< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (81. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim dostum , daha iyisi senin olsun inş
-
Şu haftalık 3 yarışlık event'lar oluyor , onları 100 puandan 50 puana düşürmeleri iyi olmuş , çok can sıkıyordu açıkcası , 5 yarış yine fena değil.. Grind anlamında ise dün 10M'u cart diye harcadım valla , amacım koenigsegg almaktı ama dedim ki boşver ben o paraya 6-7 tane araç alırım ki öyle de yaptım pişman değilim açıkcası. Her arabanın tepkisi , sesi , yol tutuşu , ağırlık hissiyatı , direksiyon tepkisi bu kadar mı değişken olur. Hele yeni ve farklı bir arabaya otururken kontağı çalıştırınca gelen o ilk ses işten geldikten sonra benim için terapi gibi ya..
-
Enzo 'yu galeriden galeriye kaplumbağamla giderek görebiliyorum.
-
Dostum sen Enzo'yu almıştın sanıyordum ben para mı kasıyorsun hala
-
Yok kısmet olmadı daha ama galericiyle arkadaş olduk arada bir tur attırıyor.
-
Hay Allah Benim de aklıma geldi enzo ama onun yerine 6-7 çeşit araba ile doldurdum garajı , bir sonrakine artık
-
Test dürüşünde dene en keyifli araçlardan biridir. Tdu serilerinde onbinlerce km yapmıştım Enzo ile.
-
Enzo'dan daha çok seviyorum bu F40'ı.Küçükken bende posteri vardı. Hatta ilk bildiğim Ferrari'idi. F50 gelsede onu sürsem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasan123417Enzo'dan daha çok seviyorum bu F40'ı.Küçükken bende posteri vardı. Hatta ilk bildiğim Ferrari'idi. F50 gelsede onu sürsem.
Ben de F50'yi daha çok seviyorum evet keşke gelse
-
Günümüzde bitmiş oyunları sadece Nintendo 'nun yaptığını biliyoruz bu bir gerçek zaten , dolayısıyla test drive, gran turismo, forza motorsport veya Horizon , the crew her hangi bir oyun hiç farketmez, bunlar zaten bile isteye bitmeden çıktığı için ileriki zamanlarda F50 de gelir Iveco kamyonet bile gelir (gerçi bu gran turismo ya geliyor zaten :) o nedenle hiç belli olmaz diyorum .
Her açıklamada " oyunumuzu geliştirmeye devam edeceğiz öhöm öhöm" şeklinde tavırları ile bu yukarıda saydığım markalar zaten oyunlarına bir şeyler ekliyor zaman içinde . Çok uzun yıllar önce (2005 ve sonrası ...) bir oyuna puan verme olayının bittiğini burada söyleyince dar görüşlü bir kısım zıpçıktı grup fanatik yorumları ile hakaret içeren söylemlerle içlerindeki gerçek kişiliği ifade eden davranışlar sergilemişti , benzer tohumlarla türemiş bir başka grup buraya da bulaştı hatırlarsınız, bitecek bir şey değil zaten onu kabul ettik ama bu durum malesef benim seneler önce ( tabi benim gibi daha bir çok oyun sever de benzer fikirde ) söylediğim puan olayının öldüğü gerçeğini değiştirmiyor.
Uyduruk , oyunu doğru düzgün oynamamış eften büften sitelerin düşük puanlarını burada gösterip oyun batmış , ölmüş gitmiş yorumlarını hatırlayın ... Biz de oyun bir şaheser bir klasik demedik zaten ama işte bazılarının niyet bozuk olunca o kadar boş mesajlar havada uçuştu ki resmen vakit kaybı yani çoğuna laf anlatmak ...
Neyse en başta söylediğimi tekrar edeyim , bitmemiş oyunlar oynuyoruz dostlar bu bir gerçek , aaa veya aa kalite olması bir şey ifade etmiyor , çok az firma çok az oyunu tam olarak bitirmiş şekilde piyasaya sürüyor .
Nintendo örneği bu yüzdendi , nitelikli dostlar ile bu gibi konuları zaten her zaman belli bir kalite düzeyinde konuşup tartışırız orası başka ama süreç böyle devam ederse bir sonraki test drive oyununu ya hiç göremeyiz ya da NFS ayarında ( şu an ki halini kastediyorum) yapımlar görürüz ki onu bile sanmıyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Taşınma sürecinde olduğum için tam kendimi vererek oyuna giremiyorum açıkcası , daha çok aktif olup biraz para kasmak istiyorum ama yoğunluktan fırsat çok az buluyorum şu sıralar.. Bir türlü toplanıp şöyle boş boş sadece manzaraya karşı bir konvoy yapamadık Bu oyun bana 4k monitör de aldıracak ilerleyen aylarda anlaşılan. Grafiklere doyamıyorum resmen manzara ve görsellik çok iyi oyunda ya.. Araba detaylarını söylememe gerek yok bile sanırım.
-
-
Oyunda zorluk ayarı yok mu arkadaşlar , ilk yarışlar çok kolay geldi yapay zeka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar Ev Alma Geldimi Oyuna Gelecek Dediler Ilerde Suan Ne Durumda Bilen Varmi Acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değiştirme yok. Ama oyun ilerledikçe zorlaşıyor klasik olarak.
@Roronoa Zoro Maalesef daha henüz gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan123417 -- 14 Ocak 2025; 14:17:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sezonun güncellemelerinde gelebilir çünkü harita büyüyecek ve Real estate oyuna eklenecek. Tdu 2 gibi bir hal alması için oyunun birkaç senesi var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X