Şimdi Ara

Testte 6 Promil Alkol Çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
70.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hususi binek olarak kullandıgımız ford transit camlı minibüsüm var .ve özellikle belirtiyorum aracımın ruhsatı herhangi bir sekilde sirket üzerine kayıtlı değil kendi adıma kayıtlıdır aracımın içerisindede multimedia hi-fi haricinde hiçbirsey bulamassınız.
    içtiğim 1 adet bira oda 1 saat sonra yola cıkıyorum e-5te önüme atlayan bir yayadan kacıyorum ve aracımı kaldırıma ve direge carpıyorum.lastik yarılmasa yoluma devam edeceğim arkamda bi trafik ekibi var kazaya sebebiyet var diyor bana baska bi ekip yolluyor o gelen kansızlar diregin parasını sigortan karsılayacak diyor ve alkol testine sokuyor 0.40 promil alkolden dolayı ehliyetimi 6 ay süreyle alıyorlar.ertesi gün gerekli mercilere para cezasının ve ehliyete el konmasının iptalini dilekçe yazarak veriyorum.cezam doldu para cezasını daha ödemedim ehliyetimi aldıkları için işimede son verildi.itiraz ettim etmesine ama emin olun bölge trafik mahkemeye öyle bir savunma yolluyor ki sanki bira içmemişssiniz de yola cıkmadan önce eroin kokain partisi vermişsiniz gibi ifadeler geliyor kapınıza.hala mahkemenin kararını beklemekteyim ve kağıtlara imza attıgıma binbir pişmanım.ekibe soyluyorum aracım hususi ben seninle ugrasamam git mahkemeye şikayet et diyede posta koyuyorlar.ben umudumu yitirdim ama kazara bir mahkeme lehime sonuclanacak olursa o körpecik polislerin peşinden 6 ay kosup hakkımı arayacağım...ve ben benim gibi sorunu olan varmı acaba diyip 6 aydır arama yapıyorum forumlara yazı yazıyorum.eğer benim durumuma düşecek bir arkadas olursada elimden geldiği kadar yardımcı olacagım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ı love you kicker

arkadaslar hususi binek olarak kullandıgımız ford transit camlı minibüsüm var .ve özellikle belirtiyorum aracımın ruhsatı herhangi bir sekilde sirket üzerine kayıtlı değil kendi adıma kayıtlıdır aracımın içerisindede multimedia hi-fi haricinde hiçbirsey bulamassınız.
    içtiğim 1 adet bira oda 1 saat sonra yola cıkıyorum e-5te önüme atlayan bir yayadan kacıyorum ve aracımı kaldırıma ve direge carpıyorum.lastik yarılmasa yoluma devam edeceğim arkamda bi trafik ekibi var kazaya sebebiyet var diyor bana baska bi ekip yolluyor o gelen kansızlar diregin parasını sigortan karsılayacak diyor ve alkol testine sokuyor 0.40 promil alkolden dolayı ehliyetimi 6 ay süreyle alıyorlar.ertesi gün gerekli mercilere para cezasının ve ehliyete el konmasının iptalini dilekçe yazarak veriyorum.cezam doldu para cezasını daha ödemedim ehliyetimi aldıkları için işimede son verildi.itiraz ettim etmesine ama emin olun bölge trafik mahkemeye öyle bir savunma yolluyor ki sanki bira içmemişssiniz de yola cıkmadan önce eroin kokain partisi vermişsiniz gibi ifadeler geliyor kapınıza.hala mahkemenin kararını beklemekteyim ve kağıtlara imza attıgıma binbir pişmanım.ekibe soyluyorum aracım hususi ben seninle ugrasamam git mahkemeye şikayet et diyede posta koyuyorlar.ben umudumu yitirdim ama kazara bir mahkeme lehime sonuclanacak olursa o körpecik polislerin peşinden 6 ay kosup hakkımı arayacağım...ve ben benim gibi sorunu olan varmı acaba diyip 6 aydır arama yapıyorum forumlara yazı yazıyorum.eğer benim durumuma düşecek bir arkadas olursada elimden geldiği kadar yardımcı olacagım ..

Avukat tutmayı deneyin. Davayı kazanırsanız zaten sizden herhangi bir para çıkmaz.

• Arkadaşlar Denizli'de babam da 1 hafta önce ehliyetini kaptırdı, hemde 0.36 promil yüzünden Ya biriniz söyleyin nasıl olacakta o alet 0 promil gösterecek?1 redbull dan 0.36 promil çıkıyor ve ehliyeti 6 aylığına alıyorlar.Off off söyleyecek çok şey var ama ortam müsait değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan12

Arkadaşlar Denizli'de babam da 1 hafta önce ehliyetini kaptırdı, hemde 0.36 promil yüzünden Ya biriniz söyleyin nasıl olacakta o alet 0 promil gösterecek?1 redbull dan 0.36 promil çıkıyor ve ehliyeti 6 aylığına alıyorlar.Off off söyleyecek çok şey var ama ortam müsait değil...

Ticari araçmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan12

Arkadaşlar Denizli'de babam da 1 hafta önce ehliyetini kaptırdı, hemde 0.36 promil yüzünden Ya biriniz söyleyin nasıl olacakta o alet 0 promil gösterecek?1 redbull dan 0.36 promil çıkıyor ve ehliyeti 6 aylığına alıyorlar.Off off söyleyecek çok şey var ama ortam müsait değil...

Ticari araçmi?

Evet ticari
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawuchgfb

quote:

arkadaşlar arabacı olduğum için bu konuları iyi biliyorum sayılırım;

ruhsatta hususi yazan araçlarda alkol sınırı 50 promildir.
    ancak ruhsatında ticari yazan,yani özellikle taksi dolmuş minimüs ve otobüs gibi araçlarda 0 promil olması gerekiyor.

şirket adına kayıtlı olupta ruhsatı hususi olarak çıkan araçlarda sınır yine 50 promildir.
    fakat şirket adına kayıtlı hemde ticari ise 0 promildir.

yani kısaca ruhsatında ticari yazan araçlarda promil 0,hususi yazan araçlarda promil 50 dir.

arkadaşlar çok özür dileyerek bir düzeltme yapmak istiyorum.Şirket adına kayıtlı araçlarda hususi yazsa bile araç ticari sayılıyor ve sıfır promil olması gerekiyor.

Şimdi bizim Legacy de A3 de şirket adına kayıtlılar... Benden de 0 promil mi bekleniyor? Focus da şirket adına kiralıktı. 48 promil alkolle yırttım... Bendeki mi şans?

• merhabalar ben taksicilik yapıyorum 2 ay kadar önce çevirmede alkol kontrolü yaptılar ve alkol almadığım için üfledim çıkan rakam 0,07 alkol almadığımı söyleyerek kan testi istedim. Hastaneye gittik. hastanelerdeki cihazların normal değer aralığı ile çalıştığından 1 çıktı . acil doktoru aracı hususi bildiğinden ondan bişey olmaz ben siz yazın ben altını imzalarım dedi . memurlarda aradan geçen zamanı hesaplayarak ceza tutanağına 15,57 promil yazdılar. ve ehliyete el koydular. sabah meyve suyu içmiştim sanırım alkol ondan çıktı . ehliyetim olmadığı için çalışamıyorum. bu şekilde olupta dava kazanan yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_0585 -- 21 Temmuz 2012; 13:31:16 >
  • 2918 sayılı KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU
    Alkollu içki, uyuşturucu veya keyif verici maddelerin etkisi altında araç sürme yasağı:
    Madde 48 – Uyuşturucu veya keyif verici maddeleri almış olanlar ile alkollü içki almış olması nedeniyle güvenli sürme yeteneklerini kaybetmiş kişilerin kara yolunda araç sürmeleri yasaktır.
    (Değişik: 8/1/2003 - 4785/3 md) Uyuşturucu veya keyif verici maddelerin cinsleri ile alkollü içkilerin etki dereceleri ve kandaki miktarlarını tespit amacıyla, trafik zabıtasınca teknik cihazlar kullanılır. Tespit usulleri ve muayene şartları, Sağlık Bakanlığının görüşüne uygun olarak hazırlanacak yönetmelikte düzenlenir.
    Bu madde hükmüne uymayan sürücüler derhal araç kullanmaktan men olunur.
    (Ek: 17/10/1996 - 4199/20 md; Değişik : 21/5/1997 - 4262/4 md.) Toplu taşım araçlarında sigara içilemez. Sigara içenler hakkında 4207 sayılı Tütün Mamüllerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun hükümleri uygulanır. ( 75,00 Türk Lirası idari par cezası verilir.)
    (Değişik: 8/1/2003 - 4785/3 md) Yönetmelik ile belirtilen miktarların üzerinde alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücülerin, suçun işlendiği tarihten itibaren geriye doğru beş yıl içinde; birinci defasında sürücü belgeleri altı ay süreyle geri alınır ve haklarında 590,00 Türk Lirası para cezası uygulanır. İkinci defasında sürücü belgeleri iki yıl süreyle geri alınır ve haklarında 739,00 Türk Lirası para cezası uygulanır ve bu sürücüler Sağlık Bakanlığınca, esas ve usulleri Sağlık ve İçişleri Bakanlıklarınca çıkarılacak yönetmelikte gösterilen sürücü davranışlarını geliştirme eğitimine tabi tutulurlar, eğitimi başarıyla tamamlayanların belgeleri süresi sonunda iade edilir. Üç veya üçten fazlasında ise, sürücü belgeleri beş yıl süreyle geri alınır ve altı aydan aşağı olmamak üzere hafif hapis cezası ile birlikte 1.185,00 Türk Lirası hafif para cezası uygulanır. Ayrıca, psiko-teknik değerlendirme ve psikiyatri uzmanı muayenesine tabi tutulurlar. Bu değerlendirme ve muayene sonrasında uygun görülenlere, geri alma süresi sonunda sürücü belgeleri iade edilir. Psiko-teknik değerlendirme ve psikiyatri uzmanı muayenesinin yapılmasına dair esas ve usuller yönetmelikte gösterilir.
    (Değişik: 8/1/2003 - 4785/3 md) Uyuşturucu ve keyif verici maddeleri alarak araç kullananlara, eylemi başka bir suç oluştursa bile ayrıca, altı ay hafif hapis cezası ile birlikte 1.185,00 Türk Lirası hafif para cezası uygulanır ve sürücü belgeleri süresiz olarak geri alınır.

2918 sayılı KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU YÖNETMELİĞİ
    Uyuşturucu ve Keyif Verici Maddeler İle Alkollü İçkilerin Etkisinde Araç Sürme Yasağı
    Madde 97- Uyuşturucu, uyutucu ve keyif verici gibi özelliklere sahip doğal ve sentetik psikotrop maddeleri almış olanlar ile alkollü içki almış olması nedeniyle güvenli sürme yeteneklerini kaybetmiş kişilerin karayolunda araç sürmeleri yasaktır.
    Bunlardan uyuşturucu, uyutucu veya keyif verici gibi doğal veya sentetik psikotrop madde almış olarak araç kullandığı tespit edilenler, almış oldukları maddelerin cins, miktar ve etki derecelerine bakılmaksızın araç kullanmaktan men edilirler ve haklarında Trafik Kanununun 48 inci maddesine ve ayrıca Türk Ceza Kanununun ilgili maddelerine göre işlem yapılır.
    Uyuşturucu veya keyif verici maddeler ile alkollü içki almak suretiyle araç kullanan sürücülerin tespit veya teşhisinde aşağıdaki esas ve usuller uygulanır.
    a) (Değişik: RG-18/05/2007-26526) Uyuşturucu veya keyif verici madde almış olanların tespiti esasları;
    1) Herhangi bir uyuşturucu, uyutucu veya keyif verici ve benzeri özelliklere sahip psikotrop madde almak suretiyle araç kullandığı şüphesi uyanan sürücülerin durumları teknik cihaz kullanılmak suretiyle tespit edilir. Teknik cihaz bulunmaması halinde bu sürücüler, tıbbi yönden incelenmek, kan veya idrar analizleri yapılmak üzere, adli tıp kurumu olan yerlerde bu kuruma, olmayan yerlerde ise Sağlık Bakanlığına bağlı tahlil yapabilecek teknik ve tıbbi imkânlara sahip olan sağlık kuruluşlarına olay anından itibaren en geç 24 saat içerisinde Cumhuriyet savcılıkları aracılığı ile sevk edilir.
    2) Bu sürücülerin kan veya idrar tahlilini yaptırmak üzere yukarıdaki yerlere bizzat sevkinin mümkün olmaması halinde; olay anından itibaren en geç 24 saat içerisinde Sağlık Bakanlığınca yetkilendirilmiş özel ya da resmi bir sağlık kuruluşuna usulüne uygun olarak aldırılacak kan veya idrar örneği, adli tıp kurumu olan yerlerde bu kuruma, olmayan yerlerde ise Sağlık Bakanlığına bağlı tahlil yapabilecek teknik ve tıbbi imkânlara sahip olan sağlık kuruluşlarına gönderilerek durum tespit ettirilir.
    b) Alkollü içki almış olarak kandaki alkol miktarına göre araç sürme yasağı;
    1) Taksi veya dolmuş otomobil, minibüs, otobüs, kamyon, çekici gibi araçlarla kamu hizmeti, yük ve yolcu taşımacılığı yapan sürücüler ile resmi araç sürücüleri alkollü içki kullanmış olarak bu araçları süremezler.
    2) Alkollü içki almış olarak araç kullandığı tespit edilen diğer araç sürücülerinden kanlarındaki alkol miktarı 0.50 promilin üstünde olanlar araç kullanamazlar.
    c) (Değişik: RG-18/05/2007-26526) Alkollü içki almış sürücülerin ve kanlarındaki alkol miktarının tespiti esasları;
    1) Alkollü olarak araç kullandığından şüphe edilen sürücüler; alkol tespitine ilişkin tarih, saat ve ölçüm sonucu ile cihaza ait seri numarasını gösterir çıktı verebilen ve kalibrasyon ayarı yapılmış teknik cihazlar kullanılarak trafik zabıtası tarafından kontrol edilir.
    2) Trafik kazalarında kazaya karışan sürücülerin alkol durumları, kaza tespit tutanağını tanzim eden görevlilerce, bu bendin (1) numaralı alt bendindeki özelliklere sahip teknik cihazlarla olay yerinde tespit edilerek, kaza tespit tutanağına yazılır.
    3) Yaralanmalı ve ölümle sonuçlanan trafik kazalarında; yaralının durumunun aciliyeti gibi sebeplerle teknik cihazla ölçümün mümkün olmaması halinde; bu sürücülerin sevk edildikleri sağlık kuruluşlarınca kan almak suretiyle alkol tespitleri yapılır. Sevk edilen sağlık kuruluşunun kan üzerinden tahlil yapabilecek tıbbi ve teknik imkânlara sahip olmaması halinde; bu kuruluşlarca alınan kan örnekleri adli tıp kurumu olan yerlerde bu kuruma, olmayan yerlerde kan üzerinden tahlil yapabilecek tıbbi ve teknik imkânlara sahip Sağlık Bakanlığına bağlı resmi sağlık kuruluşularına gönderilerek alkol tespiti yaptırılır.
    4) (1) numaralı alt bentte belirtilen teknik özelliklere sahip teknik cihazın özelliklerine eşdeğer özelliklerdeki teknik cihazlarla veya kan aldırmak suretiyle alkol tespitleri yaptırılır. Yapılan tespitin değerlendirilmesinde; tespiti yapan kurum/kuruluş tarafından olay anından tespit yapıldığı ana kadar geçen süre de göz önünde bulundurularak sonuç belirlenir ve çıkan sonuca göre yasal işlem gerçekleştirilir.(1)
    (1) Danıştay Sekizinci Dairesinin 2007/8946 Esas ve 2011/150 Kararı ile bu bentteki “ Bu bendin (1) numaralı alt bendinde belirtilen teknik özelliklere sahip olmayan cihazlarla yapılan ölçümlere vaki itirazlar ile mütecaviz davranışlarda bulunulması veya cihazla ölçüme mukavemet gösterilmesi gibi durumlarda; sürücüler adli tıp kurumu, adli tabiplik veya Sağlık Bakanlığına bağlı resmi sağlık kuruluşlarına olay anından itibaren en geç iki saat içerisinde sevk edilerek ” cümlesi iptal edilmiştir.

5) Kandaki alkol miktarının teknik cihazlarla ve kan alınarak laboratuvarda tespit imkânlarının bulunmadığı hallerde, alkollü olarak araç kullandığından şüphe edilen sürücüler en yakın resmi sağlık kuruluşuna sevk edilerek, kurum hekimi tarafından alkol muayenesinden geçirilirler.
    6) Yapılan tespit sonucunda belirlenen limitlerin üzerinde alkollü içki aldığı belirlenen sürücülerin Karayolları Trafik Kanununun 48 inci maddesine göre, birinci defada 6 ay, ikinci defada da 2 yıl süreyle sürücü belgeleri geçici olarak geri alınır. İkinci defa geri alma süresi sonunda sürücü, sürücü davranışı geliştirme eğitimine tabi tutulur ve başarılı olması halinde belgesi iade edilir. Üçüncü defa ve fazlasında ise, bu sürücüler, 6 aya kadar hafif hapis cezası ile cezalandırılırlar ve belgeleri 5 yıl süre ile geri alınarak psiko-teknik değerlendirme ve psikiyatri uzmanı muayenesine tabi tutulurlar; bu süre sonunda yapılacak psiko-teknik değerlendirme ve psikiyatri uzmanı muayenesi neticesinde belgesinin iadesinde sakınca bulunmayanlara sürücü belgesi iade edilir. Muayene sonucunda sürücü belgesinin iade edilmesinde sakınca bulunanlara ise sürücü belgesi verilmez.
    Alkollü olarak ölümlü ya da yaralamalı trafik kazasına neden olunması halinde ağır kusurun varlığı kabul edilir.
    Bu madde hükümlerine uymayanlara, Karayolları Trafik Kanununun 48 inci maddesine göre işlem yapılır.

doblo, cady,transporter gibi araçlar kamyonet veya panelvan olarak tescil edildiğinden, ayrıca ticari taksi sürücüleri ALKOL lü olarak araç kullanamazlar
    tüm otomobiller gerçek veya tüzel kişi adına kayıtlı olsun veya olmasın 0,50 promile kadar alkollü olarak araç kullanabilirler

• Böyle bir durumda itiraz edip kan testi isteme hakkınız var diye biliyorum ama emin değilim.
  • Yine yazıyorum; bu kural saçmalığın daniskasidir.

Yahu adam uzun yolda uyumamak icin redbul iciyor ve bir miktar promil çıkıyor.
    Ama bu araç ticari ise adamın ehliyetine el konuluyor.

Bu kadar adice bir durum olabilir mi?

Adamın ekmegiyle oynamaktir bu.

Bilimsel açıklaması olan bir durumu trafik kafasına göre uygulayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umit

quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Avrupada sınır 80 miş.Ben geçen yıl arkadaşa kanıp 1 bira içmiştim 58 promil çıktı ehliyeti kaptırdım.1 birayla alkol çıkması şaşırttı kimse inanmadı.Bütün yaz ekime kadar ehliyetsiz kaldım.

Bari bir üstteki mesajı okuma gayreti gösterin. Kör kör parmağım gözüne de böyle yapılmaz ki. Avrupada 80 promillik bir sınır yok. DOĞRUSU 0.8 PROMİL OLACAK . O da 3 -4 ülkede var onlar da İngiltere, İrlanda , Malta gibi Avrupa anakarasında yeralmayan ülkeler.

Sen dogrusunu biliyosun acikladin diye butun forum dogrusunu mu kullanmak zorunda?

Not: baya eski konuymus. Konuyu bastan okuyunca

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

...

4 sene geçmiş üstünden; geç olsun da güç olmasın.

quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Orijinalden alıntı: Umit

Promil hesablarınızda yanlışlık var , 50 promil diye birşey yaşamla bağdaşmaz , onun doğrusu 0.5 promildir . 1 litre kanda 50 gram alkolün bulunması demektir

1 Litre kanda 50 gram alkol bana biraz fazla geldi, 0.5 gramdır o rakam.

70 kg ağırlığındaki sağlıklı bir insanın vücudunda, 5-6 litre kan vardır.

Bir 70 lik rakı 700 gram ve % 40 alkol içerse 280 gram alkol yapar 280 gr/ 5 litre kan = 56 gram ehliyeti kaptırdık. Bir ufak içseydik, kurtarıyorduk.

Madem seneler önceye cevap veriliyoruz ben de düzeltme yapayım , o zaman düzgün anlaşılır yazamamışım (gençtik )" 1 litre kanda 50 gram alkolün bulunması demektir " diyerek 50 promilin anlamını açıklamaya çalışmışım (kendimce);
    yoksa 0.5 promil 1 litre kanda 0.5 gram alkol olması demektir.

Belki gene tozlu konuları okumak isteyen birileri çıkar, yanlış anlama olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 7 Ağustos 2012; 11:33:40 >

• şirket adına kayıtlı otomobil ile 40 civarı ve 25 civarı promil çıktı ne birşey imzalamamı istediler ne de bir şey dediler.. şu kaküle olayını bir arkadaşımda söyledi ciddi anlamda işe yaradığını söyleyebilecek var mı ?
  • Arkadaşlar bende 17:00 civarında 250 ml redbul içtim ve gece saat 01:00 civarlarında 36 promil alkol çıktı şoka girdim. Eğer bir tane daha içseydim yasal sınırı aşmış olucaktım. Şoktayım herkes dikkat etsin.
  • quote:

quote:

arkadaşlar arabacı olduğum için bu konuları iyi biliyorum sayılırım;

ruhsatta hususi yazan araçlarda alkol sınırı 50 promildir.
    ancak ruhsatında ticari yazan,yani özellikle taksi dolmuş minimüs ve otobüs gibi araçlarda 0 promil olması gerekiyor.

şirket adına kayıtlı olupta ruhsatı hususi olarak çıkan araçlarda sınır yine 50 promildir.
    fakat şirket adına kayıtlı hemde ticari ise 0 promildir.

yani kısaca ruhsatında ticari yazan araçlarda promil 0,hususi yazan araçlarda promil 50 dir.

arkadaşlar çok özür dileyerek bir düzeltme yapmak istiyorum.Şirket adına kayıtlı araçlarda hususi yazsa bile araç ticari sayılıyor ve sıfır promil olması gerekiyor.

Annemin aracı eczanenin üzerine kayıtlı ama hususi opel astra, bu olay bu araç için de mi geçerli?

• Ruhsatta hususi yazıyor ise şirket adına kayıtlı olmasının bir etkisi yok. Hususi ise 50 promil , ticari ise 0 promil olması gerekir.
  • Arkadaşlar kan tahlilinin sonucunu biokimya uzmanına açıklamasını yazdırıpkarşı dava açtık ve çıkan 1 değerinin vücudun kendi değeri olduğunu yazdı imzaladı. Mahkeme taksicilik yaptığımız için yürütmeyi durdurup ehliyeti geri verdi AMA sistemde hala bağlı gözüküyor. Mahkeme tam anlamıyla sonuçlanana kadar da öle görünecek sanırım ama ehliyetim mahkeme kararı ile bende. Başınıza böyle bir durum gelirse hastaneden almış olduğunuz sonucun altına biokimya uzmanından rapor yazdırıp itiraz edin. Eğer gerçekten alkol almamışsanız çıkan alkol miktarı çok küçükse geri alırsınız.
  • ARKADAŞLAR CUMARTESI AKŞAM 22.30 SAATLERİNDE TRAFİK UYGULAMASINA TAKILDIM EHLİYET RUHSAT İSTEDİ VERDİM ALKOL KONTROLÜ YAPACAGINI SÖYLEDİ KABUL ETTİM ÇÜNKÜ ALKOL ALMAMIŞTIM %0.09 ALKOL ÇIKTI MUHTEMELEN KIZ ARKADAŞIMIN YAPTIGI KEKTEN DOLAYI ŞAŞIRDIM İÇMEDİĞİMİ SÖYLEDİM AZ NASILSA BİRŞEY OLMAZ DEDİ MEMUR SONRA BENDEN EHLİYETLİ BİRİNİ BLMAMI İSTEDİ ANLAM VEREMEDİM AMA BİR AKKADAŞIMI ARADAIM GELDİ BU ARADA BANA KONTROL YAPTIKLARI İÇİN KAGITLARI İMZALAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BENDE İMZALAMIŞTIM ARKADAŞIM GELDİ SIRADA EHLİYETIMI NEREDEN ALMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİ DELİYE DÖNDÜM MEGER 700-TL CEZAYI YAZMIŞ EHLİYETE 6 AY SÜREYLE EL KONULMUŞ İŞİMDEN OLUCAM EHLİYETIM LAZIM İTİRAZ ETSEM GEREİ ALABİLİRMİYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROVİZYON

ARKADAŞLAR CUMARTESI AKŞAM 22.30 SAATLERİNDE TRAFİK UYGULAMASINA TAKILDIM EHLİYET RUHSAT İSTEDİ VERDİM ALKOL KONTROLÜ YAPACAGINI SÖYLEDİ KABUL ETTİM ÇÜNKÜ ALKOL ALMAMIŞTIM %0.09 ALKOL ÇIKTI MUHTEMELEN KIZ ARKADAŞIMIN YAPTIGI KEKTEN DOLAYI ŞAŞIRDIM İÇMEDİĞİMİ SÖYLEDİM AZ NASILSA BİRŞEY OLMAZ DEDİ MEMUR SONRA BENDEN EHLİYETLİ BİRİNİ BLMAMI İSTEDİ ANLAM VEREMEDİM AMA BİR AKKADAŞIMI ARADAIM GELDİ BU ARADA BANA KONTROL YAPTIKLARI İÇİN KAGITLARI İMZALAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BENDE İMZALAMIŞTIM ARKADAŞIM GELDİ SIRADA EHLİYETIMI NEREDEN ALMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİ DELİYE DÖNDÜM MEGER 700-TL CEZAYI YAZMIŞ EHLİYETE 6 AY SÜREYLE EL KONULMUŞ İŞİMDEN OLUCAM EHLİYETIM LAZIM İTİRAZ ETSEM GEREİ ALABİLİRMİYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Hocam arac ticari mi yoksa sız uflediginizde 90 promil mi çıktı. Anlayamadım o kısmını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam araç ticari olarak geçiyor wolksvagen amork ceza tutanagında % 0.09 yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.