Şimdi Ara

Teyp Alacam Fakat Soket Moket Uyarmı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin, benim dacia sandero aracım var, aracın üstündeki teyp 4x15Watt'mış, benim alacağım teyp 4x40W bu hoparlöre zarar verirmi, ve soket falan uyarmı yoksa oto elektrikçiye mi götürmem gerekir, ne kadar alırlar benden bağlamak için

• aldıgın teybın soketı bazen ıcınden cıkar markasına gore pioneer larda cıkmıo servısıne gıdınce orda takıolar soketını 10 lıraya yanı uydururlar
  • teybin değerindede pioneer kolonlar var 40 liraya onlardanda alırsın yanına biz teybi değiştirdiğimizde hoparlörler 2 aya yakın sürede bozulmuştu...
  • ikinizede çok teşekkürler cevap için, paketin içinden soket çıkıyormuş aldığım ürünün yorumlarında yazıyordu.
    soket olunca kendim takabilirim anladığım kadarıyla
  • evet şemasına bakarak baglıyabılırsın dıkkat et + - çakışmasın sıgorta atar
  • tamamdır üstad, teşekkür ederim. Allah razı olsun ikinizdende, daha doğrusu karşılıksız yardım eden tüm forumdaşlardan :)
    daha öncede çok fayda gördüm bu forumdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangrea

tamamdır üstad, teşekkür ederim. Allah razı olsun ikinizdende, daha doğrusu karşılıksız yardım eden tüm forumdaşlardan :)
    daha öncede çok fayda gördüm bu forumdan :)

bağlantı konusu sorun omaz içinden soket çıkıyor, teybi kendiniz bağlamaya kalkmayın arıza çıkartabilirsiniz. size tavsiyem bir teypçiye götürüp bağlatın
  • soketi uymadı, bende cesaret edemedim yarın götürüp bağlatıcam, tekrardan teşekkürler ilgilenen herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.