Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
24
Favori
42.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun alfa sürümü bu, dolayısıyla herhangi bir yorumda bulunmak doğru olmaz. Bitmiş sürümden benzer görüntülerle karşımıza çıksınlar o zaman söyleriz söyleyeceğimizi zaten ama alfa sürüm için bitmiş oyuna yapılması gereken yorumlar yapmak yanlış.

• sasuta kullanıcısına yanıt

Muhakkak göz atın derim, gerçekten araç çeşitliliği olarak çoğu yarış severin hoşuna gidecek sayıda ve modelde araç var. Bende Assetto Corsa ve TDU arasında mekik dokuyorum fırsat buldukça. Artık Solar Crown için 2023 bahar gibi (o da işler iyi giderse) çıkış yapmış olmasını bekliyorum. İlk TDU nun da başına pc kanadında bir kaç erteleme vakası gelmişti, 15 sene evvel TDU konusunda yazdıklarıma bakınca insan hey gidi hey demeden edemiyor :)

• venom800 kullanıcısına yanıt

Yapımcı wrc oyunlarıda yapan yapımcı. Wrcde alfa, beta dediği videolarda ne varsa oyunlar çıkıncada aynısı oluyordu. Grafik, detay ve araç dinamiği konusunda çok başarısız bir firma. Tabi tduyu başka ekibe verdilerse veya ekibi ona göre geliştirdilerse bilemem. Ama büyük beklentilere girmeyin derim. Rambo çöpünü yapan firmanın terminator resistance gibi harika bir oyun yapması, mafia 3ü yapan hangar 13ün mafia remake gibi harika bir oyun yapması gibi bu firmanında wrc çöplerinden sonra çok iyi bir tdu oyunu yapabilse keşke. Ama gelen ekran görüntüleri ve 2 yıldır tek bir oynanış videosu gösterememeleri şuanlık oyunun pekte iç açıcı görünmediğini gösteriyor. Araçlı 1 foto bile yok. 2 yıldır bir videoluk oynanış bile yapamadılarmı.

Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi oyunun alfa sürümüne bakıp çıkmamış oyun için kesin yorum yapmak hatalı bir tespit olur , önceki örnekler ne olursa olsun bu başka bir oyun sonuç olarak. Wrc serisi vs onları yapan ekibin başında tdu efsanesinin başında ki adam yoktu o nedenle bir şeyler diyorsam emin olun geçmiş yapımlar ile ilgili bildiklerimden kaynaklıdır. Bu yapımın (solar crown) başında da ilk tdu dan bildiğimiz saygı değer Alain Jarniou var ve beni de heyecanlandıran şey bu . O nedenle wrc vs gibi yapımları tdu solar crown ile karıştırmamak lazım , bu farkı bir proje, farklı bir yapım .

NOT: bu arada çekincen ile ilgili bir çok şeye katılıyorum ama oyun dünyasının 30 senedir içinde olunca bazı konularda önceki olumsuzluklar her ne olursa olsun kesin konuşmamak gerektiğini anlıyorsun zamanla. Tecrübe ile sabittir o nedenle ben her ne olursa olsun peşin hükümlü olma derim. Bu efsane seriyi solar crown ile batırılarsa inan burada benim kadar üzülecek az kişi vardır ama tam tersi olursa da bizler yani oyuncular kazanır hâliyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 10 Temmuz 2022; 23:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Şahsen benim için oyun fizikleri birinci planda fizikler ilk TDU gibi olsun bu grafiklere beni keser. Crew gibi bi rezalet çıkartacaklarsa hiç çıkartmasınlar daha iyi tabi ki...

Crew aslında benim konsept olarak çok beğendiğim bir yapım ve az vakit de geçirmedim. Tdu dan ivory towers a kaçan bir ekip oldu ve bende tdu tadında bir yapım olur mu acaba dedim ama malesef öyle olmadı tabi. Umarım dediğin gibi olur da ilk tdu ayarında bir sürüş fiziği ( hatta mümkünse daha iyisi:) yaparlar solar crown da da seneler sonra şöyle doya doya gerçek bir test drive efsanesi oynarız.

Crew beni hiç mi hiç sarmamıştı hele dikiz aynası faciasından sonra daha başlamadan soğumuştum.

Ya o dikiz aynası konusunda o kadar haklısın ki ... Yani böyle reklamı yapılıp PS4/xone nesline çıkış yapacak bir oyunda böyle bir rezalet olur mu inan bende kabul edemedim o durumu ...

• Yapımcı firma bir süredir (Nacon Connect etkinliğinden beri) alfa sürümüne ait ekran görüntüleri paylaşmaya devam ediyor . Bakalım oyunun çıkış haline yakın sürümden görüntüler ve oynanış videosu ne zaman göreceğiz ( veya görebilecek miyiz:) ...

• Gece Hong Kong Borsası dışından alınan oyun içi ekran görüntüsü diyorlar. Bir de video paylaşsalar keşke.

Ya size de garip gelmiyor mu ? Yapımcı firma Facebook hesabından iki günde bir yeni ekran görüntüsü yolluyor ama tüm görüntüler yol , bina , manzara ... Yani görende araba yarışı değil başka bir oyun bekliyoruz sanar . Bir tane araç resmi koyun ya bu nedir böyle ... İçimde kötü bir his olsada test drive markası hatrına bekliyorum bakalım ne olacak ....

Gariplikten de öte tek kelime ile saçmalık. Zaten paylaşılan resimlerin altında firmaya sağlam giydirenler var. Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok zaten mecbur bekleyeceğiz.

• Oyun ile ilgili resmi bilgilerin gelmesi üzerinden 6 ay geçmiş ama hala ses seda yok oyun ile ilgili. Böylesine bir markanın böyle garip bir firmanın elinde olmasına mı üzüleyim yoksa oyun ile ilgili elle tutulur bir resmi bilgi gelmemesine mi bilemedim doğrusu... Hala ayıla bayıla TDU oynayan biri olarak elbette yeni ve TDU dan daha üstün (her yönden) bir oyun görmek biz oyuncuların hakkıdır ama ben şimdiden beklentilerimi epeyce düşürdüm. Sonuç olarak devamlı 6-7 senede bir bizlere tabiri caizse pompalanan 'yeni nesil' kandırmacasını kanacak yaşlarda değiliz... 2000li yıllarda çıkan pek çok yapımın görsellik dışında bir çok konuda günümüz de oyun diye piyasaya sürülen 'şeylerden' çok daha üstün olduğunu bizzat tecrübe etmekten yoruldum doğrusu...

Bitmeyen oyunların piyasaya sürülüp bir kaç sene içinde tamamlanması ve utanmadan bakın bedava görsel paket veriyoruz gibi şeylerle oyun diye önümüze hata yumağı 'şeyleri' sunan yapımcıların yeni nesil diye tabir ettikleri buysa ben o yeni nesli almayayım kalsın. İlla ki benim gibi düşünmeyenler vardır saygım var ama 39 yaşında bir oyuncu olarak 6 yaşımdan beri içli dışlı olduğum bu eğlence dünyasının git gide pisliğe saplandığını görmek beni üzüyor ne yalan söyleyeyim. Umut etmek dışında pek fazla yapacak bir şey yok gibi . Neyse Test Drive gibi inişli çıkışlı ama bir o kadar da özel bir serinin bu son oyunu için hala umudum var ama beklentilerim epeyce düştü malesef.

• Bu resimleri hala saklıyorum

• Biraz gec kalmisiz

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt

Gürhan abi selamlar saygılar dilerim . Valla o resimler bende de duruyor cidden :) müthiş zamanlardı, aynı ekip , aynı tat bir daha gelir mi bilemem ama şurası kesin TDU gibi bir oyun bir daha gelmeyecek. En azından benim için öyle . Dediğim gibi hala haftada bir iki defa açıp bir iki saat vakit geçirdiğim yegane oyundur tdu .

Bilmukabele.

• Bunların oyun yapacağı yok. Eski kadro toplanıp Tdu kurup oynayalım yine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt

Dostum selamlar saygılar dilerim, 15 sene evvelki kadro yavaş yavaş ortaya çıkıyor müthiş gerçekten :) Valla bir yolu varsa bende uğraşır ederim ve bir şekilde TDU için online bir oyun modu bulmaya çalışırım. Açıkcası server lar kapandıktan sonra vakit ayırıp online olarak TDU oynanabiliyor mu diye hiç uğraşıp araştırmadım ama eski ekip ile herşey yapılır doğrusu...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.