik seriden ekleseler ne olur sanki :))))
Bugün muhtemelen daha fazla vakit geçirme fırsatı bulurum Ibiza da ama benim ilk yorumum olumlu , yapılan kısım cidden güzel olmuş , renkler falan zaten hdr destekli bir TV veya monitör kullanıyorsanız çok iyi . Deneyimlerinizi yazın mutlaka . Ha bu arada 1080 derece direksiyon dönüş animasyonu harika :) Ama bunu oyunun ilk çıktığı zaman konulması ne kadar zor olabilirdi diye sormadan edemiyorum ...
-
@Philipp_Plein
Peki hiç yolları keşfetmeyi denediniz mi? Yarışlardan az exp geldiğini yolları keşfederek yada yan görevleri yaparak daha fazla exp kazanıldığını önceki yorumlarda belirtildi. Daha oyunun ne vaat ettiğini anlamadan yerin dibine sokmak çok popüler oldu. Oyun keyifli araba sürdürmeyi amaçlıyor ve bunuda gayet güzel yapıyor. Evet içerik kısmında eksiklikleri var kusurları var bu oyunun 2/10 olacak bir oyun değil. 6-7/10 olacak bir oyun. -
Hiç kale almayın dostum, şikayet edin geçin. Bu kadar çok oyunu beğenmeyip hala oynamaya çalışıp onu da beceremeyen insanların ne işi var konuda orası ayrı komedi, bu kişinin ettiği saygısızlık ayrı konu...
Öyle saygı duymam, yargılansınlar falan gibi komik söylemler ile dikkat çekmeye çalışmak en düşük davranış modeli ama bu forumda böyle tipler her zaman oldu yine olacak. Kendi hallerine bırakıp şikayet etmek şart. Ha bir de engellemek mümkünse tabi... Saygı her zaman için herkesin biribirine duyması gereken en hassas konu!
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil o başka ama saygı duyacaksın çok net!
Öyle klavye başından hakaret mesajı ile olacak şeyler değil bunlar, 20 sene önce yapmazdık biz böyle garip davranışları ama insanlar malesef ahlak ve görgü konusunda aileden temel eğitimi almamışsa veya içinde yoksa böyle forum ortamlarında şiarezeleri kayabiliyor, üzücü...
-
Haklısınız hocam engel atıp geçmek en iyisi.
-
Genelleme yapmamaya çalışırım ama bunlar çocuklarıyla ilgilenmek yerine tablet telefon verilip başından savılanlar ve ilgilenmemekten oluyor diye düşünüyorum.
-
Oyuna giremedim uzun süredir. İbiza mapi tdu 2 ye yakın mı ölçek olarak. Map büyüklüğü nasıl? -
Zaten haritanın boyutu daha bu son güncelleme çıkmadan evvel belliydi . Yani asla tdu 2 deki tüm Ibiza ile aynı değil haliyle ama ben solar crown için yapılan Ibiza nın bu ufak bölümünü bile fena bulmadım . Ben sürüş yaparken keyif aldım, bence bir denemekte fayda var . Sevmeyen için zaten bir dolu arcade yarış oyunu var , alternatif oyunlar 20-30 sene öncesine göre az olsa da yine de piyasada tek oyun test drive unlimited solar crown değil kısacası .
-
Oyunu ne övmeye ne gömmeye gerek yok oyun bu. Cevapların içinde teşekkür ederim akşam bir deneyimleyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X