Şimdi Ara

TEZ ÖDEVİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTEDE OKUYORUM VE BU SENE TEZ ÖDEVLERİNİ ALDIK KOSKOCA YAZ TATİLİ VAR BU TEZİ HAZIRLAMAK İÇİN LAKİN BENİM ALDIĞIM KONUYU İNTERNET'TE BİRAZ ARAŞTIRDIM VE YETERLİ DERECEDE KAYNAK BULAMADIM.BEN BENİM ALDIĞIM KONU İLE İLGİLİ ÇEŞİTLİ YAZILMIŞ YAZILAR OLSUN,HİKAYELER OLSUN,KONU HAKKINDA GÖRÜŞLER OLSUN BUNLARI NEREDEN BULABİLİRİM.ÇÜNKÜ EN AZ BİR 50 SAYFA KADAR YAZI ÇIKARTMAM GEREKMEKTE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

• konuyu yazarsan daha yardımcı oluruz...
  • polat112233 kullanıcısına yanıt
    Bir zahmet konuyu yaz da yardımcı olmaya çalışalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN ANTAKYALIYIM ANTAKYA'DA HABİB-İ NECCAR CAMİ VAR ANADOLU DA YAPILAN İLK CAMİ ÖZELLİĞİ VAR UZUN BİR GEÇMİŞİ OLDUĞU İÇİN BU KONU VERİLDİ BANA AMA BU KONU HAKKINDA YETERLİ DERECEDE KAYNAK BULMAM LAZIM
  • polat112233 kullanıcısına yanıt
    İnternetten bu kadar bilgi çıkıyor dahası yok.

http://www.zaman.com.tr/cumaertesi_anadolunun-ilk-cami-habib-i-neccarin-uzun-hikayesi_989178.html

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Habib-i_Neccar_Camii

Dostum tez konunbana çok saçma geldi zira cami eski olsada uzun bir geçmişi olsada yeterli bilgi bulman çok zor. Bir kütüphane bulup Antakya'nın tarihi ,fethi ve gelişimi ile ilgili kaynak bulman gerek.

Yapman gereken bir şey daha var Antakya'da üniversite'nin Tarih bölümü ile görüş.

Birde belediye ile görüş belki tanıtım için kitapçık vb. Bastırmışlardır.

Not:Birde melih gökçek gibi büyük yazmazsan daha hoş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 29 Mayıs 2015; 21:32:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TAVSİYELER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KÜTÜPHANEDE BAYA VAKİT GEÇİRECEM GİBİ :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.