Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: osmandemi2
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.563
Cevap
24
Favori
40.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan123417 H kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

PS5 Pro konusunda biri pc de bluetooth ile tüm özellikleri kullanılabiliyormu diye sormuştu bu konudan cevap yazarım demiştim tdu da denedim R2 ye ne kadar basarsam o kadar gaz veriyor titreşim çalışıyor yani bana tüm özellikleri çalışıyor gibi geldi hatta pc ye bağladığım bluetoth alıcı bile çok eski bluetooth 1.2 versiyonu yinede sorun yok.

• Her ne kadar G27 desteği konusunda net bir bilgi bulamasamda sonunda dayanamayıp oyunu gold paket olarak satın aldım. Denediğimde ise ayarlarda G27 görünüyor olmasına karşın derecesi ayarlanmıyor ve 360 olarak sabit. Ayrıca menüye dönüp tekrar kontrol kısmına girdiğimde klavye seçilmiş oluyor ama oyun içerisinde direksiyon ile sürüş yapılabiliyor. FF de fena sayılmaz ama tam destek konusu sıkıntılı. Bu nedenle KArar aşamasında olduğum DD sete geçmek için şimdi daha kararlyım. Bakalım sanırım R5 bundle + debriyaj ile giriş yapıp vites olarak da g27 ninkini kullanmayı planlıyorum.

• sasuta kullanıcısına yanıt

Şimdi ben 280 saat sonra klavyeden kontrolcüye geçtim yarım direksiyon ve yarım gaz deneyimi ile bir 280 saat daha oynarım kesin DD yi düşünemiyorum.

Klavyede yarım direksiyonu tuşa ard arda basarak yapıyordum ama yarım gaz mümkün değildi tabi şimdi virajları daha uzun süre yanlayarak alabiliyorum.Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

Klavyeninde kendine has bir güzelliği var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Kasım 2024; 20:15:1 >
  • Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Hafta sonu bi Mustangle turlayım dedim. Yeni sezon için baya heyecanlıyım.

• Bir süredir mozaları araştırıyorum ve üzülerek okuduğum yorumlara göre TDUSC ile moza sahipleri de sıkıntı yaşıyormuş. Atanan düğme fonksiyonlarının değişmesi kendi kendine iptal olması vs. Böyle bir oyun direksiyon desteğine nasıl önem vermez anlayamıyorum...

• İndirimde tekrardan aldım oyunu. Optimizasyon yine yerlerde, ping desen 200'lerde bir de üstüne yetmezmiş gibi oyun kafasına göre frame generation'ı (ekran kartım iyi değil ama 4060 ti, 4000 serisi mi diye soran olursa diye söyledim) kapatıyo direk fps düştüğünü farkediyorum, oyun dahada çekilmez hale geliyo. Yalnız oyunda o kadar kötü yanlardan bahsetmeme ragmen yinede kendini çeken bir havası var. Sesler çok iyi, araba sürüşlerini de çok beğendim.

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

Frame Generation direk olarak kapalı şekilde mi? Hiç bir türlü müdahale edemiyor musun yani?

Vram doluyormu sizdede acaba diyorum bu 4060ti da vram dolduran sorun sebebiylemi fg devredışı kalıyor.

• Oyuna ilk girerken fg çalışıyor, belli bir süre oynadıktan sonra vram galiba şişiyor ve 7500-7600'lerde geziniyor. (kart 8 gblık) büyük ihtimalle de sizin de dediğiniz gibi hocam oyun fg'ı devre dışı bırakıyor.

@mokko fg devre dışı kalınca maalesef oyunu kapatıp açmadan hiçbir şekilde açmama izin vermiyor.

Neyse oyunu şimdilik tekrardan askıya aldım ama kütüphanemde dursun iade etmeyeceğim, ilerde umarım bu teknik sorunlar giderilince oynarım. Oyunu beğendim diğer yarış oyunlarına göre şehrin değişik bir havası var güzel olmuş gameplayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ir0n MaideN -- 25 Kasım 2024; 15:10:53 >

Bu nvidiaya rapor edilmesi gerek tdu:sc de nvidianın 4060 model kartlarında vram leak sorunu var 16gb modelinde 16gb ı doluyor.

• Bende de 4080 Super var. Onda oyuna girerken FG direk kapalıydı ve ''kart 4xxx serisi olmadığından'' falan gibi saçma bir açıklama yazıyordu. Biraz araştırıp çözümü buldum. Buraya yazayım belki sizlere de faydası olur.

''Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması özelliğini etkinleştirmeniz için Windows tuşunun yanında bulunan arama kutusuna “grafik” yazmanız ve karşınıza çıkan “Grafik ayarları” sonucuna tıklamanız, nihayetinde ise açılan sayfadaki donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması özelliğini “Açık” olarak ayarlamanız yeterli oluyor.

Bu işlem sonrasında herhangi bir hatayla karşılaşmamak adına bilgisayarınızı bir defa yeniden başlatmanız tavsiye ediliyor.''

• sasuta kullanıcısına yanıt

Her ne kadar fiyat performans olarak takdir gören bir ürün olsa da (moza R5) marka yeni bir marka , hele ki thrustmaster ve Logitech gibi köklü markalara göre ... Tabi r5 in diğer PC oyunlarındaki durumuna da bakmak gerek. Oyun kaynaklı da olabilir bu durum . Bende crew 2 de thrustmaster ile sorun yaşamıştım ama bunu dert edecek bir oyun olmadığı için umrumda olmadı haliyle fakat çok bilindik bile olsa olabiliyor böyle sıkıntılı durumlar . Başka oyunlarda da r5 ile ilgili sıkıntı oluyorsa o zaman moza ciddi bir yazılım sorunu çekiyor demektir. Aksi bir durum var ise KT racing in konu ile ilgilenmesi için mutlaka geri bildirim yapılması lazım ki dünya üzerinde solar crown oynayan r5 kullanıcısı az değildir sanırım .

Ne olursa olsun ben bu gibi durumların çok yaşanıyor olduğunu gözlemlersem ve benim oynadığım yapımlarda sorun yaşıyorsam o markadan uzak duruyorum . Şu an da zaten hem genel kalite olarak hem de oyun desteği olarak sorunsuz olan thrustmaster markası ile devam ediyorum yarış oyunları oynamaya ... Çok yüksek ihtimalle de (ne zaman olur onu bilemiyorum tabi) direct drive teknolojili bir sete geçersem o da thrustmaster olacak orası çok net. Zaten tüm eko sistemim thrustmaster olunca başka markaya sıfırdan geçiş yapmak için ufak çaplı bir servet ödemek gerek :(

• Bu oyunun Steam incelemeleri neden çoğunlukla olumsuz? İtin tenasül organına sokup sokup çıkarmışlar. Burada ise aksine seviliyor ve başından beri keyifle oynayanlar var.

• Sürüden değiliz biz Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe  oyuncuların çoğu beyineri influencerlara bağlamış puanlar, steam yorumları oyun oynamanın önüne geçmiş.

Bir oyunu kendisi oynayıp değerlendirme yapma kabiliyetini kaybetmişler.

Oyunda güçlü sistem istiyor tabi sistemi yetmeyenlerde genelde gömücü varlıklara dönüşüyor zaten ubi ye olan ön yargı gibi sürekli online oyunlarada bir ön yargı var o da devreye giriyor.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Kendi adıma konuşuyum benim gibi düşünenler illaki vardır.

Serinin uzun süre takipçisiyim. Bu seriyi 5. Oyun ile tanıdım o Pitbul logosu hafızama nasıl işlediyse hep aklıma o logo ve Mavi Dodge Viper gelir. Herneyse şimdi benim için grafikler arka planda önemli olan sürüş keyfi ve fizikleridir. Bu oyun bunu çok iyi yaptığı için çıkışından itibaren eğlenerek oynuyorum. Tabi kusurları var bunun farkındayım ama bana verdiği zevki bunları kapatıyor. Tabi evlerin olması kumarhanelerin olması gibi halen eksik gördüğüm detaylar var. Olumsuz eleştirenler genelde oyunun grafiklerini ve optimizasyon sorunundan söz ediyorlar ve araç eksikliği gibi oyunun Forza Horizon olmasını istiyorlar. Tabi Forzada aradıklarını bulamayınca ve optimizasyonu sıkıntılı olunca direk eksiği veriyorlar. Benim gibi düşünenlerde halen oynuyor.

• Anladım. Oyuna yaklaşım önemli o zaman, beklentilerle alakalı. Peki üst paketler kayda değer şeyler ekliyor mu? Fiyat farkı epey artıyor. Şayet oyunda ilerleyerek açılacak şeylerse özellikle, hiç gerek yok.

• Oyun yeni ekran kartından sonra benim için daha iyi seviyeye geldi. Çayı koyup hafiften müziği açıp geziyorum , en az bir saat turluyorum ve keyifli oluyor. Yarış kısmı da var tabi ama yarışmak istersem ,iRacing, rFactor2 ya da GT 6 yı açıyorum.

• Oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynuyorum bende, her serisini aylarca oynamış biri olarak kaç defa bu sefer bayağı ilerleyeceğim desem de yok olmuyor. Oyun kötü geliyor bana. Beğenen arkadaşların hemen hepsi oyunda gezdikleri için sevdiler gibi geliyor bana, ben hiç gezmedim. Güncellemeden sonra belki bişeyler olmuştur dedim ama yok. Hafta da en az 1 kere şimdi uzun saatler geçireceğim diyip max 2 yarış yapıp kapatıyorum. Grafikler ve oyunun içine çekme hevesi biraz yavan geldi bana. Hele insan grafikleri tam bir facia. Bu arada en full ayarlarda oynuyorum oyunu ( 4K vs. )

• venom800 kullanıcısına yanıt

Diğer oyunlarla ilgili pek bir malumatım yok malesef. Oynadığım bi AC var onda da mozaya tam destek var görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.