Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
24
Favori
40.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #47
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Of ya TM alırım diyince bi bakayım TM de DD olarak ne varmış diye dedim, demez olaydım. Benim gibi bir Ferrari hastasına bu yapılmaz.

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçethrustmaster
    T818 Ferrari SF1000 Simulator - | Thrustmaster
    https://www.thrustmaster.com/products/t818-ferrari-sf1000-simulator/
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçewww.vatanbilgisayar.com
    THRUSTMASTER T818 FERRARI SF1000 SIM - EMEA TYPE E/F (PLUG EU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/thrustmaster-t818-ferrari-sf1000-sim-emea-type-e-f-plug-eu.html#odeme-secenekleri

3 taksit iyi gibi. Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Starborn kullanıcısına yanıt

Gördüğümden beri incelemelerini okuyup videoları izliyorum. Malesef bağlantı shaftı plastik olduğu için esneme yapıyormuş ve bu beni soğuttu açıkçası.

Öyle şey olurmu ya okadar harekete dirence maruz kalacak parçayı plastik yapmak planlı eskitme.

• Detaylı araştırmalarım sonucunda esnemenin olmadığınıu reddit başta olmak üzere farklı forumlarda okudum. Farklı incelemeler ve yorumlardan sonra da DD geçişine noktayı koymuş oldum. Böylece ilk direksiyonum olan logitech momoyu almama sebep olan ilk tdu oyunuyken DD geçişine sebep olan oyun da torunu olan solar crown oldu.

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 30 Kasım 2024; 12:56:28 >

Her gördüğüm konuda bir hayırlı olsun diyorum burada da yazayım :D Cidden çok iyi bileşenler almışsın hayırlı olsun, umarım sorunsuz ve uzun yıllar kullanırsın. Bakalım genel performansı hakkında neler diyeceksin bende merak ediyorum özellikle t818 için yorumlarını.

• venom800 kullanıcısına yanıt

İşlerimin yoğuynlundan dolayı malesef iki hafta kadar beklemek zorundayım :(

Ürünlerin sorunsuzca alınmış olması işin sanırım en büyük kısmı idi , gerisi artık uygun zaman olunca gelir . Tam da Ibiza nın geldiği zamanlar uygunluk durumu olacak o halde :) 11 Aralık itibariyle gelecek güncelleme. Tabi hala tdu 2 deki gibi tüm Ibiza nın geleceğini sanan bir grup var ama maalesef çok daha küçük bir kısmı olacak Ibiza nın... Bakalım neler göreceğiz bekleyip görelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni arabaların ne olduğu belli değil heralde?

Henüz bir açıklama gelmedi ama bende öğrenirsem yazarım zaten buraya mutlaka.

• Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçesteamcommunity.com
    Steam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Season 2: All you need to know
    https://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/517447479138976491

2 yeni araba geliyor.

Diablo VT

Ferrari California

Direksiyon sahiplerine çalışmışlar en çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Aralık 2024; 19:22:53 >
  • Yani şunları oyun ilk çıktığı zaman yapmama durumu ne zaman moda oldu ? Neredeyse her oyun bu haltı yiyor , berbat bir devir cidden ... Aradan iki sene geçer ve oyun kendini iyice geliştirir , eklentiler alır , ilk çıktığı zaman olması gereken halde olur oh ne güzel ... Piyasaya çıkan aaa oyunların yüzde doksanı böyle , neyse yeteri kadar günümüz yapımlarına giriştikten sonra asıl konuya gelelim :)

Hala Ibiza geri dönüyor şeklinde reklam ediliyor ama Ibiza nın çok 'ufak' bir kısmı sadece geliyor o kadar. Ama eklenti eklentidir sonuçta . Şahsi düşüncem tüm bu eklentiler içinde en iyisi kesinlikle 1080 derece direksiyon animasyonu olacak ama yarın güncelleme sonrası daha net yorumlarımı belirtirim mutlaka .

Tabi yapay zekanın adam edilmesi çalışmalarını büyük bir ilgi ile takip ediyorum :) çok bir beklentim yok ama en azından bazı olumlu iyileştirmeler yapılmışsa bu bile mutlu etmeye yetecektir . Bakalım yarın neler göreceğiz...

• Naconyoutube
    Test Drive Unlimited Solar Crown | Season 2 & Beyond Dev Diary
    https://www.youtube.com/watch?si=aX7wqkot_NswD6Em&v=rxxv1aKj3Dk&feature=youtu.be

Detaylı bir video geldi az önce...

• venom800 kullanıcısına yanıt

Assetto corsa evo yemek teslim görevleri ile geliyormuş.

Artık tdunun hiç şansı yok gibi.

31 aralıktan önce ön siparişe açsalar iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Aralık 2024; 23:58:44 >

O ayrı bir dünya ya:) O konuya da yazdım zaten , cidden çıtayı öyle bir yere taşıyacak ki bir çok yarış simülasyonunun erişmesi mümkün olmayacak ama arcade oyunların yeri başka tabi . İki türün de iyi örnekleri oynanmayı hak ediyor bence .

• 36GB güncelleme.

• Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

Nasıl bir bakım nasıl bir güncelleme ise hala bitmemiş şaka gibi . Şimdi kurdum 36 GB güncellemeyi (oyun kurulur o boyuta maşallah ...) ama hala devam ediyor bakım vs olayları ... Kendileri bilir , tdu ile geçiririm şu an ayırdığım vakti ... Cidden şu online olma saçmalıkları ve güncelleme sonrası oyunu oynayamama rezilliği günümüzün oyunlarını bitiren bir işkence ... Boşuna 2006 yılının oyununu oynamaya devam etmiyoruz, ilk tdu yu şu an kendi türündeki her arcade yarış oyunundan üstün kılan bir sürü özelliği var ve bu oyun hala şu an ki sistemlerde düzgün çalışıyor şaka gibi cidden .

• Açılmıştır heralde bakalım şimdi giriyorum. Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

YUH açılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Aralık 2024; 20:44:29 >
  • Benim de az önce tamamlandı 38GB güncelleme. Bakım hala devam ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.