Şimdi Ara

testis ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sol testis ağrısı yüzünden doktora gittim ilk gittiğim hastanede doktor önce damar genişlemseinden şüphelendi ama testlerden sonra böyle bi bulgu bulunmadı daha sonra baika bi hastaneye gittim ordada bi sorun çıkmadı doktor ağrı kesici iç bekar olduğun için düzenli bi cinsel hayatın oolmadığı için olur zamanla geçer dedi ama internetten araştırdığım kadarıyla ben hala varikoselden şüpheleniyorum ve nefesini çektiğimde sol testis yukarı doğru doğru çıkıyo ama sadece sol testis ,, bi bilgisi olan var bilgi verebilir mi ??

• Kardeşim geçmiş olsun çok kötü bir durum bende yaşadım hala şüpheleniyorum ben 2-3 ay önce sabah kalktığımda testislerimin ağrıdığını farkettim ve bu ağrı yavaş yavaş azalmaya başlamıştı ve şuanda Allah'a şükür ağrım yok ama hala bir şey oldu diye korkuyorum. Doktora git bi görün banada söyle :)
  • Bende yaşadım bu olayı sabah uykumdan uyandırdı çok fazla testislerim ağrıyordu 1 ağrı kesici içtim sonra 2-3 ay oldu yavaş yavaş azalmaya başladı. Şuanda Allah'a şükür bir ağrım yok doktorada gözükmedim ama sonradan bişey çıkar diye korkuyorum
  • korkulucak birşey değil. ağrı kesiciyle geçer ağrısı. doktor elle muayne yapar.orada kesin tanı konulur. çoğu erkekte vardır bu olay.ama asıl belirleyici olay elle kontrolde çıkar.benden tavsiye askerde bunu çözüme ulaştır.hem askerlikten biraz zaman kazanırsın hemde sigorta filan sıkıntın olmaz. ameliyat olduktan sonra zaten çözüme ulaşıyor. ameliyatıda çok kısa bi operasyon. yarım saat bir saat civarı en fazla. akşama da hastaneden taburcu ederler hatta.ondan hiç korkmayın. spor yaparken biraz ağrı yaratır.hapşurduğunuz zaman filan ama çok ta tedavi için arayı açmayın
  • Ortak anladığım kadarıyla ağrı katlanılabilcek düzeyde.Bu durumda 3 şeyden süphelenilebilir.
    1.Varikosel (damar genişlemesi)
    2.Kist(varsa bile önem teşkil etmiyor çoğu kez)
    3.lümenin fazla dolu olması.(lümen yapısından olan organlarımız gerilim ile ağırır mesela mide bağırsak şişerse ağrır.Aynı şekilde estilerimizde lümenik yapıda oluşumlar içerir.Eğer meni birikimi fazla olduysa bu da ağrı yapabilir demek.
    Doktor 1 . sebebi ekarte etmiş.Ve sana 3. sebep olduğunu söylemeye çalışmış.İçin rahat etmediyse mutlaka bir üroloğa daha gözük.3 . sebebin en kestirmesi evlenmek .Ama şu an öyle bir durumun yoksa harama düş demiyorum .1 defaya mahsus mastürbasyon yap veya rüyalanabiliyorsan bunun gelmesini bekle ağrının azaldığını geçtiğini göreceksin.
    ACİL ŞİFALAR.

• Arkadaşlar ben 14 yaşındayım nasıl evlenicen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sperm testi yaptır ölçülerini kontrol ettir bu ağrılar hücrelerine zarar verebilir

hatta sana önerceğim bir laboratuar var aklındaki bütün sorulara cevap bulabilirsin istanbul acıbadem de yeri

www.labistanbul.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Burun kanaması
    3 yıl önce açıldı
    Faranjit - Boğaz Ağrısı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sperm testi için en iyi yer haseki hastanesinin hemen yanında Mavi Tıp Laboratuvarı çok kaliteli hizmet veriyorlar özel odaları var sperm vermek için git orda testini yaptır
    www.spermtesti.net
    Mavilab - Sperm Testi
    http://www.spermtesti.net
  • MMotugan M kullanıcısına yanıt
    Çok Geçmiş olsun. Böbrek ve testis sinirleri birbiriyle ilintilidir. Testis agrısının sebebi böbrek taşı, böbrekteki başka bir sıkıntı olabilir. testisle ilgili konularda eger gittiginiz hekim sizi tatmin etmediyse başka bir hekimede gidip öncekinin söylediklerinin tutarlılıgını teyit etmekte fayda var. Çok geçmiş olsun. Çok çok büyük ihtimal birşeyiniz yoktur, gençliğe baglı agrıdır :) ama yinede tedbir almak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.