Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.753
Cevap
25
Favori
46.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna naptılarsa en son 3 gün önce girdiğimde performans 30 fps'e düştü. Naptımsa üstüne çıkmadı. 2 gündür de oyuna girmiyor bile. Böyle güzel markalar keşke Nacon gibi firmalara düşmese.

• Oyunun geçmişine olan saygımızdan konu tarihin tozlu sayfalarında yer almasın diye .

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe
  • https://forum.donanimhaber.com/bu-konuya-atilan-mesajlar-cikmiyor--160731206

• Solar Crown'a ara verince bende bu oyuna sardım(Forza horizon 4 oynarken sıkılınca bunu gördüm). Eminim birçoğunuz biliyorsunuzdur. Küçükken bu oyunu birkaç defa görmüştüm ama dikkatimi çekmemişti. Bu yıl yenisi çıkıyor şuan erken erişimde. Çoğu kişiye hitap etmeyen tarzı olduğu için pek göz önüne çıkmıyor. Ama otobanda kapışmak felan bana çok eğlenceli geliyor. Ama klasik japon oyunu olduğu için grind yaptırtıyor.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Ne zaman canım sıkılırsa işten geldiğimde bağlıyorum dualsensi bir Ibiza turu güzel gidiyor.😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • can0696 kullanıcısına yanıt

• Fsr 3.1 ve dlss4 ün tam zamanı şuan oyuncu sayısında ciddi artış olur.

• Regera uçmaya başlamış güncellemeden sonra 600 yapacak yol bitmese.

Şöyle uzun max. hız denemelik trafiksiz bir yol güzel olurdu ibizada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Şubat 2025; 2:15:45 >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 300 saat ve 720 yarış en çok oynadığım araba oyunu oldu. Steam'da 300 saat üstünü sadece Starfield için harcamışım.

Bu gereksiz bilgilerin yanında faydalı bilgi olarak Dualsense için hassasiyet ayarımı ekledim çok iyi hale getirdiğimi düşünüyorum.

AC:Evo oyununda hızlandıkça hassasiyeti düşüren bir ayar var bu oyun içinde olsa iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Şubat 2025; 20:42:51 >

• Harika bir taktik sezon 3 arabalarını sesinden tahmin edin demişler ilk ses ferrari ikinci aston martin diyorum.Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Şubat 2025; 19:13:33 >
  • Monitör 2K bu oyunu hep sanal çözünürlük açıp 3200x1800 de oynardım fakat ara verdiğim sürede gelen güncellemeler TAA yı çok daha iyi hale getirmiş.

2K native birkaç ss.

Not: Bu oyun crew motorfest gibi foto modda görüntüyü iyileştirenlerden değil foto modda ne görüyorsanız oyunda öyle.

• Sezon 3 ile görevler geliyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Evet bir hafta önce falan yollamışlardı bu mesajı sanırım. En sondaki kesin bir american muscle ama emin değilim. Dodge Charger veya Challenger olabilir, eski model elbette ;) Ama ciddi ciddi Viper Acr eksikliği var oyunda benim için. srt/10 her şeye rağmen müthiş hissettiriyor ama bir ACR kesinlikle olmalı .

• Bu Lamborghini Diablo'yu almak ne zormuş önceki solar pass den E-tron GT yi 24 saat içinde almıştım. 1600km araba sürdüm sırf bu oyun için yanıma kasayıda aldım varır varmaz kurup oyunu açtım yarışlardan 8M para biriktirdim ama solar pass anca 17 oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.