Galiba orayı yapmıştım hatırlamıyorum eve geçince bakarım teşekkür ederim bilgi için. Düzenleme: Maalesef orayı yapmışım hatırladım çünkü ilerde bende kaçırırım diye yapmıştım. Acaba nereyi kaçırıyorum çok merak ediyorum 😂😂😂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan123417 -- 5 Kasım 2024; 22:2:32 > |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (74. sayfa)
-
-
-
Dün bazı denemeler yapma fırsatı buldum yama sonrasında. izlenimlerimi aktarayım, gerçi yarış yapacak zamanım olmadı o yüzden yapay zeka ne derece elden geçmiş bilmiyorum ama direksiyon tepkileri ve ff etkileri ciddi şekilde iyileştirilmiş ama zaten iyi olan bir şey için mesai harcamak yerine eksik olan veya sıkıntılı olanı düzeltmek daha doğru olurdu benim için. Mesela dikiz aynaları hala 15 FPS ile akıyor... Ama ff cidden beklediğimden daha iyi halde şu an . araç tepkilerinde de bir iyileşme fark ediyorum, oyuna başladığımdan beri direksiyon açısı 1080 derece olarak kullanırım ama aracın dönüş yapacağı an aşırı bir direksiyon dönüşü gerekiyordu, pek normal değil bu , yani normal bir dönüş için bu kadar fazla direksiyon hareketi olmaz. 1080 derece dönüş açısı ile ilgili bir şey de değil , bir gariplik vardı yani bu dönüşlerde ama genel sürüş tepkileri vs o kadar iyiydi ki bunu tolere etmek haliyle zor olmuyordu, zaten oyunu oynayan en önemli etken bu sürüş keyfi.
İşte bu son yama ile aşırı direksiyon dönüş tepkileri de azalıp daha 'normal' tepkiler uygulanmış . Bence daha ellenecek bir şey yok sürüş kısmı ile ilgili . Bakalım fırsat bulursam bugün yapay zeka ile ilgili firiklerimi de yazacağım arkadaşlar , iyi oyunlar herkese
-
Çok büyük umut ile aldım ancak bir türlü ısınamadım oyuna. Bir şey eksik, hatta bir çok şey eksik. Belki sizler tarafından kıyaslanmaz ama genel olarak beğenmediğim Motorfesti bile daha çok beğendim bundan. Yeni güncellemeyi denemedim, bugün akşam deneyeceğim inşallah fikrim değişir.
-
Yaklaşık 1 aydır oynamıyordum bu sürede fh4 hazine adasını bitirdim motorfestte y2pass satın aldım polis olup tüm çeteleri yakaladım sonra böyle hissederek bir ferrari süresim geldi ve tdu yu açtım portofino satın aldım gece gece 2 saat sürdüm bunu birtek tdu başarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Kasım 2024; 2:48:42 > -
Konu sürüş olduğu zaman ve arcade oyunlardan bahsediyorsak test drive zaten kötü olduğu yıllarda bile kendini (90ların son çeyreği ve 00 ilk çeyreğinde çıkan oyunlar denebilir .) oynatabilen bir seri idi. Solar crown bu konuda zaten üzerine düşeni yapmamış olsa en başta ben çok ciddi eleştirilerde bulunurdum ama en iyi yapması gereken şeyi neredeyse tam yaptığı için durumu kurtarıyor . Tabi eksileri göz ardı edilemez orası ayrı ama dediğim gibi konu arcade türünde olması gerektiğince iyi fiziklerle sürüş ise şu an daha iyisi yok .
Gerçi ilk tdu dan beri bu böyle , sadece tdu2 de ciddi cuvallama oluyor o da ne yazık ki Sebastian tixier in yokluğu ve atari firmasının vizyonsuzluğu yüzünden :(
Bu oyunda en çok korktuğum şey sürüşün tdu 2 gibi veya daha kötü olması durumu idi ama çok şükür ki durum öyle değil o yüzden şöyle bir gireyim bakayım diyip test drive a aşina birinin en azından bir saat sürüş yapmadan çıkmasının mümkün olmadığı bir oyun solar crown ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 10 Kasım 2024; 7:55:58 >
-
Bu oyuna bir indirim gelmedi. Gelse alacam -
quote:
Orijinalden alıntı: osmandemi2
Bu oyuna bir indirim gelmedi. Gelse alacamTR için zaten ucuz fiyatı bir ara PS için indirim yaptılar ama şimdi PS Pro için güncelleme çıkarmışlar Pro sahipleri mecbur alacak diye oradada pahalı 80 dolarmış.
-
2. sezon gelene kadar başka oyunlarla idare edeyim dedim. Zamanına göre bu oyunun grafikleri neydi öyle. 14 yıl olmuş çıkalı hala güzel gözüküyor. Şimdiki nfs'lerden kat kat daha güzel.
-
Bir türlü çalıştıramadım benim sistemde bunu.
-
Yanlış görmüyorsam criterion games in geliştirdiği NFS hot pursuit gibi duruyor . Çıkan son güzel NFS oyunu desem yeridir . Şimdi test drive konusunda NFS tarihinden bahsetmek garip olacak ama bir iki kelam etmesem bu serinin güzel oyunlarına ayıp etmiş olurum . Aslında serinin çıkışı biraz da test drive ile bağlantılıdır fakat çoğu kişinin bunu bildiğini sanmıyorum, tabi 80lerde doğup oyun sektörünü takip etmek gibi bir hobisi yoksa :)
Test drive ın başarısı onun ilk yaratıcısı olan Distinctive Software ile başladı fakat ilk iki oyunun yapımcısı olan firma 1991 yılında ea tarafından satın alınıp EA kanada olarak yoluna devam etti ve bilin bakalım 1994 yılında kimler tarafından geliştirildi ? Aynen öyle , test drive ın ilk geliştiricisi olan Distinctive Software tarafından artık EA kanada adı altında NFS efsanesi doğmuş oldu ki ilk oyunu oynadığım zaman bu oyunu test drive a o kadar çok benzetmiştim ki anlatamam size... Tabi o zamanlar bu gerçeği bilmiyorduk , oynuyorduk oyunu sadece :) ve NFS Porsche 2000 e kadar benzer kalite ve çizgide ilerleyen seri bana göre kendini underground ile bitirmiş oldu . Sonrası zaten değişen geliştiriciler ve bambaşka bir oyuna dönüşen seri ...
Bunları şu yüzden anlattım , Distinctive Software in geliştirdiği NFS ye en çok benzeyen oyun 2010 yapımı NFS hot pursuit idi ve önceki NFS oyunlarında olmayan önemli ve hoş detaylar içeriyordu . Aracın motorunu istediğiniz zaman durdurup çalıştırmak gibi... Nintendo switch cihazımda ara ara oynadığım yegane NFS oyunudur , bu bahane ile oyunu da anmış olduk :)
-
Oyun ps5 proda bir nesil atlamış ve gayet iyi gözüküyor ama uzak çizim mesafesi hala yetersiz. Crew motofest aldığı pro güncellemesi ile hala çok daha iyi gözüküyor. -
Xbox da 845₺ ye düştü fiyatı kardeşlikle adam bası 420₺ ye geliyor alayım bari belki oynarım. -
Portofino ile dolanırken denk geldim şuraya halbuki pek çok kez buraya bakmıştım sanki güncellemeden sonra çıkmış gibime geliyor.
Yol keşfinde %99 da kalanlardanım ama hala %100 olmadı.
-
Bende bir göz atayım bugün , bakalım oradan geçmiş miyim ? Hafta içi hiç fırsatım olmadı oyuna girmek için malesef ama bugün sürüş için vaktim olacak :)
-
Kamera açısınıda değiştirmek gerekiyor haritaya bakarken.
Midnight carpooryoutube98’ Honda Civic Type R (EK9) -Nexen sur4g 205-45-16 -Enkei RP-F1 16” -unknowned suspension F: ??k / R:14k -Project mu hs-cs??pads -decat in Mexicohttps://www.youtube.com/watch?v=rZVnPqvDjZEŞu sesi veren araba varmıdır bizim oyunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Kasım 2024; 23:9:0 > -
Honda nın olmaması üzücü solar crown da , tdu için yapılan platinum mod içinde tonla Honda modeli var ama resmi olarak ne yazık ki Honda ile test drive serisinin arası pek iyi değil . Nissan genelde vardır ama Honda ne yazık ki anca mod ile eklenmiştir . Tdu platinum da çok fazla type r var dolayısıyla keyifli sürüşler yapıp 8000 devir çeviren bir type r ile Hawaii de sürmek cidden keyifli . Keşke solar crown için de olsaydı demekten başka bir şey yapamıyoruz ne yazık ki ... Araç konusu her daim birileri için eksik olmaya devam edecektir gerçi . Ben mesela her ilgimi çeken yarış oyununda önce Dodge markasına sonra da viper modellerine bakarım . Özellikle Assetto Corsa da sürmekten deli gibi keyif aldığım rt10 için daha iyi güncel bir oyun yok malesef .,. Gran turismo da da en son GT3 de sanırım oynamıştım şaka gibi ... O yüzden araç konusunda herkesi memnun etmenin bir oluru yok haliyle .
-
Benzeride yok heralde aslında sesten çok atmosfer çok güzel o atmosfere yaklaşmak için benzer bir ses lazım neyse.
Bu aralar Portofino ile şehirde yanlayarak köşelerdeki cisimlere çarpmadan çok yakın geçmeye çalışıyorum dönüşlerde direksiyon hareketlerine dikkat edin ön tekere bakarak bu oyunun o kayma sırasında direksiyon hareketlerine verdiği tepkiler kusursuz tam olması gerektiği gibi fren el freni salınım tepkileride zaten kusursuz Portofino'da bu iş için çok iyi ama şu sesin 1. vites sonunda kesilmesi yada taramalıya bağlaması kötü tamamen stok hale getirdiğim halde böyle bazı arabalar upgrade yapınca bunu yapıyordu.
-
Aslında bu iş için viper da ideal olur diye düşündüm alıp denedim ama hafif hissettirdi porto kadar savrulmuyor direksiyonada daha hızlı tepki veriyor ağırlığa baktım viper 1300kg porto 1500kg çıktı kendini hissettiriyor o 200kg hafiflik.
SL65, Regera ve Audi R8 RWD de iyi bu konuda.
SL65 in bu kral olduğunu unutmuşum yalnız bu oyundaki 360 ın verdiği zevk başka oyunda yok özellikle hareketli kamerada aksiyon film sahnesi gibi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Kasım 2024; 10:27:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X