Şimdi Ara

Testler ve terimlerden pek anlamadım Yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumlardaki çoğu postu okudum ve açıkçası hiçbir yere varamadım, sanki her kartın bir fanatiği, taraftarı var o kart bundan iyidir bu kart bundan iyidir tartışmaları sürüyor.

Kafamdaki soru işaretleri bir türlü giderilemiyor herkes gpu overclock'ları, ram overclocklarından bahsediyor açıkçası 10 kelimenin 7 si bana yabancı ...

Delirmek üzereyim ...

MSI NX8600GT-T2D256-OC DX10 mu? yoksa 11110-00-20R HD 2600XT DX10 256MB mı?

Aldığım kartı uzunca bir süre kullanmak istiyorum teknik çizim 3dmax gibi programlar kullanmıyorum, biraz daha oyun amaçlı kullanacağım.

Kararsız kaldım ... Lütfen yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler

• Çok teşekkürler beyler cevaplarınız için, sözde bugün doğum günüm hala saçma sapan işlerle uğraşıyorum, heves edip bir bilgisayar topladım hem anakart hem ekran kartı sorun çıkardı, ikisini de iade ettim, üstüne üstlük istediğim ekran kartı Vatan bilg. 'da kalmamış, şimdi yeni bir ekran kartı bekliyorum, ama hala ne alacağıma karar veremedim...
    Konu ile ilgili teknik bilgim de yeterli olmadığı için sağlıklı bir karar veremiyorum, bütçem de kısıtlı uzun bir süre değiştiremeyeceğim kartı zahmet olmazsa bu teknik konulardan anlayan birisi lütfen bir cevap yazsın ...
  • sapphire hd2600xt hem fiyatı uygun hemde ileriye dönük
  • Teşekkürler yardımın için, daha başka yorum yapabilecek olan var mı? Kesin emin olmak istiyorum çünkü almadan önce
  • 2600xt al, marka olarak SAPPHIRE ve MSI olabilir
  • 2600xt çok güzel bir kart fiyatına göre. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.