Bildirim
Teyp Alacam Fakat Soket Moket Uyarmı :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aldıgın teybın soketı bazen ıcınden cıkar markasına gore pioneer larda cıkmıo servısıne gıdınce orda takıolar soketını 10 lıraya yanı uydururlar -
teybin değerindede pioneer kolonlar var 40 liraya onlardanda alırsın yanına biz teybi değiştirdiğimizde hoparlörler 2 aya yakın sürede bozulmuştu... -
ikinizede çok teşekkürler cevap için, paketin içinden soket çıkıyormuş aldığım ürünün yorumlarında yazıyordu.
soket olunca kendim takabilirim anladığım kadarıyla -
evet şemasına bakarak baglıyabılırsın dıkkat et + - çakışmasın sıgorta atar -
tamamdır üstad, teşekkür ederim. Allah razı olsun ikinizdende, daha doğrusu karşılıksız yardım eden tüm forumdaşlardan :)
daha öncede çok fayda gördüm bu forumdan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sangrea
tamamdır üstad, teşekkür ederim. Allah razı olsun ikinizdende, daha doğrusu karşılıksız yardım eden tüm forumdaşlardan :)
daha öncede çok fayda gördüm bu forumdan :)
bağlantı konusu sorun omaz içinden soket çıkıyor, teybi kendiniz bağlamaya kalkmayın arıza çıkartabilirsiniz. size tavsiyem bir teypçiye götürüp bağlatın -
soketi uymadı, bende cesaret edemedim yarın götürüp bağlatıcam, tekrardan teşekkürler ilgilenen herkese
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X