kaç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Testçi Forum Üyesi Güncel Boy Oranı
-
-
-
30
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bırak testçiyi mestçiyi.. kıllı forum üyesinden ilk foto geldi ve kıl yorumlarını alalım...
-
viski ve espresso nerde
bilgilendirme için teşekkürler hocam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
midesinde olabilirler.
bu arada sırt bölgesinde kıl popülasyonundaki azalma dikkat çekici olup, burdaki popülasyonun kökü makine veya kıl dökücü kirem ile yakıldığı büyük ihtimaller arasındadır...
-
saçı kankisine, diğer kılları arkadaşa kestiriyor..
bu fotoğrafta azaltılsa azaltılsa güncel saç oranı azaltılmıştır.
kıl yumağı olan bu herüfün sırtındaki kılların azlığı, bana bu kılları kendisinin aldırttığını veya kankisine rica ettirerek kestirdiği izlenimini veriyo...
-
bence arkadaş kesmiştir evde..
önceden kıllı mıllı gezerdi, şu sıralar ise metroseksüel takılarak kıllarından kurtulmaya çalışıyor, onları aldırıp daha kılsız görünmeye çalışıyor.. acaba bu durum yeni aşklara kapı aralayıp yelkenleri açmak anlamına mı geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 15 Ocak 2025; 14:15:23 > -
galiba hocam.. güncel espresso oranı da düşüp yerini süte bıraktı. kıllarıyla gündemden düşmeyen bu üye, şimdi ise şeker ilavesiz kola içerek light kolaya yüz çevirdiği gibi kıllarına da yüz çevirmeye devam ediyor..
tüm bu değişikliklerin bir anlamı olmalı ama ne... bakalım san fransisco seyahatinden neler çıkacak...
-
Marjinal değişim oranı gelir mi hocam kıllı forum üyesinin kıl miktarındaki yıllık değerler üzerinden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onu da sen hesapla her şeyi devletten beklion..
hocam cidden merak ettim bana neden testçi diyosun test mi çözüyom
yazılım test uzmanısın..
hımm bu açıdan hiç düşünmemiştim
onu bilmiyorum da ben yazayım.
185-80-19
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X