Şimdi Ara

teyp ve hoparlör alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadasımın doblosu için bi tesisat oluşturmak istıyoruz. bütçe 600 YTL
    bu paraya alınabilecek uyumlu ve güçlü bi tesisat ne olabilir?
    bizim aklımızdan geçen 2400 alpine ampi. + 1800 watt jbl woofer ve kapı kompenantları 700 watt lık oval hoparlör 2 adet ( o söyluyor benim ne oldugu konusunda bilgim yok :)) )
    teyp şimdilik beklicek.
    ürünlerle ilgili model ayrıntısı da verebilirseniz sevinirim.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlam -- 29 Ekim 2007; 14:48:49 >

• Kardes senin için en iyi spl li sistem kicker comp15 (http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=135 ) bunu 150 ytl ye kadar alman mümkün dogubankta yada çiftini 400 e kadarhttp://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=1849 buda anfin sistemlerin en iyisi bir numara spl alirsin Ancak componetlere para kalmiyo

• o paraya bu kadar dıyorsun yani
    bizde acarıs bass dinleriz bi de davul cd si attın mı oldu bitti
  • Aracin kendi hoparlörleri kalir ikinci el temix bi 6921 bulursunuz 80 e bu kadar Yani bi 80 kağit çiksin tesisat yapiyor tam yapsin-

Yada davul cd si dinlersin
  • bence çift jbl gt5-12'' al tanesi 125 ytlden 250 eder birde kolon 100 ytl diyelim onada kalan 250 ytl ye ise gokhan2 arkadaşımın önerdiği anfiyi alırsan süper olur
  • jbl 1000watt bas:100ytl
    kabin en az 40 ytl
    kablo+ işcilik::70-100arası
    jbl 75,4 doğubankta 220ytl veya anfiyi değiştirebilirsin başka markaya ama kesinlikle alpin alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankart

jbl 1000watt bas:100ytl
    kabin en az 40 ytl
    kablo+ işcilik::70-100arası
    jbl 75,4 doğubankta 220ytl veya anfiyi değiştirebilirsin başka markaya ama kesinlikle alpin alma

alpin neden almayalım ?? açıklama rica etsem
  • Aman teneke gibi sesi wr onun woofer değil tenke ye tokmak la vurmus gibi sesi war Yani alicaksan edison yada for-x gibi markalari seç makulluk açisindan
  • alpin kullanmadım kullanan arkadaşım da olmadı bende sen gibi tesisat kurmaya calışırken bana yapılan yorumlardan dolayı alpin almadım alma diyorum eğer form da biraz inceleme yapsaydın 600ytl ye alıncak sistemi venedenlerini öğrenirdin kardeşim okimi?
  • arkadaş yukarda söylemiş ne olduklarını bilmiyorum diye sanırım ///ALPİNE ile alpini karıştırmış orda alpine yazmış fakat alpinenin öyle modeli yok alpinin var ve tavsiya edilen bi ürün değil
  • arkadaş baş tarafa alpine yazmış ama alpin demek istemiş senin dediğin gibi alpine nin o modeli yok
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=4498607
    bunu demek istedi heralde 400ytl fiyatı var ve alpin için cok fazla bi fiyat
  • Bunu alicana edison 505 a al alpine o kadar para verilmez yada jbl 75.4 alirsin cok daha iyi
  • arkadaslar pioneer 7900 usb lı aldık. 460 watt pioneer hoparlörler de tamam.
    şimdi anpli ve woofer kaldı bütçe biraz sarsıldı ama yine de olmuşken tam olsun dıyoruz
  • arkadaşım teyp ve hoparlörü iyi secimişin ama o hoparlörleri anfiye bağladığında cok cok dahaiyi verim alırsın bende 440 watlık olanı var önce teypte kullanıyordum anfiye gecince gercekten farkı görceksin bence anfi olarak 5 kanal edison 505a al ilerde bi takımda mid takımı alırsın bas kanlınada bası takarsın sonra değme müzik keyfine eğer sert bas seviyorsdan pioneer al yumuşak uzun bas seversende jbl almanı öneririm çift bobinli istiyorsanda kesinlikle pioner al jblin çift baslıları konyada geri toplatıldı istanbulda bası aldığım satıcı da jbl in çift bobinlisini önermedi alcaksan 1000watlık olanı var onu al veya pioneer al secim senin ama istiyosan ben sana çift bobinli jbl i sataraım sonra başın ağğrır dedi
  • quote:

arkadaşım teyp ve hoparlörü iyi secimişin ama o hoparlörleri anfiye bağladığında cok cok dahaiyi verim alırsın bende 440 watlık olanı var önce teypte kullanıyordum anfiye gecince gercekten farkı görceksin bence anfi olarak 5 kanal edison 505a al ilerde bi takımda mid takımı alırsın bas kanlınada bası takarsın sonra değme müzik keyfine eğer sert bas seviyorsdan pioneer al yumuşak uzun bas seversende jbl almanı öneririm çift bobinli istiyorsanda kesinlikle pioner al jblin çift baslıları konyada geri toplatıldı istanbulda bası aldığım satıcı da jbl in çift bobinlisini önermedi alcaksan 1000watlık olanı var onu al veya pioneer al secim senin ama istiyosan ben sana çift bobinli jbl i sataraım sonra başın ağğrır dedi

Sarsılmıs bütçen ne kadar amfi ve wofer için?

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

quote:

arkadaşım teyp ve hoparlörü iyi secimişin ama o hoparlörleri anfiye bağladığında cok cok dahaiyi verim alırsın bende 440 watlık olanı var önce teypte kullanıyordum anfiye gecince gercekten farkı görceksin bence anfi olarak 5 kanal edison 505a al ilerde bi takımda mid takımı alırsın bas kanlınada bası takarsın sonra değme müzik keyfine eğer sert bas seviyorsdan pioneer al yumuşak uzun bas seversende jbl almanı öneririm çift bobinli istiyorsanda kesinlikle pioner al jblin çift baslıları konyada geri toplatıldı istanbulda bası aldığım satıcı da jbl in çift bobinlisini önermedi alcaksan 1000watlık olanı var onu al veya pioneer al secim senin ama istiyosan ben sana çift bobinli jbl i sataraım sonra başın ağğrır dedi

Sarsılmıs bütçen ne kadar amfi ve wofer için?

kesin olmamakla birlikte 350 ytl daha cıkar sanırım.
    bide bunları dobloya monte edicez nasıl olur sizce hepsini bir tek kabin yapıp üzerinde toplamak nasıl olur sizce?

• Kardes az bi bütçe woofer ve anfi için bn yorumu yapiim...

Tek kabin yapip toplarsan hepsini orta sesler ve bas sesleri karişir tat alamazsin o sistemden... Hoparlör için kabin satıyolar oval için ankaradasan yardimci olurum

Şimdi 130 ytl gt5 woofer ve 200 ytl 75.4 jbl anfi bunlar dogubaktaki fiyatlari
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Kardes az bi bütçe woofer ve anfi için bn yorumu yapiim...

Tek kabin yapip toplarsan hepsini orta sesler ve bas sesleri karişir tat alamazsin o sistemden... Hoparlör için kabin satıyolar oval için ankaradasan yardimci olurum

Şimdi 130 ytl gt5 woofer ve 200 ytl 75.4 jbl anfi bunlar dogubaktaki fiyatlari

sakaryadayım teşekkürler yardımın için.
    mecburen ayrı kabinler yapıyoruz o halde.
    şimdi ampli alıp wooferı bir ay sonra almak daha iyi olacak sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.