Şimdi Ara

Teybim çalındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: duduco

quote:

Orjinalden alıntı: BOOM

arkadaş geçmiş olsun bir sorum var eğer arabada kaskon varsa ne olursa olsun teyipin parasını verşyorlarmı eee teyp'mi parasımı hangisini yapıyorlar

Arabanın fabrika çıkışında teyp varsa kasko poliçesine yazdırmasan da orjinal teyp parasını alırsın. Fabrika çıkışında yoksa ya da daha pahalı teyp taktırmak istersen poliçeye yazdırman lazım. Karakol raporu olduktan sonra ister teybi taktırırsın istersen parasını alırsın.
    Bu arada bu işlerde bir ince nokta var. Mesela fabrika çıkışı teyp çok pahalıdır ama hoşunuza gitmez gider bir MP3 çalar alırsınız. Bunu poliçeye yazdırmadan mutlaka servisten orjinal teybin fiyatını öğrenin. Orjinali 800 YTL dir. Sizin taktığınız 500 YTL. dir boşu boşuna teyp farkı ödemeyin. Çalınsa bile 800 YTL. yi alırsınız zaten
    Bir ince noktayı daha hatırlatayım acentenizden orjinal teybe ne kadar ödeyeceğini sorun ve onay alın. Sonra sorun çıkmasın karşınıza

Ben Axa Oyaktayken 20 yıllık acentemizle bu yüzden ayrıldık. Tamamını öder demişti ama orjinal teyp 2milyar 800 çıkınca şirket ödemeyiz dedi. Bayağı bir oyaladılar bölge müdürlüğüne gidip kavga ettim yine de ödemediler. Acente cebinden ödedi ama Koç Allianz'a geçtim. Orası ne kadar olursa olsun öderiz dedi. Araba da 1 milyarlık teyp bile olsa poliçeye yazdırmazsam 3 milyarlık teyp parasını alırım. Ama inşallah çalınmaz da .......

benimde axa oyak teyp poliçeye kayıtlı 600 milyon çalınırsa paranın tamamını veriyorlarmı yoksa yeni teypmi

• İster 600 YTL alırsın + Takma işçiliği. İstersen çalınan teybin aynısını.
    Ama arabanın fabrika çıkışında orjinal teyp varsa ve senin teyple aynı paraysa 600YTL lik teybi kaskoya işletmemen senin hayrına olurdu. Çünkü 600 YTL lik ekprim ödüyorsun. Öteki surumda standart paketin içinde var zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.