Şimdi Ara

TEXAS KATLİAMI diye bir film gircekmiş vizyona...nedir bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• KORKU KAPANI filmini izlediysen o filmin aynısı yada MUMYA EVİ
  • Benim bildiğim, The Texas Chainsaw Massacre'dir bu filmin orjinali.. İlk olarak 1974 yılında çekilmiştir.. 2003 versiyonunu izledim, sıkı bir gerilim, özellikle olayların gercek hikayeden alınması filmin etkileyiciliğinide arttırıyor.. Ama belirtmeden de geçemiycem, benim izlerken sinirlerim bozulmuştu, hele o polis memuruna.. Zaten film daha en başındaki intihar sahnesiyle sizi koltuğunuza çiviliyor.. Kısacası gerilim, birazda vahşet sewenler için kaçırılmaması gereken bir film..
  • "Testere geri dönüyor" diyorlar afişlerinde. Bu ne demek acaba? Yoksa Testere film serisinin devamı mı?
  • kaçırmayın arkadaşlar bend3e dvd si var uzun zamandır kopya ve testereden daha iyi

birde toolbox murders var mutlaka iki filmi dvd cilerde kopya bulabilirsiniz..
  • Manyak geriyor çok sağlam bir film 2003 yapımıdır ben izledim tavsiye de ediyorum ama bence testereden iyi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

"Testere geri dönüyor" diyorlar afişlerinde. Bu ne demek acaba? Yoksa Testere film serisinin devamı mı?

Hayır dostum, testere geri dönüyor derken, katil arkadaşın oyuncağı elektrikli testere, muhtemelen ondan bahsediyor...
  • dikiş sahnesine biteceksiniz
  • ne zaman sinemalara giriyor bu meret

kesin izleyeceğim
  • Bugünden itibaren sinemalarda.
    Film gerçek olaylara dayanarak çekilmiş.
    Tabiri caizse psikopat bir film.
    Bizim bir arkadaş massacre[katliam,kıyım] sözcüğünden özel bir haz duyar.Durup durup bu filmi izler.Tabi gerçeklere dayandığı ve bol bol vahşet içerdiği için tarafımdan izlenmemiştir.(Bu arada "chainsaw" elektrikli testere(yanılmıyorsam) anlamına gelir ki filmin içerdiği vahşeti buradan anlamak da mümkün.)
  • testereyi mestereyi boşverin ben sırf Jessica Biel için izlerim ölüyorum ona
  • Kesin gidin bu filme. 2003 versiyonu 10 numaraydı.
  • YERYÜZÜNDEKİ EN İYİ FİLMLERDEN BİRİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.