Şimdi Ara

Tez araştırması için anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tez araştırması için bir anket var. müsait zamanınızda doldurmanızı rica ederim.

teşekkür ederim.

anketi yayabilirseniz çok da güzel olur, şerbetli olur  

not. ekşi sözlük üyeliğim ne yazık ki yok. ekşi sözlükte paylaşabilecek arkadaşım çıkarsa çok müteşekkir olurum. bilmiyorum tabi orada ilgilenen olur mu  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 1 Ocak 2025; 19:13:42 >

• Done.
  • Kolay gelsin, bol şans. Anketle ilgili iki sıkıntı var.

Birincisi, anketin bir başlığı yok. Neyle ilgili olduğunu yazman faydalı olabilir.

Benim ikinci zorlandığım konu ise, anket başında durumla ilgili bir açıklama olmamasıydı. Ben "imece usulü yardımlaşma" denilince zannettim ki genel halkın ihtiyaçları karşılanacak. Fakat konu 3-5 sorudan sonra çok kişisel bir harcama olan cep telefonuna geldi. Dolayısı ile cevaplarım çelişkili oldu. Bence bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırman gerek.

• desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.

başlık yazıyordu normalde, anlık bir hata olmuş olabilir. tekrar düzenledim.

• Doldurdum
  • Çok anlamsız ve tutarsız bir anket olmuş. İmece, toplumsal yardımlaşma olaylarının karşılığı şans oyunlarına para yatırmak olmuş..vb İlköğretim tez araştırması falan mı bu?

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up 2

• up 3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.