Evet evet solar crown, the crew ve forza dan çok daha iyi direksiyon tepkilerine ve dönüş gerçekciliğine sahip kesinlikle. 2006 da çıkan ilk Tdu da crew ve forza dan çok daha iyi bu arada onu da belirtmekte fayda var. Zamanında Eden Games in canlandırdığı Test Drive serisi öyle bir oyun ile dönüş yapmış ki hala ciddi oynayan bir kitle var, tabi daha çok yurtdışında :) Burası bir çok açıdan popüler olanın kölesi olunan bir ülke olduğu için ya değer bilinmez ya da eski olanı kullanmak veya oynamak çevrede hor görülebilir ki çoğu zaman böyledir. Retro oyuncular ile alay edilir falan, ne kadar uyduruk davranışa sahip insan ararsan var yani ülkemizde malesef... |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (73. sayfa)
-
-
TDU dan sonra şu filmi yeniden izlemek güzel oldu videoda vites değiştirirken gelen derin bass oyundaki chironla aynı.
-
Bu şey değil mi ya NFS nin filmi? 2013 mü 2014 mü öyle bir tarihte çıkmıştı zar zor izlemiştim valla ne yalan söyleyeyim :) Oyunları da zaten çoktan mezara girdi benim için... Bir ara farklı bir yola sapmasına rağmen başarı elde ediyordu ama şu an tamamen isimden para tırtıklama hallerindeler haliyle... Ya zaten TDU ses efektleri konusunda (solar crown) cidden çok başarılı iş çıkartmış, sorun diyebileceğim tek şey bence motor seslerinde ki kazanç yani 'gain' diye tabir edeceğim düzeyin düşük olması. Assetto Corsa bu konuda ders verecek nitelikte iyidir mesela, devir saati yükseldikçe o aracın ses düzeyindeki doğrusal artış öyle iyidir ki yani tarifi zor :)
Tdu Solar Crown'dan da böyle bir şey beklerdim ama dediğim gibi 'gain' düzeyi aşırı düşük geliyor hala!
-
Çekim açıları konusunda çok iyi film.
Orjinal 4K sı yok o yazık olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Ekim 2024; 17:49:57 > -
FH4'ün sürüş tepkileri SC ye çok yakın hissettirdi. FH5 ile baya fark var aralarında FH5 kurdum SF90 sürmek için 1 dk süremedim boşuna ssd ömründen yedim indirip ama FH4 iyiymiş.
-
Bunu bende bir kaç defa söylemiştim. Forza Horizon gerçi tutarsızlıklarla dolu bir seri , her seride böyle durumlar oluyor aslında ama forza cidden garip . Dördüncü oyunun motor sesleri resmen uydurma ... Alakasız alakasız sesler koyulmuş şaka gibi , direksiyon konusu feci yanlız... Sadece forza Horizon serileri içinde konuşsak iyi denecek oyunlar var ama olaya tdu sc girdiği zaman hele ki ilk tdu (2006) dan bahsedeceksek o zaman arcade tarafta rakip cidden yok ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok böyle atmosfer.
Arabaların bir ağırlığı, yol tutuşu var ne FH5 gibi hafif nede motorfest gibi fazla ağır. Zamanında biraz oynayıp bırakmışım hatırlamıyorumda steam indiriminde aldım xbox hesabını bağlayınca kaldığım yerden açıldı.
SC nin bende uyandırdığı sürüş zevkini başka oyunlardan alırmıyım diye arayış içindeydim buldum. Zamanında oynadığımda o his uyuyormuş.
-
Evet bana göre de fh5 e göre daha iyi bir yapımdır bir çok kere söylediğim gibi... Fakat işler direksiyon ile oynanınca gerçekten fena karışıyor ... Biraz olsun gerçekçi bir his ile sürüş yapayım dediğiniz zaman tdu ve tdu sc tepede ve geride kalanlarla arasında ciddi bir fark . Ama yukarıda bahsettiğim ses konusu da fh4 için rahatsızlık verici bir durum . Mesela solar crown bu konuda cidden iyi iş çıkarmış bu net . Dodge Viper srt10 ile hem fh4 hem solar crown da ufak bir ses kıyası yapılınca demek istediğim net olarak anlaşılacaktır zaten ki bu yanlış ses durumu sadece Dodge Viper ile sınırlı değil ne yazık ki ... O yüzden benimde HDD imde kurulu olsa da (fh4) sadece arada sırada şöyle bir tur atıp çıkayım diyebileceğim bir oyun olmaktan öteye gidemiyor haliyle ...
Tabi direksiyon tamamen ayrı bir mevzu klavye/gamepad ile aşırı kötü olan bir oyun direksiyon ile başyapıt olabilir ama fh4 de demek direksiyona yoğunlaşmamışlar ama sürüşe odaklanmışlar. FH5 de mesela direksiyona önem verilmiş ama diğer kontrol şekilleri ile ben hiç zevk alamadım o oyundan. FH4 el freni tepkileri yerinde şimdi 250 saat SC oynadıktan sonra bir kas hafızası yada içgüdü gibi birşey oluşmuş onu direk bu oyuna aktarabiliyorum bir viraja girerken mesela parmak ard arda 2 kez el frenine basıyor arayada bir normal fren atıyor sonuç harika bir dönüş oluyor sanki fh4 modelini alıp sc ye aktarmışlar gibi gelmeye başladı çok benzer. Ses konusunda geride tabi ama üst seviye arabalar biraz daha iyi ucuzlara göre. Neyse SC ye yeni içerik gelene kadar oynayabileceğim bir araba oyunu bulduğuma seviniyorum.
-
Arkadaşlar RTX 4080 Süper de . Kare Oluşturma açılmıyor. Okeylemek istiyorum ama o bölüm sönük şekilde ve açıklama kısmında bu özelliği sadece 4xxx ekran kartları destekler diyor. Sorun nedir sizce? İlk defa böyle bişeye şahit oldum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkcası hiç yaşamadığım bir problem bu... Gerçi işin ilginç tarafı bu sayfada bir dolu sıkıntı yaşayan oyuncu oldu ama hiçbiri benim sistemimde oluşmadı. rtx4xxx serisi kart kullanıp sizin yaşadığınız sorunu yaşana başkaları da oldu, gpu da sorun var diye öylesine bir laf atıldı ortaya ama resmi bir şey değil bu tabi. Sizin durum tam olarak neden kaynaklı emin değilim ama çok klasik şeyleri yapmanızı isteyeceğim. Ekran kartı sürücülerinizi güncellemek ve oyunun görsel ayar kısmını önce fabrika ayarlarına döndürüp sonra tekrar kişisel zevkinize ve sisteminize göre ayarlamak gibi.
-
Sürücü en güncelde, belgelerimdeki save i de iptal edip tekrar ayarları yaptım değişen bişey olmadı. Hiç bir oyunda bu veya benzer bir sorunla karşılaşmadım. Normalden yaptığım tek farklı şey. Bu oyunu önce diğer bilgisayarıma kurdum, sonra bu sorun sorun yaşadığıma kurdum. Oyun içinde vs hiç bir problem yok, hatta ilk kurduğum pc 4080 ekran kartlı ki onda böyle bir problem yok. Ama 4080 Süper olan kartta yaşadım. Çok tuhaf ve can sıkıcı gerçektende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokko -- 30 Ekim 2024; 19:46:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tip oyun içi yazılımsal sorunlara bakan bir ekip var , isterseniz yazıp çözüm sunmaları için bekleyin. Yani ekran kartının 4080 süper olması ile ilgili olduğunu hiç zannetmiyorum açıkçası . Yeni , güncel , güçlü bir kart daha ne olsun . Kesinlikle bu gibi sıkıntılar için bir düzeltme yayınlamaları şart .
Öyle yapacağım olmazsa. Bakalım dönüşleri ne olacak .
-
Yeni detaylar geldi...
store.steampowered.comTest Drive Unlimited Solar Crown - Patch #2, Compensation & Next Steps - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/4505380324428942357?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1OOi4rfoUkQM5v2Vhm37ulpaeb-9N-NLOahEQy3FFifo761qTjJIlTdqU_aem_y0aMSO2K6mpI_BmyT3wOWw -
Epey bir iyileştirme var gördüğüm üzere ama bu ikinci yamada daha çok konsollar üzerinde olması gereken düzenlemelere yer vermişler. Pc için de elbette yine geliştirmeler yapılmış, bilhassa daha geniş direksiyon desteği olduğu söylenmiş ama daha fazla detay yok. Umarım Logitech in g25-27 gibi modellerine bir uyumluluk gelmiştir. Burada bu iki model direksiyona sahip olan arkadaşlar var çünkü bildiğim üzere.
Bakalım bu güncelleme sonrası işler nasıl olacak göreceğiz ... Herkese keyifli sürüşler dilerim.
-
Off road araç vereceklermiş gold sahiplerine çünkü 2M para verirlerse oyunun ekonomisi bozulurmuş.
En çok fps yiyen gölgeler elden geçirilmiş bir önceki güncelleme fps arttırmıştı bu dahada yükseltir.
Ses ve her arabanın kendine özel bir sürüşü olması konusunda üstüne yok bu oyunun ölmemesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Kasım 2024; 1:26:58 >
Yaptıkları hataların kolay düzeltebilecekleri cinsten olmadığını anladıkları için bir sürü laf kalabalıklığı yapıyorlar. Ama düzelmicek şeyler değildir inşallah, ileride güzel bir oyun olur.
-
Yapay zeka ve optimizasyon sorunlarının çözülmesi güzel haber bakalım nasıl olacak. Şu harita güncellemesini ne zaman yapılacak %99’da kaldı. En azından hangi bölgede eksiklik olduğuna dair ekleme yapılsa güzel olurdu. Örneğin falanca bölgenin %60’ı keşfedildi şeklinde daha rahat olurdu.
Yanılmıyorsam önceki mesajlarda bir arkadaş %100 yapmıştı. Köprü altında kalan ve görünmeyen bir yoldan bahsetmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X