Şimdi Ara

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.424
Cevap
82
Favori
292.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Bir ortadan kaybolduk testler mestler karışmış burası.... Konya'dan herkese selamlar....

Nissan bakmaya mı gittin Görkemcim ?

Etli ekmek ve furun kebabı yemeden gelme haa. !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Bir ortadan kaybolduk testler mestler karışmış burası.... Konya'dan herkese selamlar....

Of hiç sorma abi....Adım başı Nissan var burada yahu....Valla hanımefendiden fırsat bulduktan sonra kaçtım Nissan bayiisine Juke test ettim..Canım çekti ne yapayım

Etli ekmek değil de Mevlana gibi dönüyoruz burada güzel bir restorant bulmak için..

• quote:

Of hiç sorma abi....Adım başı Nissan var burada yahu....Valla hanımefendiden fırsat bulduktan sonra kaçtım Nissan bayiisine Juke test ettim..Canım çekti ne yapayım

Etli ekmek değil de Mevlana gibi dönüyoruz burada güzel bir restorant bulmak için..

Bir ara Juke izlenimlerini de eklersin artık.

Afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Arkadaşlar elinize ağzınıza sağlık çok faydalı ve bilgilendirici olmuş test sürüşü deneyimleri
    ---------
    Çok beğendiğim Mazda 3 ün fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim gösterge tasarımına hala anlam veremiyorum. Benim gibi simetromanik ve kontrast düşkünü bir adam bu durumu kabul edemiyor işte. Bu ne kardeşim aynı yerde biri kıpkırmızı biri mavi

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:)

Çok tepki alması nedeniyle 2 ekrandan birini kaldırdılar diye hatırlıyorum yoksa yanlış mı biliyorum

• quote:

quote:

Bir ara Juke izlenimlerini de eklersin artık.

Afiyet olsun.

bende antalyada alfa&romeo bayisine bugün yada yarın gidip guiletta testi yapmayı planlıyorum koca ankarada alfa yok malum kaçırmamak lazım

• 1-2 saat önce Haluk Abi'yle konuştuk. Alfa Romeo giulietta 1.6 dizel düz vites ve A6 2010 2.0 tdi otomatik vites izlenimlerimi güzelce yazıp ekleyeyim 2-3 güne kadar.A6 fotoğrafı çekme şansım var bol bol ama Giulietta'yı İstanbul'a yolladık onda sadece izlenim yazabilirim.

Ben gidip şu A6 yı bir de D modunda süreyim iyisi mi. Sadece S modunda kullandım aracı çünkü. Hem premium araç testi yok mu diyen arkadaşlar için de değişiklik olur.
  • Haluk Test Sürüşü 14. Yeni Astra 1.6 115 bg otomatik Cosmo.

Ama aracı Arda kullandığı için biraz "arka koltuk" izlenimim olacak.

Araç dizayn olarak bana hitap etmiyor. Dıştan bence özgün olmayan bir tasarımı var ve iç tarafta da oturma pozisyonu çok aşağıda geldi bana. Koltuklara gömülüyor insan. Aracı almak isteyenler mutlaka ama mutlaka önce her tarafını incelesin, bir de test sürüşü yapsın, içine siniyorsa alsın.

Bi değişiklik yapıp önce olumlu noktalardan başlıyorum:

1. Çok donanımlı ve de oyuncakları bol bir araç. (Cosmo donanım)

2. İşçilik ve malzeme kalitesi iyi gibi geldi ama ön tarafa oturup sağı solu mıncıklamadım.

HEPSİ BU

Gelelim olumsuz noktalara

1. Abimde 97 Astra vardı birkaç aylıkken alıp 10 yıl - 240 bindeyken 1.5 yıl önce 10.500 TL'ye sattığı. Bu süre boyunca satarken eline geçen para kadar masraf açmıştır hem de "doktordan" bir araç olmasına rağmen.

Dürüst olmam gerekirse sorunsuzluk anlamında bana güven vermeyen markaların başında gelir. (Insignia bu imajı biraz kıracak gibi sanki) "Eğer aracı uzun yıllar kullanmak için alıyorsanız başka markaya yönelin" demişimdir hep. Umarım yeni Astra bu imajı kırar.

2. Aracın yol ve lastik sesi yalıtımı beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu açıdan C4, C-max, Golf, 3008 gibi araçların yanından bile geçemez. Çok şaşırdım çok. Bir de 1428 kg ağırlığa sahip araca biraz daha yalıtım malzemesi konamaz mıydı? Battı balık yan gider misali.

3. Bu motor - şanzuman kombinasyonuyla araç gitmiyor!!! 4 ileri tam otomatik Mazda 3 ve 5 ileri tam otomatik Honda Civic daha seri kesinlikle. Teknik verilere bakılırsa 13.9 görünüyor zaten hızlanma verisi. Bir de klima açık ve de araçta 2 yetişkin varken 15 sn'yi bulacaktır bu süre.

4. Üst donanım olan Cosmo'da bu motor şanzuman seçeneğiyle 52.800 liste fiyatına sahip. Çok pahalı. Asıl test etmek istediğim model 1.3 95 bg'lik dizel idi ve de test aracı olmadığı için bu modeli test ettim. Onun fiyatı ise, sıkı durun, 56.000 TL.

Bu paralara neler alınmaz yaa!!!

Aracı Arda kullandığı için asıl yorumları ondan dinleriz artık.

Birkaç ta foto ekleyeyim:

Test aracımız...

Test sonunda (başında sıfırlamamış olabiliriz) ortalama yakıt tüketimi.

Buna bir de Ardanın benimkinden daha performanslı sürüşü de eklenince böyle çıkması normal.

Ama araç git-mi-yoooorrr.

Aracın cc kumandaları direksiyon üzerinde ve kullanımı kolay.

Bu da 10.9 litrelik yakıt tüketimi:

Sürüşten bir enstantane:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Haziran 2011; 1:10:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L

Mavi diye gordugunuz sey ulkemiz haricinde navigasyon ekrani olarak kullanildigi icin buyuk. Bir de mavi begil beyaz renkli ora. :) aracin yol bilgisayari, menusunu falan gosteren bir ekran.

Cevap için teşekkürler
  • quote:

Hemşerim o ekranlar araç hareket etmezken öyle parıldıyor.
    Hareket halindeyken ya da ışıkta falan beklerken sadece karakter aydınlatmaları mevcut.
    Ama ikisi de aynı renk yapılamaz mıydı diye sorarsan orada kalırım işte :)
    Simetri olarak ta üstten geçen kuşak kavisli olduğu için bu durumu da çok dert etmiyorsunuz.
    Zaten kokpitin tamamını gösteren fotolarda o kadar rahatsızlık veren bir durum yok gibi.

Bu da yolda giderken kırmızı ışıkta çektiğim bir foto...

Abi çok istememe rağmen bir türlü fırsat bulupta test etme şansım olmadı Mazda 3ü. Geçenlerde trafik lambalarında yan yana geldik aynı söylediğin gibi parıl parıl parıldıyor. Biri masmavi biri kıpkırmızı. Gözümü aldı resmen ve hiç hoşuma gitmedi. Hatta rengin aracın sahibi tarafından değiştirildiğini bile düşündüm Simetri konusuna çok takılmadım, D_E_V_I_L ın da dediği gibi normalde mavi renkli (ya da beyaz) gösterge navigasyon ekranı büyük olsun tamam ama hadi navigasyon koymadın bari uyumlu bir renk (örneğin kırmızı siyah) olsun değil mi?

• Mesaj içeriği Astra test sürüşüne taşındı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Haziran 2011; 1:09:01 >
  • quote:

quote:

quote:

Saati biraz geçmiştir ama Mevlana'nın orada Tiritçi Mithat'a mutlaka uğrayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

Çok tepki alması nedeniyle 2 ekrandan birini kaldırdılar diye hatırlıyorum yoksa yanlış mı biliyorum

Test aracında vardı.

Showroomdakilerde de vardı.

Bir de bu tip değişiklikler genelde makyajla birlikte oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 22 Haziran 2011; 15:25:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Yeni Meriva'nın da 1.7 100 hp tam otomatik şanzımanlı dizeli kampanyada şu ara.
    51 bin civarı bir fiyata veriliyor.

Testini yapabilirseniz açlığı çekilen dizel-tam otomatik kombinasyonunun uygun fiyatlı sayılabilecek bir örneğini düşünecek olanlara fikir verebilir Haluk Abi :)

Bunu da değerlendiririm kardeşim, sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

türk sitelerinde pek bulamadıgımız tecrubeler ve testler için tskler emeği geçen herkese..

balgat lafı gecince balgatta 5 sene lise çağlarını gecirmiş biri olarak eskiye donmedim desem yalan olur..

c sınıfı araçlardan bolca bahsedilmiş, isterdim ki bir mazda fanı olarak mazda 3 testi de yer alsın burada..

Rica ederim arkadaşım.

Bu mesajından 4 gün sonra Mazda 3'ü de test etmek varmış demek ki nasipte.

Keyifle okuman dileğiyle...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

Test aracında vardı.

Showroomdakilerde de vardı.

Bir de bu tip değişiklikler genelde makyajla birlikte oluyor.

Makyajlanan araç bu diye hatırlamıştım ama mazda 6'ymış ve orta konsolundaki ekran sayısını bire indirmişler dediğim gibi, bunu makyajlayınca bunu da indirirler.

Edit: Bu arada testler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 22 Haziran 2011; 15:35:49 >

• içi çok güzel bu astra 'nın bence. mazda 3 testi güzel olmuş elinize sağlık, bana yakın mazda bayiisi yo, inceleyemdeğim iki üç araçtan birisidir mazda3. yorumlar aydınlaıtıcı oldu.
    astra konusundada kendi aracımdan memnuyetim artı, 10.9 .. çokmuş be. takibe devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

içi çok güzel bu astra 'nın bence. mazda 3 testi güzel olmuş elinize sağlık, bana yakın mazda bayiisi yo, inceleyemdeğim iki üç araçtan birisidir mazda3. yorumlar aydınlaıtıcı oldu.
    astra konusundada kendi aracımdan memnuyetim artı, 10.9 .. çokmuş be. takibe devam..

İçi seni, dışı da seni yaksın o zaman Doğan'cım

Yenilerde DPF'de var.

5 ileri vitesle uzun yolda bağırmak var.

Fazladan bir sürü para vermek var...

Var da var işte.

Senin aracın iyi iyi.

• aynen öyle haluk abi. dpf benim araçtada var bildiğim kadarıyla 120 binlerde 900 liraya değişiyor.. ceed 'de yoktu sanırım yeni nesil dizel olarak. daha birçok arçtada bulunmayabilir pek bir bilgim yok maalesef.

az kaldı içide dışıda yakıyordu meretin beni, o kadar albenili geldiki shoowroomda , tam showroom aracı yapmış adamlar onu anladım.

kendi aracımla hala 101 kmddeyim bu arada, haftasonu bol bol gezerim dedim, misafir geldi yattı arbaa

herneyse,

yeni astra hakkında birkaç ekleyeyim müsadenle? dikkaatini çekip yazmaya gerek görmediğin şeyler olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Yeni Meriva'nın da 1.7 100 hp tam otomatik şanzımanlı dizeli kampanyada şu ara.
    51 bin civarı bir fiyata veriliyor.

Testini yapabilirseniz açlığı çekilen dizel-tam otomatik kombinasyonunun uygun fiyatlı sayılabilecek bir örneğini düşünecek olanlara fikir verebilir Haluk Abi :)

Bunu da değerlendiririm kardeşim, sağolasın.

Bunu versek olma mı?

Kapılar aynı.

Hem 1.7 nin vergisi de yüksek.

Bunun 1308 cc olduğundan 1.6 sayılıyor.

Hem Meriva 100 bg, bu 231 kısrak.

• Rx-8 ile meriva birbirine çok benzer sürüş dinamikleri gösteriyor diye biliyorum ben de.
    Yanılmıyorum değil mi Haluk Abi ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.