Bildirim
Teyp Önerisi 2 amfi besliycem
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
piooner DEH-6350 alabilirsin.Taktırma çerçeve kablo derken 350 lira civarı denk gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ismail_5110
piooner DEH-6350 alabilirsin.Taktırma çerçeve kablo derken 350 lira civarı denk gelir.
Amfi Çıkışı 2 mi 4 Mü Teşekkürler :) -
3 anfi çıkışı var
ön
arka
subwoofer çıkışı
Ve çìkışları 4 volt . -
iyiymiş Teşekkürler Bakıyım Bi Seçeneklerin Arasında Sonyler Hakkında Bi Bilgin Varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: casfaehan
iyiymiş Teşekkürler Bakıyım Bi Seçeneklerin Arasında Sonyler Hakkında Bi Bilgin Varmı
valla pioneer kalitesine güvendim sonylere hiç bakmadım sen yinede bi araştır sonylerde iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ismail_5110
quote:
Orijinalden alıntı: casfaehan
iyiymiş Teşekkürler Bakıyım Bi Seçeneklerin Arasında Sonyler Hakkında Bi Bilgin Varmı
valla pioneer kalitesine güvendim sonylere hiç bakmadım sen yinede bi araştır sonylerde iyidir
Sagolasın Amfi Varmı Sizde Varsa Ne Kullanıosnz :) -
Pıoneer 5250 den 9350 e kadar olanların ses kalitesi ve özellikleri aynıdır tip olarak hangisini seçerseniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X