Arkadaşlar merhaba, java dayaptığım proje de , kullanıcıdan bilgi alıp linked liste atıyorum. daha sonra bunları text dosyasına yazdırıyorum. sonra load yapıp hepsini ekranda tekrar yazdırabiliyorum. benim sorum bu textte kaydattiğim yazıları tekrardan geri linked liste nasıl atabilirim.
örneğin : course code : 123 course name : java
burlardaki 123 ve java yı linked liste atmam gerek load yaptığım zaman Şimdiden teşekkürler...
setListData bunu biraz araştır istersen tam bilmiyorum ama fikir verebilir
Dosya'dan satir satir oku. Her satir'da : ' dan sonrasini listeye geri at.
Arkadaşlar ben çözdüm problemi "yorgun şair" senin dediğini denemiştim beni uğraştırmıştı baya bir. . örneğin : Course Name : java Course Code : 211 number of student : 50 textte böyle yazdırınca sorun yaşamıyordum ama textte bu bilgileri yanyana yazınca cok uzun oluyordu ve string bölüp için istediğim kelimelri almadım örneğin : Course Name : java Course Code : 211 number of student : 50 böyle yazınca sadece isimleri alamadım bunu yerine generic kayıt okuma ve yazma sistemi var. Direk olarak linkliste kullanıcının ekledklerini nesne olrak kaydediyor.(course.bin)olarak. load yaptığımda da otamatik olarak linked liste atıyor. Eğer girdileri textte görmeme gerek yok derseniz bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim .. hepinize teşekkürler ...