Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.753
Cevap
25
Favori
46.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi kazanç sağlayan yarışlardan ibizadaki highway to heaven yarışında 750 seviye altı 350km ye yaklaşan bir S class almam gerektiğini gördüm tamda o an huracan ile 50 yarışı birinci bitirme ödülü olarak huracan fluo capsule açıldı 2 saat parça ve özel ayar denedim ve sonunda 2:40 a indim şimdi kusursuz bir sürüşle ikinciliğe tırmanmam lazım birince şaibeli gibi. Bu oyunda tuningin verdiği zevk başka oyunda yok arabaların ruhu var diğer oyunlarda ölü yada bitkisel hayattalar.

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

2:34Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Mart 2025; 2:16:3 >

• Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #TürkçeNaconyoutube
    🏁 Discover Season 3 of TDUSC starting March 19! Enjoy two unique new game modes: Navigation Races & Convoy Missions, new cars, and numerous quality-of-life improvements! Play Test Drive Unlimited Solar Crown now: https://linktr.ee/tdusolarcrown TDUSC is a lifestyle and social experience that redefines the standards of open-world racing games. Alone or with friends, explore the island of Hong Kong, accurately reproduced at 1:1 scale. Collect exceptional cars from dealerships, customize them in workshops, and showcase your style to reach the elite of the competition. Experience the ultimate racing & lifestyle experience now on PS5, Xbox Series X|S & PC! ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter/X ► https://twitter.com/Nacon TikTok ► https://tiktok.com/@nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=yIk1Re7iDK4

Solo moduda geliyor geri dönme vakti geldi.

• hasan123417 H kullanıcısına yanıt

Fakat solo mod yine online olmayı gerektiriyor . Ne yazık ki ilk tdu daki deneyimi elde etmek hala mümkün değil :( Zaten oyunun yapısının buna uygun olmadığını ve offline mod getirme çabalarının ve düşüncelerinin olmadığını açıklamışlardı Kasım 2024 gibi :( Ama yine de online oyunculara maruz kalmak istemeyen bendeniz gibiler için güzel haber . Özellikle the crew 1 ve 2 de öyle berbat hale getiriyorlardı ki oyun deneyiminizi anlatamam ...

Tanımadığınız abuk sabuk insanların oyununuzu kirletmesi durumu günümüz saçma online zırvalarının en popüler olayı ne yazık ki ...

Bunu kapatıp sadece online olma zorunluluğu ile oynamak mecburiyetinde olsak bile bence güzel gelişme . Biraz daha vakit var gerçi güncelleme için ama gelsin bakalım neler olacak göreceğiz;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam unutmuşum bir an solo modu görünce sevinmiştim. Bu konuda çok haklısınız hocam oyun deneyimini bozan çok fazla oyuncu.

• hasan123417 H kullanıcısına yanıt

Yani o yüzden hiç yoktan iyidir diyorum ben solo oynama imkanı vermelerine de. Ama işte online olma zorunluluğu yine devam ediyor sinir bozucu şekilde . Bir rahatsızlık duyduğum konu daha var , sizler denk geldiniz mi bilemiyorum gerçi . İspanya'da oturan bir öğrencim ile online olarak oynayalım dedik bir hafta sonunda ama malesef aynı bölge değiliz diye birbirimizi göremedik şaka gibi . Hem online deneyim konusunda diğer tüm alternatiflerine rol model olan ilk tdu oyununu temel alıyoruz diyip hem de böyle bölge kilidi uygulaması gibi bir sınırlama yapmak üzücü ... Resmen oyun deneyimini doğrudan etkileyen bir olumsuzluk bu bence. Ama düzelecek bir tarafı da yok , zaten bunun yapılma sebebi bile biraz çaresizlik gibi görünüyor. Server kaldıramayacağı için böyle bir sınırlamaya gidildiği çok belli .

Haklısınız hocam gerçekten çok sinir bozucu bir durum. En azından server seçme imkanı verilseymiş. Konvoy güncellemesi geliyor bu tür durumlarda nasıl olacak ciddi problem. Bu konuyada umarım el atarlar.

• Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Mart 2025; 21:5:24 >

• steamden mi alıyorsunuz oyunu arkadaşlar?

steam mail atmış, oyun 12 dolara düştü diye. alınır mı şimdi ? Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

ekran kartını da yeni sipariş ettim.

millet oyunu bitirdi herhalde. ben daha yeni başlamayı düşünüyorum. bi de çıkma bi direksiyon alırsam çocukla beraber oynarız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 10 Mart 2025; 13:46:9 >
  • Ben aldım ancak yarım saat falan oynadım şimdilik. Yarış oyunlarında deneyimli biri olarak ilk izlenimim olumlu. Kesinlikle kötü bir oyuna benzemiyor. Optimize de söylendiği kadar kötü değil. (Belki zaman içinde düzelmiştir, yeni aldım oyunu.) Daha iyi olabilirdi fakat yüksek ayarlarda R5 5600 ve 3060 Ti ile 60 fps alabiliyorum. Zaten çoğu oyunda aşırı (ultra) denen ayarlar aldatmacadır, yüksekten feragat edip boşu boşuna kare hızınızı azaltmayın derim. (Çoğu oyun için geçerli.) Daha da önemlisi oyunda takılma veya donma görmedim. Tabii daha çok oynamam lazım kesin yorum için. Bence almak isteyen bir baksın. İade imkanı var zaten. Oyunda saçma sapan uzun bir giriş de yok. Taş çatlasa on beş dakikada açık dünyaya erişiyorsunuz. Başta kısıtlı harita (Eski GTA oyunlarındaki gibi) ama başlangıç yeterli gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 11 Mart 2025; 15:17:32 >
  • Oyunda bazı grafik ayarlarını ultradan high a düşürmek ciddi fps artışı sağlıyor zaten değişimler gerçek zamanlı uygulanıyor bu şekilde hangi ayarın kaç fps yediği görülebilir.

• Thrustmaster t80 baktım ama onda da ffb yokmuş galiba. en uygun fiyatlı ffb direksiyon yine Momo kalıyor gibi.

• bkaakco kullanıcısına yanıt

Oyunun çıkış tarihindeki hali ile şu an ki hâli arasında epeyce görsel ve performans anlamında fark olduğu için iyi gelmiş size muhtemelen. Ama oyunun çıkışında da söyledim bunları yine tekrar etmekte fayda var, oyunların bitirilip piyasaya sürüldüğü bir dönemde yaşamıyoruz o yüzden inceleme diye çıkan saçmalıklara da aldanmamak lazım . İlk çıkış anında burada saçmalayan o kadar çok gereksiz üye vardı ki anlatamam size ... Hepsi bir bir yok oldu gitti zaten , boş konuşup konuda parazit vazifelerini yerine getirdiler resmen . İnceleme sitesinden oyunu oynadığı şüpheli birinin yarım yamalak kritik yazısı ile oyuna burada sanki hasmı gibi yaklaşan , psikolojik danışmanlık gerektiren tavırları olan çocuklarla uğraştık resmen ...

O yüzden keyif alıyorsanız ne âlâ, yok beğenmiyorsanız ve sizi cidden sıkıntıya sokan durumların sayısı artıyorsa bir dolu alternatif var şu an , hepsinin de artısı eksisi var o yüzden seçenek sorunu yok kısacası.

Oyunu bitirmeyip aydan aya geliştirme modası yeni bir şey değil zaten , internetin varlığından beri oyunlara update gelmesi durumu var ve şu an bu rezilliğin en üst seviyesini yaşıyoruz ne yazık ki ...

Senin beğenmediğin şey söylenince parazitlik mi oluyor ? Yaklaşımını beğenmedim hocam. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Karşılıklı konuşun sen de diyorsun oyunun ilk hali ile şimdiki hali aynı değil diye. Ben ilk alanlardan biriydim bana mobil oyundan hallice gelmişti. Belki şimdi düzeltmişlerdir. Ama o zamanda eksik oyunu çıkarıp oyuncuyu tester konumuna sokmuşlar demektir. Ayrıca oyun ben Gold statüsüne ulaştım. Sorunları hallettim çıkışa hazırım diyip puanlar yerlerde sürününce kötü oyun oluyor. 1-2 sene sonra düzeltmeleri oyunun kötü oyun imajını kolay kolay silmez. Oyun erken erişim olarak çıksaydı dediğiniz doğru olurdu ay ay kendini geliştirme hatalardan arınma falan ama bu oyun çıkış yaptı ve beğenilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 12 Mart 2025; 9:6:11 >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Ben gerçeklerden bahsetmişim gerisi senin kendi bileceğin şey ... Orada bahsi geçen bir şey dokunmuş belli ki o yüzden hoşuna gitmemiş , sorun etme çok var öylesi bu forumda . Oyun Gold oldu diyince olduğunu düşünüyorsan bu da ayrıca üzücü bir durum . Dediğim gibi oyunlar bitmiyor , yarım yamalak çıkıyor ve istisnası sadece Nintendo nun bazı özel oyunları için geçerli . Dönem berbat bir dönem yani , kelimelere falan takılıp kendi kendinize sorun varmış gibi olay yaratmaya da gerek yok , aynı şeyleri söylüyorum zaten farklı bir şey değil . Alternatif bol , hoşuna gitmeyen için bir dolu seçenek var .

• gold edition almaya değer mi?

• LBJ_23 kullanıcısına yanıt

Beklenti ile ilgili bir şey bu aslında. Ne bekliyorsunuz, nasıl yarış oyunlarından keyif alırsınız bir de test drive sizin için ne ifade ediyor veya şöyle sorayım, bir şey ifade ediyor mu ?

Bunlara gerçekçi yanıtlar verdiğiniz an cevap ortaya çıkacaktır zaten , bizim ne dediğimizin pek bir önemi yok aslında. Zaten sevdiğimiz mekanikleri solar crown da gördüğümüz için hala kendini oynatıyor ama işte herkes aynı şeylerden keyif almıyor o yüzden biz değil de siz bileceksiniz Gold alınır mı alınmaz mı diye Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Hangi arabalar var ekstra olarak, ve vip pass ne oluyor tam olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt

Tüm detaylar için sayfa linkine bakın , her yama ile ilgili detaylı notlar var burada , forumda önceki sayfalarda konuşuldu gerçi ama ben doğrudan site linki vereyim oradan bakmak daha rahat olacaktır.

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçewww.testdriveunlimited.com
    Test drive unlimited - Solar Crown
    https://www.testdriveunlimited.com/en-US

• Yarış sayısında beni geçen varmı acaba merak ediyorum.

Sırf taycan cross turismo deneyimlemek için bile alınır bu oyun arabanın ağırlığı gücü herşeyini hissediyorsunuz her bir batarya hücresini. Çamurda bu ağırlığı savurup tork ile toparlamak gibisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Mart 2025; 0:28:56 >

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.