Oyuna naptılarsa en son 3 gün önce girdiğimde performans 30 fps'e düştü. Naptımsa üstüne çıkmadı. 2 gündür de oyuna girmiyor bile. Böyle güzel markalar keşke Nacon gibi firmalara düşmese. |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (83. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunun geçmişine olan saygımızdan konu tarihin tozlu sayfalarında yer almasın diye .
-
https://forum.donanimhaber.com/bu-konuya-atilan-mesajlar-cikmiyor--160731206
-
-
Ne zaman canım sıkılırsa işten geldiğimde bağlıyorum dualsensi bir Ibiza turu güzel gidiyor.😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Fsr 3.1 ve dlss4 ün tam zamanı şuan oyuncu sayısında ciddi artış olur.
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Harika bir taktik sezon 3 arabalarını sesinden tahmin edin demişler ilk ses ferrari ikinci aston martin diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Şubat 2025; 19:13:33 > -
-
Sezon 3 ile görevler geliyor gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bir hafta önce falan yollamışlardı bu mesajı sanırım. En sondaki kesin bir american muscle ama emin değilim. Dodge Charger veya Challenger olabilir, eski model elbette ;) Ama ciddi ciddi Viper Acr eksikliği var oyunda benim için. srt/10 her şeye rağmen müthiş hissettiriyor ama bir ACR kesinlikle olmalı .
-
Bu Lamborghini Diablo'yu almak ne zormuş önceki solar pass den E-tron GT yi 24 saat içinde almıştım. 1600km araba sürdüm sırf bu oyun için yanıma kasayıda aldım varır varmaz kurup oyunu açtım yarışlardan 8M para biriktirdim ama solar pass anca 17 oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X