Şimdi Ara

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.424
Cevap
82
Favori
291.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Subaru XV testi yapılmadı sanırım, sizlerin değerlendirmesini duymak güzel olur.
  • Buraya gelen giden kalmadımı sanırım.
  • Havalar ısınıyor, Burayı canlandırmanın zamanı gelmedi mi Haluk abi?
    B sınıfında fiyat performans donanım zenginliği ( çoğu opsiyonelde olsa ) konusunda kağıt veya net üzerinde hoşuma giden Seat İbiza 1,2 tsi 105 hp dsg style nin test izlenimlerinizi merakla bekliyorum.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitchiker -- 25 Şubat 2013; 11:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitchiker

Havalar ısınıyor, Burayı canlandırmanın zamanı gelmedi mi Haluk abi?
    B sınıfında fiyat performans donanım zenginliği ( çoğu opsiyonelde olsa ) konusunda kağıt veya net üzerinde hoşuma giden Seat İbiza 1,2 tsi 105 hp dsg style nin test izlenimlerinizi merakla bekliyorum.
    Teşekkürler.

İbiza 1.2 tsi dsg'nin fiyatı ve donanım paketi nedir ? GÜvenlik donanımları olarak ne var. Bi yakınıma tavsiye edebilirim , malum ankara'da da seat bayi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: hitchiker

Havalar ısınıyor, Burayı canlandırmanın zamanı gelmedi mi Haluk abi?
    Teşekkürler.

İbiza 1.2 tsi dsg'nin fiyatı ve donanım paketi nedir ? GÜvenlik donanımları olarak ne var. Bi yakınıma tavsiye edebilirim , malum ankara'da da seat bayi yok.

Seat Ibiza 1,2 Tsi 105 hp dsg style 38.000 TL + 4-5 bin tl opsiyon ve extralar için.
    Şu an performansı ve donanımı ve tipiyle beni tatmin eden tek b sınıfı diyebilirim.

- 175 tork
    - 0-100 km ivmelenme : 9,7 sn
    - Ortalama yakıt tüketimi : 5,3 lt/100km

Donanım: (Bu fiyata rakiplerinden farkı olduğunu düşündüğüm)

- Dönüşe duyarlı sis farı
    - Otomatik klima
    - Cruze Control

Opsiyon : (Benim istediklerim...)

- Dönüşe duyarlı bi-xenon ve ledli ön arka farlar
    - Elektronik paket ( Kararan dikiz ayna, Otm katlanan yan ayna, yağmur sensorü, Otm yanan far, Refakatçi aydınlatma )
    - Park sensörü
    - Esc + Xds + Lastik basınç sensörü + yokuş kalkış desteği
    - Saklama gözleri + ön kol dayama + bagajda 12 volt soket

Ayrıca : ( Göğüse uyumlu 2din extra yaptırılabilir )

- Geri görüş kameralı göğüse entegre navigasyon sistemi

http://www.seat.com.tr/popup.aspx?id=14546&typeid=690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitchiker -- 26 Şubat 2013; 10:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bunu test edin helal olsun diyecem :)

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:)

bunun markası neki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bunu test edin helal olsun diyecem :)

bunun markası neki?

tesla - model s
  • yeni focus powershift testi varmı yoksa ben mi bulamadım acaba
  • Orijinalden alıntı: ilhan032

bunun markası neki?

tesla - model s

cereyanlıymış buuu... türkiyede varmıki? 110 bin euro ver elektrikli araç al. yazın sıcakta piş içinde. neden çünkü klima motordan daha fazla elektrik yakıyor. ona çözüm buldukları an zaten benzinli motor buhar treni gibi mazi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik61 -- 1 Mart 2013; 10:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbke

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Haluk Test Sürüşü 31. 2011 Opel Astra Classic III HB 1.3 cdti easytronic.

29 Temmuz'da test ettiğim başka bir araç ta Astra Classic III HB 1.3 cdti easytronic idi.

yorumlarınız için teşekkürler

kalkışlarda söylendiği kadar hantal mı?
    vites geçişleri sarsıntılı mı oluyor?

1.3 cdtı motorun 200 nm torku varki, hiçde azımsanacak bi tork değil. 175 nm torklu 1.2 tsı için spor araba benzetmesi yaparlarken, 200 nm nasıl hantal olur. araç 1450 kilo olduğu için performanslı bi araç olmaz ama ortlama bi kullanıcıyı fazlasıyla tatmin eder. özellikle mazot almaya girince. şehir içi dışı karışık 25 kuruş civarı yakar. 30 kuruşu istanbul trafiği hariç zor görür.

• Merhabalar,
    Emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Yakın zamanda yeni golf ve yeni leonu da test edebilirsiniz umarım.
  • quote:

Yeni geldim eve arkadaşlar.

C4 yazısını yazmaya başlıyorum.

15 dk sonra görüşürüz.

çok pahalı arkadaş c4 modeller görünüşüne diyeceğim bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

quote:

Orijinalden alıntı: ozbke

quote:

Haluk Test Sürüşü 31. 2011 Opel Astra Classic III HB 1.3 cdti easytronic.

29 Temmuz'da test ettiğim başka bir araç ta Astra Classic III HB 1.3 cdti easytronic idi.

yorumlarınız için teşekkürler

kalkışlarda söylendiği kadar hantal mı?
    vites geçişleri sarsıntılı mı oluyor?

1.3 cdtı motorun 200 nm torku varki, hiçde azımsanacak bi tork değil. 175 nm torklu 1.2 tsı için spor araba benzetmesi yaparlarken, 200 nm nasıl hantal olur. araç 1450 kilo olduğu için performanslı bi araç olmaz ama ortlama bi kullanıcıyı fazlasıyla tatmin eder. özellikle mazot almaya girince. şehir içi dışı karışık 25 kuruş civarı yakar. 30 kuruşu istanbul trafiği hariç zor görür.

çoook teşekkür ederim

• yeni opel astra sedanı test eden varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemirbas

yeni opel astra sedanı test eden varmı?

herkes

ama benzinlisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: osmandemirbas

yeni opel astra sedanı test eden varmı?

herkes

ama benzinlisini

yorum yapan oldumu?araç hakkında.
    iyi ,kötü,idarem eder şeklinde

• Merhaba 2011 model 1.8 CVT elegant extra multidrive S avensisim var düşünürseniz size satabilirim
    irtibat bilgim
    0 532 633 16 36
    renk galaksi mavi hiç kaza boya değişen yok tüm bakımları yapıldı ve TOYOTA yetkili serviste yapıldı
    21207 km.'de
    İyi günler.
  • @Haluk 23, güzel testler yapmışsınız. bana fikir verebilirmisin. bende 3008 dizel otm. var ve onu satıp farklı bir araç almak istiyorum. amacım 50000 tl'ye kadar bir araç almak. seçenekler fluence-megane edc dizel, i30 dizel otm., kia ceed otm dizel, golf 1.2 dsg,leon 1.2 dsg. aradıklarım özellikle nispeten iyi ve sorunsuz şanzıman, makul tüketim ve mümkün mertebe bagaj ama bu son söylediğim bagaj olayı çok da önemli değil. burda öne çıkanlar benim gözümde nispeten makul kullanım sunan edc'li fluence, belki 1.2 golf dsg. fakat öte yandan da sorunsuz şanzımanıyla i30 yada kia ceed de kafamı kurcalamıyor değil. gerçi aldığım araçları genelde 1-2 yıl kullanıp satarım ama yine de zevkle binmek istiyorum tabii. bundan önce hep armudun sapı üzümün çöpü misali bazı kusurlar bulduğum için uzun ömürlü kullanım da pek olmadı. aracı yarın bir gün satarken dekolay satılabilirliği de önemli benim için bu arada cevap için şimdiden teşekkürler. bu arada edc'li reno kullandığınızdan haberim var, onu da takip ediyorum.

• Bu test edilen araçlara göre sıralama yapılırsa segment segment hangi araçlar öne çıkıyor?

Yeni testler yakında mı eklenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu test edilen araçlara göre sıralama yapılırsa segment segment hangi araçlar öne çıkıyor?

Yeni testler yakında mı eklenecek?

1. soruyu bende merak ediyorum aslında.

Mesela bu kadar büyük bilgi biriminizi, şu şekilde değerlendirseniz mesela C segmenti denediğiniz araçlar bu bu desek, bana göre şu tarafı şu aracın en iyi gibi. Yani ne bileyim performans, yol tutuş, tüketim ve kendiniz olsanız alır mıydınız gibi gibi. Severek okuyoruz aslında çoğunun cevabı var ama derli toplu bir mesajda olsa süper olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.