Of ya TM alırım diyince bi bakayım TM de DD olarak ne varmış diye dedim, demez olaydım. Benim gibi bir Ferrari hastasına bu yapılmaz. thrustmaster T818 Ferrari SF1000 Simulator - | Thrustmaster https://www.thrustmaster.com/products/t818-ferrari-sf1000-simulator/ |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (77. sayfa)
-
-
www.vatanbilgisayar.comTHRUSTMASTER T818 FERRARI SF1000 SIM - EMEA TYPE E/F (PLUG EU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/thrustmaster-t818-ferrari-sf1000-sim-emea-type-e-f-plug-eu.html#odeme-secenekleri
3 taksit iyi gibi.
-
Gördüğümden beri incelemelerini okuyup videoları izliyorum. Malesef bağlantı shaftı plastik olduğu için esneme yapıyormuş ve bu beni soğuttu açıkçası.
-
Öyle şey olurmu ya okadar harekete dirence maruz kalacak parçayı plastik yapmak planlı eskitme.
-
Detaylı araştırmalarım sonucunda esnemenin olmadığınıu reddit başta olmak üzere farklı forumlarda okudum. Farklı incelemeler ve yorumlardan sonra da DD geçişine noktayı koymuş oldum. Böylece ilk direksiyonum olan logitech momoyu almama sebep olan ilk tdu oyunuyken DD geçişine sebep olan oyun da torunu olan solar crown oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 30 Kasım 2024; 12:56:28 >
-
Her gördüğüm konuda bir hayırlı olsun diyorum burada da yazayım :D Cidden çok iyi bileşenler almışsın hayırlı olsun, umarım sorunsuz ve uzun yıllar kullanırsın. Bakalım genel performansı hakkında neler diyeceksin bende merak ediyorum özellikle t818 için yorumlarını.
-
İşlerimin yoğuynlundan dolayı malesef iki hafta kadar beklemek zorundayım :(
-
Ürünlerin sorunsuzca alınmış olması işin sanırım en büyük kısmı idi , gerisi artık uygun zaman olunca gelir . Tam da Ibiza nın geldiği zamanlar uygunluk durumu olacak o halde :) 11 Aralık itibariyle gelecek güncelleme. Tabi hala tdu 2 deki gibi tüm Ibiza nın geleceğini sanan bir grup var ama maalesef çok daha küçük bir kısmı olacak Ibiza nın... Bakalım neler göreceğiz bekleyip görelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni arabaların ne olduğu belli değil heralde?
-
Henüz bir açıklama gelmedi ama bende öğrenirsem yazarım zaten buraya mutlaka.
-
steamcommunity.comSteam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Season 2: All you need to knowhttps://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/517447479138976491
2 yeni araba geliyor.
Diablo VT
Ferrari California
Direksiyon sahiplerine çalışmışlar en çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Aralık 2024; 19:22:53 > -
Yani şunları oyun ilk çıktığı zaman yapmama durumu ne zaman moda oldu ? Neredeyse her oyun bu haltı yiyor , berbat bir devir cidden ... Aradan iki sene geçer ve oyun kendini iyice geliştirir , eklentiler alır , ilk çıktığı zaman olması gereken halde olur oh ne güzel ... Piyasaya çıkan aaa oyunların yüzde doksanı böyle , neyse yeteri kadar günümüz yapımlarına giriştikten sonra asıl konuya gelelim :)
Hala Ibiza geri dönüyor şeklinde reklam ediliyor ama Ibiza nın çok 'ufak' bir kısmı sadece geliyor o kadar. Ama eklenti eklentidir sonuçta . Şahsi düşüncem tüm bu eklentiler içinde en iyisi kesinlikle 1080 derece direksiyon animasyonu olacak ama yarın güncelleme sonrası daha net yorumlarımı belirtirim mutlaka .
Tabi yapay zekanın adam edilmesi çalışmalarını büyük bir ilgi ile takip ediyorum :) çok bir beklentim yok ama en azından bazı olumlu iyileştirmeler yapılmışsa bu bile mutlu etmeye yetecektir . Bakalım yarın neler göreceğiz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
NaconyoutubeTest Drive Unlimited Solar Crown | Season 2 & Beyond Dev Diaryhttps://www.youtube.com/watch?si=aX7wqkot_NswD6Em&v=rxxv1aKj3Dk&feature=youtu.be
Detaylı bir video geldi az önce...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Assetto corsa evo yemek teslim görevleri ile geliyormuş.
Artık tdunun hiç şansı yok gibi.
31 aralıktan önce ön siparişe açsalar iyi olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Aralık 2024; 23:58:44 >
O ayrı bir dünya ya:) O konuya da yazdım zaten , cidden çıtayı öyle bir yere taşıyacak ki bir çok yarış simülasyonunun erişmesi mümkün olmayacak ama arcade oyunların yeri başka tabi . İki türün de iyi örnekleri oynanmayı hak ediyor bence .
36GB güncelleme.
-
-
Açılmıştır heralde bakalım şimdi giriyorum.
YUH açılmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Aralık 2024; 20:44:29 > -
Benim de az önce tamamlandı 38GB güncelleme. Bakım hala devam ediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X