Şimdi Ara

teyp-anfi-woofer bilgi ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Megane II aracıma ses sistemi yapmak istiyorum. Woofer için '' PIONEER TS-W308D4 1400 WATT 30cm '' , anfi için ''
    JBL GTO-7001 MONO BASS ANFİSİ 1 KANAL 700 RMS '' düşünüyorum. Teyp te biraz kararsız kaldım.Ekranlı dokunmatik teyp almak istiyorum.Keşke pioneer ın dokunmatik ekranlısını alabilsem ama bütçe o kadar ayırmak istemiyorum.Onun yerine Navitech Mt - 7900 Bdt düşünüyorum.Sizce navitech almakla doğru bir kararmı vermiş olurum.Yada hiç riske girmiyip PİONEER DEH-P7250SD 'mi alayım. Ses kalitesi bakımından pioneer ile navitech arasında çokmu fark olur?

• İlla ekranlı olacaksa Pioneer MVH-8250 olabilir, BT li modeli de MVH-8250BT.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-pioneer-8250-dvd-sd-usb-29209220/detay

Bu da gayet uygun, 680 Tl.

http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-AVH-P3250DVD-MULTI-MEDIA_W0QQidZZ30125294

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 6 Eylül 2010; 14:38:45 >

• pioneer 8250 modeli güzelmiş.Daha yeni çıktı sanırım pek ilan bulamadım.Pioneer P3250 biraz tuzlu. Benim düşüncem 300-400 tl e spot ürünler.Sanırım en iyisi 7250 görünüyor şu durumda.Navitech le ilgili pek ii yorumlar göremedim forumlarda.
  • Açıkçası o tarz markalara para bağlamak pek de doğru olmaz.
    Pioneer dan öte köy yok.
    8250 ve 8250bt olarak 2 modelde mevcut, aradaki tek fark BT.
    Gittigidiyor da 599 ve 699 tl idi fiyatları.
    Bu modeller çıkalı baya oldu, 2009 sonu çıkmışlardır sanırım.
  • Anladım.Peki seçtiğim woofer ve anfi hakkında ne düşünüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay67

Anladım.Peki seçtiğim woofer ve anfi hakkında ne düşünüyorsunuz.

700 watt rms fazla değilmi d4 için illede jbl diyorsan 40 watt düşük olur ama sanırım jbl-gto3501 vardı 360 watt rms veren onu alsan fiyat olarak çok uygun olur diye düşünüüyorum
  • Almayı düşündüğüm anfi bu ''http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-7001-MONO-BAS-ANFISI-1-KANAL-700-RMS_W0QQidZZ30220515 '' pioneer d4 e büyükmü gelir,patlatma gibi bi sorun çıkartacaksa daha küçük bakayım tabi.Ama bu anfi ye daha iyi bir woofer da olabilir tabi varsa eğer önerebilecğiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kumandayı gözden çıkarttım zaten ya o sorun değil
  • CD-MP3 TEYP PİONEER AL SUBWOOFER PİONEER TS-W308-D4 1400 WATT 400 RMS 30 CM GÖZÜNÜ KIRPMADAN AL BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM AMFİ TAVSİYEM XETEC 6 KANAL AMFİ BUNLARI KULLANAN BİRİ OLARAK SÖLÜYORUM ÇOK ÇOK MEMNUNUM ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR FAKAT EMİN ELLERDE BENİM SİSTEMİ ERBİL ELEKTRONİK A DAN Z YE KADAR YAPTI MEMNUNLUĞUMU HER YERDE TAVSİYE EDİCEM JBL BASS YUMUŞAK KİCKER PAHALI PİONEER TAM TADIMLIK SUBWOOFER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.