Şimdi Ara

TEYP VE BAĞLANTI SOKETİ YARDIMI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkeze Merhabalar...İYİ FORUMLAR DİLERİM.

2012 Model Dacia Sandero Stepway Aracımızın Üzerinde Model no : AGC-1220RF-A numaralı Teyp Bulunmakta.. Aracıma dün internet üzerinden Sony CDX-GT472UM AUX Giriş USB/MP3/CD teyip sipariş ettim
    fakat yine bu forum içerisinde diğer bir arkadasın aynı orjinal teyip üzerinde soketlerin ne işe yaradığını gösteren bir resimli şema bulunmakta.. biri güç ve hoparlör ucları diğeri direksiyon kumandası ve diğer soket bluetoot mikrofon vs yazan bi soket var örnek resim
    https://store.donanimhaber.com/e8/f9/93/E8F9938333CD78187106C5936F487977.jpg

orjinal teybimizi bu Sony CDX-GT472UM model numaralı teyple değiştireceğimiz zaman güç girişi ve hoparlör anten kablosunu taktıktan sonra ilk resimde belirttiğim bluetooth bağlantısı ve direksiyon kumanda soketleri boşta kalıcak..SONYDEN ÖRNEK RESİM VERİCEK OLURSAK
    http://i57.tinypic.com/9abtsm.jpg

en sağdaki anten diğerleri anfi ve direk subbas bağlamak için sanırım diğer soket güç ve hoparlör kabloları en en solda bulunan mavi stereo jak girişi var ondada şemasında remote in olarak yazıyor..
    şimdi bu teybi taktığımızda ilk teypteki bluetoothmicrofon soketi boşta kalıcak bu nedir. ikinci olarak remote in soketi direksiyon kumandası apartı girişimidir...internette direksiyon kumanda aparatları mevcut ama bunlar bu teyibe ve aracımıza uyumlumudur.. anlayamadım.. bluetooth-microfon soketi bosta kalırsa ne olur.

Bu konuda bilgisi olan abilerim ve arkadaslarımdan yardımlarını bekliyorum..
    İLGİNİZE COK TEŞEKKÜR EDER İYİ FORUMLAR DİLERİM...ÖMER ÇAKMAK

• ben de AYNI ŞEYİ YAPACAM AMA BU KONUDA YARDIM ALAMADIĞIM İÇİN BEKLİYORUM
  • ta2omer kullanıcısına yanıt
    Sağdece güç girişini biliyorum,, anten girişi farklı, soket çevirici gerekebilir..
    güç soketindeki mavi kabloyu kullanmıyorsunuz (harici anfinin çalışması için sinyal gönderir yada otomatik anten).
    Üstünde 1A sigorta olan kablo aküye,, 10 veya 20A yazan ise kontağa bağlanır. harici lamba veya ölçü aleti ile bulabilirsiniz.
    Hoparlör kabloları şemada belirtilmiştir, + ve -- dikkat ederek bağlayınız..
    diğer soketler büyük ihtimal boşta kalacak,, biryere değmiyeceğinden emin olunuz, emniyetle montajı tamamlayınız.. kabloları bant yerine klemenshttp://www.onzatech.com/wp-content/uploads/2014/05/klemens.jpg ile bağlarsanız,, sıcakta gevşemez veya diğer söküp takmada kolaylık sağlar,, vidaları tam sıkmayın, kablo ezilmesin

• cevabınız ve ilginiz için cok teşekkür ederim emin bey 80 tl ye bi tane pioneer cide taktırdım. işimi gördüm İlginize cok teşşekkür eder iyi forumlar dilerim.. :)
    hocam merhaba, 5 yıl olmuş ama neden değiştirdiniz teybinizi ? orijinal olan çok mu kötüydü?
  • Merhaba Hocam orjinal teybi duruyor. sandero araçlarında arka kapılarda hoparlör yok ve uzerindeki teyip stereo yani 2 kanal çıkışı var.hoparlörde sadece önlerde vardı.
    2 takim jbl mid kompenant aldım. 4 kanal amfi ile destekledim. sornadan pionner teyp aldım ve. direksiyon kumandasinada bir modül almıştım.
    Hocam merhabalar orjinal teyibi satmayı düşünürmüydünüz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.