Şimdi Ara

Teybim Çalındıııı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımda double din çinden getirdiğim cihaz vardı..Hırsız yaklaşık 1 ay önce kelebek camından geldi cihazı çaldı...

Aradan 1 ay geçti..Tarihlerden 16 Nisan ...Kafası çıkan JVC - KD-AVX33 TEK DİN EKRANLI kameralı teybimin kafası bende olmasına ragmen gelen hırsız gövdesini çaldı..

KD - AVX33'un kafasını istesede bulamaz..bulacak olsa 400 tl'den aşağı satın alamaz..

Şimdi soracagım su..Ben zincirlikuyu mezarlıgı civarında oturuyorum.Bu teybi calan adam gövdeyi nereye satmıstır..

Nereden bu teybin gövdesini bulabilirim...Varmıdır yardımcı olacak ? Canım cok yandı 1 ay icinde 2 milyar zarar..

Tesekkurler,

• Geçmiş olsun. Artık faturalı cihaz alıp faturasını kaskoya işletmeyi öğrenirsin herhalde. Dışarıdan gelen cihazlar da böyle riskler var maalesef.

Her yere satmış olabilir. Sattığı yeri de bulamazsın. Rastgele birisi almış olabilir. Mecidiyeköy'ün alt taraflarında, Topkapı civarlarında ya da Tahtakale'de el değiştirmiştir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Geçmiş olsun. Artık faturalı cihaz alıp faturasını kaskoya işletmeyi öğrenirsin herhalde. Dışarıdan gelen cihazlar da böyle riskler var maalesef.

Her yere satmış olabilir. Sattığı yeri de bulamazsın. Rastgele birisi almış olabilir. Mecidiyeköy'ün alt taraflarında, Topkapı civarlarında ya da Tahtakale'de el değiştirmiştir muhtemelen.

mecidiyeköy ün alt tarafı derken

benim sony gt-310 teybin de kafasını götürdüler doblo dan. tahtakaleden 60 tl ye aldım geçen hafta. bir sorun isterseniz ama hee bana getirdiler demelerini beklemeyin

geçmiş olsun tekrar bu da telefonu devecioğulları elektronik 0212 511 98 73

bu arada doblo nun kapısını açmak tofaştan daha kolaymış onu da görmüş olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: syrosyk

Aracımda double din çinden getirdiğim cihaz vardı..Hırsız yaklaşık 1 ay önce kelebek camından geldi cihazı çaldı...

Aradan 1 ay geçti..Tarihlerden 16 Nisan ...Kafası çıkan JVC - KD-AVX33 TEK DİN EKRANLI kameralı teybimin kafası bende olmasına ragmen gelen hırsız gövdesini çaldı..

KD - AVX33'un kafasını istesede bulamaz..bulacak olsa 400 tl'den aşağı satın alamaz..

Şimdi soracagım su..Ben zincirlikuyu mezarlıgı civarında oturuyorum.Bu teybi calan adam gövdeyi nereye satmıstır..

Nereden bu teybin gövdesini bulabilirim...Varmıdır yardımcı olacak ? Canım cok yandı 1 ay icinde 2 milyar zarar..

Tesekkurler,

tahta kale civarında bu tür malzemelerin satıldıgını duymustum ama emin degilim.olur da senin oldugunu ispatlayabilecegin cihazı görürsen oradan ayrılmadan polisi ara ama satan kişiye caktırmadan aramanı tavsiye ederim arazi olmasın

• Polisi arasın ama polis bu sefer hani faturası diyecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Polisi arasın ama polis bu sefer hani faturası diyecek ?

''senin oldugunu ispatlayabilecegin cihazı görürsen'' dedim.bu fatura da olabilir cihazın seri numarasından da olabilir.
  • Bizim arabaya da hırız girmişti fakat teybi çalamamıştı zaten takarken baya zorlanmıştık çımaıda kolay olmdaı ama gerzikalı herif ön yolcuyu kırıp girmiş ön camı çatlatmış torpidodaki cdlerimi çalmış ne yapacaka artık Allahından bulun erefiz ön camı her gördüğümde kendiine şövüyorum + bide yolcu camım kalın geldi şimdi açılmıyo kaldı öyle bilseydim böyle olacağını söküp verirdim keske benimde kelebekte girseymiş

bu arada bolu körpe elektroniğe teybin bileziini süper taktıkları için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.