Şimdi Ara

Teypin arka kolonlara woofer baglanırmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadsalar sizin yardımızla aracıma 13 cm pıoner 1344 hoporlor aldım taktırdım güzel oldu ses çok ii ama bn bırazda bass sesi istiyorum arka kolonlarıda 10 cm subwoofer yapma gibi bi şansım varmı varsa önerilerde bulunurmusnzzz _????

• quote:

Orijinalden alıntı: burakwestt

Arkadsalar sizin yardımızla aracıma 13 cm pıoner 1344 hoporlor aldım taktırdım güzel oldu ses çok ii ama bn bırazda bass sesi istiyorum arka kolonlarıda 10 cm subwoofer yapma gibi bi şansım varmı varsa önerilerde bulunurmusnzzz _????

Teypiniz nedir?
  • jamara kullanıcısına yanıt
    ford connect sony 6000cd
  • quote:

Arkadsalar sizin yardımızla aracıma 13 cm pıoner 1344 hoporlor aldım taktırdım güzel oldu ses çok ii ama bn bırazda bass sesi istiyorum arka kolonlarıda 10 cm subwoofer yapma gibi bi şansım varmı varsa önerilerde bulunurmusnzzz _????

10 cm dediğiniz woofer'ın rms değerlerine bakın muhtemelen %90 çalıştırırsınız
     Teypin arka kolonlara woofer baglanırmı??

• quote:

ALPINE SBG 844BR

veya

ALPINE SWE 815

alırsan memnun kalırsın 2. yazdığımın kendi amfisi var hem fazla yer kaplamaz araç bagajında

• quote:

ford connect sony 6000cd

Düşük rsmli subwoofer çalıştırabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.