Şimdi Ara

Teyp den Sonra Hoparlörden Gelen Ses Bozuldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun yeni aldıgım pioneer oto teybini taktırmak için pioneer yetkili servısıne gittim araca teybi taktılar yalnız tuslara basınca ve sarkı geçişlerinde yuksek sesle patlama sesi geliyodu sanki bas vuruyo gibi.Tekrar gittim bana teybın anfi katı arızalı dedıler bende olamaz dıye soyledim ve baska bır teyple denedıler sonuc olarak 2 adet parazit kesici teybin arkasına bagladılar.
    O sorun kalmadı derken şimdide , sesi 24-25 yapınca sag hoparlörden sanki plastik şişe sıkar gibi pat diye ses geliyor.Acaba patladımı????ne olmus olabılır..
    Servıse gıdıcem tekrardan ama hoparlör patladıysa sanmıyorum kabul edeceklerini...

Yardımlarınızı bekliyorum.İstanbul maltepedeyim saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bytatto

Arkadaslar dun yeni aldıgım pioneer oto teybini taktırmak için pioneer yetkili servısıne gittim araca teybi taktılar yalnız tuslara basınca ve sarkı geçişlerinde yuksek sesle patlama sesi geliyodu sanki bas vuruyo gibi.Tekrar gittim bana teybın anfi katı arızalı dedıler bende olamaz dıye soyledim ve baska bır teyple denedıler sonuc olarak 2 adet parazit kesici teybin arkasına bagladılar.
    O sorun kalmadı derken şimdide , sesi 24-25 yapınca sag hoparlörden sanki plastik şişe sıkar gibi pat diye ses geliyor.Acaba patladımı????ne olmus olabılır..
    Servıse gıdıcem tekrardan ama hoparlör patladıysa sanmıyorum kabul edeceklerini...

Yardımlarınızı bekliyorum.İstanbul maltepedeyim saygılar...

sorun şase ile alakalı olabilir , hoparlörden gelen ses bass lar vuruncamı geliyor ? eğer öyle ise hoparlörün körüğünde sorun olma ihtimali yuksek ...

• pascall35 kullanıcısına yanıt
    henüz hoparlöre cıplak gözle bakmadım.açıkcası teypden sesi yukseltince 25 yapınca müzikte bas olunca ince bir pat-çat gibi ses geliyor.bu arada serviste parazit onleyicileri takmadan önce arkadas kontak acıkta teyple kabloları ile bi seyler yaptı bu arada 2-3 kez cıplak kablo teyp metaline deydi tum tesisattan patlama sesi geldi bende "hoparlörlere bişey olmasın kontagı kapatayım diye 2 kez ikaz ettim diyorum ki acaba bu kablo carpıncamı hoparlör sakata geldi.valla montajdan anlamıyorum ama yetkılı servıs olsun diye gittim lakin sagolsun arkadaslar cok lakayıt.teybı kıracakmıs gıbı sert davranmaları kenara atması falan ne bılıyım...emekci adamlar saygı duyuyorum ama işlerinden sıkılmıs bıkmıs halleri bize gerı donuyor..
    senin tahmının nedir ?tamiri varmıdır
    focal 165v1 modeli cokta sevıyorum hoparlörlerimi
  • quote:

henüz hoparlöre cıplak gözle bakmadım.açıkcası teypden sesi yukseltince 25 yapınca müzikte bas olunca ince bir pat-çat gibi ses geliyor.bu arada serviste parazit onleyicileri takmadan önce arkadas kontak acıkta teyple kabloları ile bi seyler yaptı bu arada 2-3 kez cıplak kablo teyp metaline deydi tum tesisattan patlama sesi geldi bende "hoparlörlere bişey olmasın kontagı kapatayım diye 2 kez ikaz ettim diyorum ki acaba bu kablo carpıncamı hoparlör sakata geldi.valla montajdan anlamıyorum ama yetkılı servıs olsun diye gittim lakin sagolsun arkadaslar cok lakayıt.teybı kıracakmıs gıbı sert davranmaları kenara atması falan ne bılıyım...emekci adamlar saygı duyuyorum ama işlerinden sıkılmıs bıkmıs halleri bize gerı donuyor..
    senin tahmının nedir ?tamiri varmıdır
    focal 165v1 modeli cokta sevıyorum hoparlörlerimi

şimdi görmeden buradan sadece fikir yürütebiliriz , yetkili servis olması şart değil işini iyi yapan başka bir yere gösterip fikir alın bence ...

• pascall35 kullanıcısına yanıt
    şimdi arabadan geliyorum teybi taktıp muziğin sesini 26 yapınca orta göbegın arkasından pat pat diye ses geliyor.dısardan yırtık patlak yok ne olabılır
    bırde servıstekı arkadasların hatası olabılırmı.
  • quote:

şimdi arabadan geliyorum teybi taktıp muziğin sesini 26 yapınca orta göbegın arkasından pat pat diye ses geliyor.dısardan yırtık patlak yok ne olabılır
    bırde servıstekı arkadasların hatası olabılırmı.

dedim ya görmek gerekli , mantıken teybin çıkış gücü hoparlörü patlatacak kadar güçlü değil zaten , montaj esnasında hop. elektrik akımı gittiyse yanlışlıkla zarar görmüş olabilir ama kısa süreli akımlarda zarar görmesi küçük ihtimal , sen yinede baska bir yere göster ...
  • Arkadaslar hoparlör patlak degılmıs işin ehli bir müzik tesisatçısına komple teyp ve kabloları kontrol ettırdım.Crossoverda 1 direnç yanmıs yenısıyle deıstı ve sistem bu bahaneyle elden geçmiş oldu.Suan içim rahat mutlu mesut kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.