Şerefsizler arabanın yan camını kırıp teybi çalmışlar. Araba Konak Pier karşısındaki belediyenin otoparkında hem de güpegündüz. Teybin kafası da takılıdeğildi.
ne dyim geçmiş olsun kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: DRAVENBACH
ne dyim geçmiş olsun kardeş
geçmiş olsun inşallah bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: tuning_monster
geçmiş olsun inşallah bulursun
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
geçmiş olsun kardeş yapacak bi şey yok ortam kötü...kasko varsa ve teyp poliçeye işliyse yırtabilirsin anca o olur...
quote:
Orijinalden alıntı: eradnan
geçmiş olsun kardeş yapacak bi şey yok ortam kötü...kasko varsa ve teyp poliçeye işliyse yırtabilirsin anca o olur...
Alıntıları Göster
Kasko var. Teyp işlenmiş mi bilmiyorum. Araba eşimdeyken oldu olay birkaç saat önce. Karakolda tutanak falan tutulmuş. Biraz önce de arkadaşlarla konuşurken geçen hafta aynı otoparkta benzer bir olayın meydana geldiğini duydum. İzmirli arkadaşlar aklınızda olsun arabayı konak pierin karşısındaki belediye otoparkına parkederken dikkatli olun.
quote:
Orijinalden alıntı: jackle
Kasko var. Teyp işlenmiş mi bilmiyorum. Araba eşimdeyken oldu olay birkaç saat önce. Karakolda tutanak falan tutulmuş. Biraz önce de arkadaşlarla konuşurken geçen hafta aynı otoparkta benzer bir olayın meydana geldiğini duydum. İzmirli arkadaşlar aklınızda olsun arabayı konak pierin karşısındaki belediye otoparkına parkederken dikkatli olun.
Alıntıları Göster
kafası takılı olmayan cihazı bunlar ne yapacaklar kii? işlerine yarar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Anadolu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
pioneer'sa yarar kafaları birbirine uyuyor
quote:
quote:
Alıntıları Göster
moralini bozmak istemiyorum ama bizim arkadaşın istanbulda önce teypi çalındı. polise gitti ilgilenmemişler. ertesi haftada amfisi çalındı. çalanın eşgali ve kaçtığı arabanın plakasını almasına rağmen polis ben bişey yapmam demiş. yani hırsızı gördüğün yerde sen yakalıcaksın yoksa giden gidiyor. gene başka bi arkadaşta daha 3 hafta önce bmwsi çalındı. yeni dvdler sesler falan taktırmış cumartesi. pazar günü araba yatmış. pazartesi arabaya geldiğinde arabanın yerinde yeller esiyor. 3 gün sonra çıktı araba içindekiler yok tabi. ruhsatada işletmemiş. onlarda gitti.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Aynı otoparkta 3 tane arabanın dahah camı kırılıp teybi çalınmış. Eşimin anlattığına göre otoparkçıya para verirken otoparkçı geyik muhabetti yapmış o sırada da eşim teybin kafasını çıkarıp torpidoya koymuş. Otoparkçı da dikkat etti galiba. Polisler bu aralar o otoparkta bu tip olayların çok fazla olduğunu da söylemişler.
quote:
Orijinalden alıntı: jackle
Aynı otoparkta 3 tane arabanın dahah camı kırılıp teybi çalınmış. Eşimin anlattığına göre otoparkçıya para verirken otoparkçı geyik muhabetti yapmış o sırada da eşim teybin kafasını çıkarıp torpidoya koymuş. Otoparkçı da dikkat etti galiba. Polisler bu aralar o otoparkta bu tip olayların çok fazla olduğunu da söylemişler.
Alıntıları Göster
Bu hangi otopark? Konak Pier'in karşısında dershaneler falan var bildiğim kadarıyla. Ben aracımı her zaman katlı otoparka bırakıyorum, henüz(!) başıma bir şey gelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: TRCaPiTaL
Bu hangi otopark? Konak Pier'in karşısında dershaneler falan var bildiğim kadarıyla. Ben aracımı her zaman katlı otoparka bırakıyorum, henüz(!) başıma bir şey gelmedi.
Alıntıları Göster
Benimde canavar gibi teyibim çalındı Blapunkt, kaskodan -0- aldım kurtusunda onu da çaldılar. 10 günde iki tane yepyeni teyip çaldırmıştım. Alarm taktırdım önceden kafasını alırdım sadece şimdi komple kasayı eve götürüyorum. Kırılan yan cam ve ön paneldeki tonavida izleri de cabası. Geçmiş olsun sana da. Şerefsizlerden geri gelir diye beklemek doğru olmaz, daha iyi önlemler al.
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Benimde canavar gibi teyibim çalındı Blapunkt, kaskodan -0- aldım kurtusunda onu da çaldılar. 10 günde iki tane yepyeni teyip çaldırmıştım. Alarm taktırdım önceden kafasını alırdım sadece şimdi komple kasayı eve götürüyorum. Kırılan yan cam ve ön paneldeki tonavida izleri de cabası. Geçmiş olsun sana da. Şerefsizlerden geri gelir diye beklemek doğru olmaz, daha iyi önlemler al.
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun. Madem kaskon var poliçende teyp işli değilse bile fabrika çıkışında eğer teyp varsa onun parasını alabilirsin aklında olsun. Hatta belki orjinal teyp daha pahalıdır. Ayrıca orjinal teybi taktırmak zorunda değilsin servisten teybin fiyatını öğren ben teyp istemiyorum parasını istiyorum dersin gider istediğin modeli alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: duduco
Geçmiş olsun. Madem kaskon var poliçende teyp işli değilse bile fabrika çıkışında eğer teyp varsa onun parasını alabilirsin aklında olsun. Hatta belki orjinal teyp daha pahalıdır. Ayrıca orjinal teybi taktırmak zorunda değilsin servisten teybin fiyatını öğren ben teyp istemiyorum parasını istiyorum dersin gider istediğin modeli alırsın
Alıntıları Göster
Gecmiş olsun arabalar dışardaki hırsızlara emanet nasıl uygun görüyorlarsa öylede calıyorlar alarm felan bunlar beli noktaya kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: duduco
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
Sizce bu tür teyp hırsızlıklarını engellemenin veya azaltmanın yolları neler,siz forumdaki arkadaşlar ne gibi güvenlik önlemleri düşünüyorsunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: set
Sizce bu tür teyp hırsızlıklarını engellemenin veya azaltmanın yolları neler,siz forumdaki arkadaşlar ne gibi güvenlik önlemleri düşünüyorsunuz...
Alıntıları Göster
Mesela tüm teypler kızaklı yapılabilirmi?
Okuduğuma göre adam teybin ayrılabilir ön kapağı takılı olmasa,alınmışta olsa gövdesini çalıyormuş. E iyide tüm markaların,modellerin gövdeleri tüm kapaklara oluyormu?...
Oto teypde hırsızlar en çok hangi markaları çalıyorlar?
Günlerden bi gün bizim teybinde gövdesi çalınırsa o noktoda ne yapılabilir,elimde kalan kapağa gövde alınılabilirmi yoksa o kapağı atacakmıyız. Gerçi ben kızak mekanizmsını kullanıyorum,teybi komple alıyorum... Ama sadece kapağını alsam...
quote:
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
HAklısın ama arabanı herzaman garaja koyamassın,kaldıki biüyük şehirlede hemen hemen heryerde park sorunu var, e kaskoda çok pahalı... Adam aylık 60 milyon istedi kaskoya...
quote:
HAklısın ama arabanı herzaman garaja koyamassın,kaldıki biüyük şehirlede hemen hemen heryerde park sorunu var, e kaskoda çok pahalı... Adam aylık 60 milyon istedi kaskoya...