Şimdi Ara

Teyp önerisi yardımınızı istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. elimde jbl 1100lük sub. cadence 4 kanal amfi jbl kompenant takımı bi çift oval piooner kolon war.herşey güzel bu tesisatı hyundai'ın orjinal teybiyle kullanıyoruz :D bana 400-450 tlyi geçmiyecek marka falan önemli degil önemli olan ses kalitesi ve birde dosyalar arası dolaşabiliceğim (piooner DEH-P7950 vardı daha önce liste şeklinde müzikleri seçmesi rahat oluyodu) bi teyp lazım.engin bilgi ve tecrübelerinize dayanarak sizden yardım istiyorum..bide duble din teypler var navix, navitech gibi bunlar hakkında ne düşünürsünüz??

• Cin malı double ların ses kalitesi cok düşük. Pioneer 8650bt ya da 8550bt işinizi görür fazlasıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerin için teşekkür ederim.ama dedigim gibi 400-450 tlyi geçmiyecek bi teyp istiyorum duble din olması çokta önemli degil önemli olan ses kalitesi ve müzik seçimi kolay olsun..
  • 8650bt 480 civariydi en son baktığımda ama arttiysa fiyatı x3650ui 4650bt işinizi görür. X3650ui yi 240a aldım kargo dahil fazlasıyla da memnunum kullanımı kolay ses kalitesi de iyi.

• saol adaş ilgilendiğin için.. peki bu x3650ui'de müzik listesi dediğim gibi mi yoksa numara sırasına göre mi seçiyoruz müzikleri
  • cevabımı youtubedan videosunu izleyerek aldım x3650ui de karar kıldım teşekkür ederim
  • burak9006 kullanıcısına yanıt
    8650bt 400tl kendim aldim vade farki koydugu icin 440a geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet atakantuningde 400 tlye buldum
  • burak41026 B kullanıcısına yanıt
    atakantuningi pek onermiyorlar musteriyle olan ilgisizligi ve urunleri yuzunden ben dogubanktan aldim

• deh x3650ui kullanicisi olarak cok memnun kaldim gzl urun mixtrax ozelligide ayri bi gzl

• tam aksine ben izmitten ümraniyeye hususi gidiyorum müşteriye olan ilgisinden dolayı artık izmitten geldiğim için mi bilemem :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.