Şimdi Ara

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.424
Cevap
82
Favori
292.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :)) mazda'nin yasayan bir araba oldugu bir kez daha tasdik edildi. :)) insanlarin Mazda'yi tanimasindan cok buyuk keyif aliyorum.

Umarim Mazda kisa sure sonra hak ettigi yerlere gelir.
  • Haluk Bey öncelikle 3008 testinde beni andığınız için teşekkürler

Asıl demek istediğim sizin Mazda 3 hakkındaki düşüncelerinize.

Mazda'lar gerçekten Zoom-Zoom arkadaşın da anlattığı kadar harika araçlar.Fanatiklik asla yapmam ancak denilmesi gerekeni de saklamam.

Ben de bir de Mazda'nın en temel-basit-ucuz aracı sayılabilecek 2'si var.Sattığım aracı PM aracılığıyla konuşmuştuk siz ne olduğunu biliyorsunuz.Düşünün sattığım araçtan daha bir fazla zevk veren kullanımı var.Tabiki sattığım aracımın motor gücü,konforu ve kalitesi 2'yle kıyaslanamaz bile (2 daha kötü demek istiyorum da cümleyi kuramadım sanırım ) ancak 2'nin ve diğer Mazda'ların sürücüye yaşattığı kullanım zevki,araca duyulan güven duygusu ancak onu test etmeyle anlaşılır.

Milletimizin Mazda'ya karşı ön yargısının (yada nedeni belirsiz uzak duruşunun) geçmesini çok isterim çünkü Mazda'lar ülkemizde hak ettiği değeri kesinlikle görmüyor.Gerçi şöyle de bir durum var ki Mazda'lar trafikte çok görünmediği için oldukça dikkat çekiyor.

Tabi ki eksik yönleri var.Mesela 3'teki motorun güçsüzlüğü.(MPS hariç tabi ki) Yada motordan çok otomatik vitesin günümüzdeki araçlardan geri kalması.Yalıtımı.

Ancak bunların yanında sınıfındaki diğer markalardan geri kalmayan hatta bazı modellerden daha yüksek kalitesi,kör nokta uyarı sistemi (RVM) gibi sınıfının üstündeki standartları onu yine de alınabilecek bir araç yapıyor. (Focus'u da beğenmesem de son modeli hayli kaliteli duruyor)

Sanırım bu gidişle ben de Mazda 2'nin ve satılan aracımın izlenimlerini belki burada belki de yeni başlık altında paylaşacağım

Saygılarımla ..

• Arkadaşlar elinize ağzınıza sağlık çok faydalı ve bilgilendirici olmuş test sürüşü deneyimleri
    ---------
    Çok beğendiğim Mazda 3 ün fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim gösterge tasarımına hala anlam veremiyorum. Benim gibi simetromanik ve kontrast düşkünü bir adam bu durumu kabul edemiyor işte. Bu ne kardeşim aynı yerde biri kıpkırmızı biri mavi

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:)

• Mavi diye gordugunuz sey ulkemiz haricinde navigasyon ekrani olarak kullanildigi icin buyuk. Bir de mavi begil beyaz renkli ora. :) aracin yol bilgisayari, menusunu falan gosteren bir ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Arkadaşlar elinize ağzınıza sağlık çok faydalı ve bilgilendirici olmuş test sürüşü deneyimleri
    ---------
    Çok beğendiğim Mazda 3 ün fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim gösterge tasarımına hala anlam veremiyorum. Benim gibi simetromanik ve kontrast düşkünü bir adam bu durumu kabul edemiyor işte. Bu ne kardeşim aynı yerde biri kıpkırmızı biri mavi

Hemşerim o ekranlar araç hareket etmezken öyle parıldıyor.

Hareket halindeyken ya da ışıkta falan beklerken sadece karakter aydınlatmaları mevcut.

Ama ikisi de aynı renk yapılamaz mıydı diye sorarsan orada kalırım işte :)

Simetri olarak ta üstten geçen kuşak kavisli olduğu için bu durumu da çok dert etmiyorsunuz.

Zaten kokpitin tamamını gösteren fotolarda o kadar rahatsızlık veren bir durum yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Haziran 2011; 1:05:29 >

• dizel otomatik 55000 aralığında ne önerirsin? 3008 5008 auto 6r şanzıman nasıl?
  • Tek eksiği benzin tüketimi, %30 kadar daha aşağı bi tüketim sergilese kullanma da yanında yat o derece yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

dizel otomatik 55000 aralığında ne önerirsin? 3008 5008 auto 6r şanzıman nasıl?

pm attım
  • Adaşım haluk23 en kısa zamanda VW jetta testi yapıp yorumlarınızı buraya yazarsanız sevinirim. Çünkü yorumlarınız çok objektif ve güzel .
  • Avensis için 1.8 motor çıkarmışlar.1.6 ile arasındaki ötv farkını toyota veriyomuş yeni bi kampanya anlaşılan.Avensis güzel bi araç bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Karacabey kavşağı.

Düz giderseniz Bursa üzerinden İstanbul ya da Eskişehir Ankara,

Sağa giderseniz Balıkesir ve peşinden de Burhaniye Ayvalık üzerinden İzmir ya da

yine Balıkesir ve peşinden de Akhisar Manisa üzerinden İzmir.

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:)

akhisarda köfte yediniz mi bari? :)

bir de çerezleri kolaları aldık opellerin incelemelerini de bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt45 -- 22 Haziran 2011; 12:05:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Adaşım haluk23 en kısa zamanda VW jetta testi yapıp yorumlarınızı buraya yazarsanız sevinirim. Çünkü yorumlarınız çok objektif ve güzel .

Jetta test sürüşü yaptım adaşım :)

Birkaç güne kadar eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

akhisarda köfte yediniz mi bari? :)

bir de çerezleri kolaları aldık opellerin incelemelerini de bekliyoruz

Hem de Ramiz'in çarşıdaki yerinde

Ama yoldan geçerken değil de Akhisar da kuzenler olduğu için.

Akhisar denince bir de Gördes yoluna doğru birkaç restoranda "keşkek" mevcuttur.

Nasıl canım çekti var yaaa !!!

Ankarada da fırsat bulduğumda Köfteci Ramiz'e giderim.

Ama Ankamall'dakine değil Forum'dakine.

Orasını daha başarılı buluyorum.

Opel test izlenimleri birkaç saate geliyor.

Oldukça zaman alıyor malumunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 22 Haziran 2011; 12:45:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraser79

Avensis için 1.8 motor çıkarmışlar.1.6 ile arasındaki ötv farkını toyota veriyomuş yeni bi kampanya anlaşılan.Avensis güzel bi araç bencede

Test aracı bulursam onu da test edeceğim.

Toyota Lider'de satış temsilcisi Oktay bey var.

Süper yardımcı olur her konuda.

Bir arayayım kendisini.

Gelişmelerden haberdar ederim.
  • @haluk 23 Yeni elantranın test sürüşünü yaptınmı; eğer yaptıysan bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ELantra_

@haluk 23 Yeni elantranın test sürüşünü yaptınmı; eğer yaptıysan bekliyoruz...

Elantra ve (CommanderCX arkadaşımın markayı ve modeli baltalamalarına rağmen ) ix20 sırada bekliyor.

Hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Haluk Bey öncelikle 3008 testinde beni andığınız için teşekkürler

Asıl demek istediğim sizin Mazda 3 hakkındaki düşüncelerinize.

Mazda'lar gerçekten Zoom-Zoom arkadaşın da anlattığı kadar harika araçlar.Fanatiklik asla yapmam ancak denilmesi gerekeni de saklamam.

Ben de bir de Mazda'nın en temel-basit-ucuz aracı sayılabilecek 2'si var.Sattığım aracı PM aracılığıyla konuşmuştuk siz ne olduğunu biliyorsunuz.Düşünün sattığım araçtan daha bir fazla zevk veren kullanımı var.Tabiki sattığım aracımın motor gücü,konforu ve kalitesi 2'yle kıyaslanamaz bile (2 daha kötü demek istiyorum da cümleyi kuramadım sanırım ) ancak 2'nin ve diğer Mazda'ların sürücüye yaşattığı kullanım zevki,araca duyulan güven duygusu ancak onu test etmeyle anlaşılır.

Milletimizin Mazda'ya karşı ön yargısının (yada nedeni belirsiz uzak duruşunun) geçmesini çok isterim çünkü Mazda'lar ülkemizde hak ettiği değeri kesinlikle görmüyor.Gerçi şöyle de bir durum var ki Mazda'lar trafikte çok görünmediği için oldukça dikkat çekiyor.

Tabi ki eksik yönleri var.Mesela 3'teki motorun güçsüzlüğü.(MPS hariç tabi ki) Yada motordan çok otomatik vitesin günümüzdeki araçlardan geri kalması.Yalıtımı.

Ancak bunların yanında sınıfındaki diğer markalardan geri kalmayan hatta bazı modellerden daha yüksek kalitesi,kör nokta uyarı sistemi (RVM) gibi sınıfının üstündeki standartları onu yine de alınabilecek bir araç yapıyor. (Focus'u da beğenmesem de son modeli hayli kaliteli duruyor)

Sanırım bu gidişle ben de Mazda 2'nin ve satılan aracımın izlenimlerini belki burada belki de yeni başlık altında paylaşacağım

Saygılarımla ..

Rica ederim arkadaşım.

Forumdaşlarımla keyifli yazışmalar olunca daha da güzel oluyor.

Mazda 2 yorumlarını bekliyorum.

Sayfamız zenginleşir.

Aslında aynı şehirde olacaktık ki birkaç araç testini de birlikte de yapabilelim.

Zaten test sürüşlerine yalnız gittiğim zaman daha bir tatsız tutsuz oluyor.

Diğerinde hem forumdaşlarla yüzyüze tanışıp görüşme imkanı oluyor, hem de iki kişi olunca birisinin dikkat etmediği ya da kaçırdığı detayları diğeri yakalıyor.

Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz gerçekten.

Bir de aynı aracı iki farklı kişiden takip etmek daha da objektiflik katıyordur herhalde.

Selamlar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 22 Haziran 2011; 12:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Adaşım haluk23 en kısa zamanda VW jetta testi yapıp yorumlarınızı buraya yazarsanız sevinirim. Çünkü yorumlarınız çok objektif ve güzel .

Jetta test sürüşü yaptım adaşım :)

Birkaç güne kadar eklerim.

tamam adaş bekliyorum merakla
  • Bir ortadan kaybolduk testler mestler karışmış burası.... Konya'dan herkese selamlar....
  • Yeni Meriva'nın da 1.7 100 hp tam otomatik şanzımanlı dizeli kampanyada şu ara.
    51 bin civarı bir fiyata veriliyor.

Testini yapabilirseniz açlığı çekilen dizel-tam otomatik kombinasyonunun uygun fiyatlı sayılabilecek bir örneğini düşünecek olanlara fikir verebilir Haluk Abi :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.