Merhabalar... Test Drive Unlimited ile ilgili sorularım olacaktı 1. si : Oyunun %44'üne geldim yapacak görev bulamıyorum. Haritada filitre uyguluyorum kazanmadığım yarışları göster diyorum hiçbir yarış yok. Ne yapmam gerekiyor Acaba? Param 1.300.000 2. si : Yarışlar haricinde araba veya motorla dolaşırken diğer yarışçılara rastlayınca enter'a basıp onlarla yarışa geçiyorum fakat para kazanamıyorum. Kazanılıyomu? Kazanılıyosa Nasıl? Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler
1.si yeni yarışların açılması için bazı yarışlarda 1. olman gerekio. ondan olabilir.
2.si adamlar yarışmadan önce bet denen olayı arttırman lzm. sanırım option seçeneğiniden max bet i ayarlayıp (ben 1000 yaptım) sonra yarışman lzm. 1000 yaptıysan yarışacağın elemanla 0-1000 arası bet koyabiliosun.
Ama oyunda bet die geçmio Yanlış hatırlamıosam.
Yaptıkalarımın hepsinde altın kupa aldım
oyunun yarisini internete yarisiyorsun bildigim kadariyla..
quote:
Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor
Kusura Bakmayı anlamadım ne demek istediğnizden
yani oyunun gerisini internetten bitireceksin
quote:
Orjinalden alıntı: muhammetguven61
quote:
Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor
Kusura Bakmayı anlamadım ne demek istediğnizden
yani oyunu bitirmek icin, Online Oynaman lazim ve bunun icin de orginal oyun lazim
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Peki bunun crack'ı falan var mı, varsa bilgi verebilir misiniz???
fakat online bölüm %89 dan sonra senin daha çok var :) bu aradawww.testdrivetr.com bu siteye gir oraya sor veya bir bak siteye kesin bulursun orda cevabı ;)
quote:
Orjinalden alıntı: metrixcafe
fakat online bölüm %89 dan sonra senin daha çok var :) bu aradawww.testdrivetr.com bu siteye gir oraya sor veya bir bak siteye kesin bulursun orda cevabı ;)
Eğer dediğiniz gibi %89 dan sonra ise ben şu anda %44'deyim yarış yapabilmem için ne yapmam gerekir acaba?
kardeş siteyi verdim ya orda daha iyi yardımcı olacaklardır . Sonuçda oyunun forum sitesi bitiren vardır ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme