Şimdi Ara

###TEZ ÖDEVİMİN TERCÜME PDF'SİNİ BULANA 50 TL GÖNDERECEĞİM...### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fabrizo

kardeşim son günü ne zaman,bizim fakültenin kütüphanesinde 3 adet transkribe edilmiş kitap var üçü de tez için hazırlanmış sanıırm,

214-258

diğeri de

212-226

acelen yoksa 1 hafta sonra falan giderim okula 221 sayfanın tercümesini senin verdiğinle karşılaştırırım
    sen elindeki kitabın ısbn numarasını da versene

Yok hocam 1 ay bile olur.211-240 arası önemli benim için.Çok minnettar olurum
  • tez danışmanı ve okuduğun fakülte bölümü özelden de yaz istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 11 Eylül 2015; 12:51:17 >
  • 3-4 tane buldum baktım da kardeşim bu senin verdiğim tercümeleri nasıl bulacağız o sıkıntı,benim bulduklarım taranmış ctrl+f de yapılamıyor

220b
    220a

kitapta sayfalar nasıl işlenmiş,cümlelerin başlarında muhakkak sayılar vardır o sayıları da verebilsen daha net bakabilirim,500 sayfalık taramadan bu cümleleri bulmak oldukça zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 11 Eylül 2015; 13:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

3-4 tane buldum baktım da kardeşim bu senin verdiğim tercümeleri nasıl bulacağız o sıkıntı,benim bulduklarım taranmış ctrl+f de yapılamıyor

220b
    220a

kitapta sayfalar nasıl işlenmiş,cümlelerin başlarında muhakkak sayılar vardır o sayıları da verebilsen daha net bakabilirim,500 sayfalık taramadan bu cümleleri bulmak oldukça zor

Hocam forumda sorun var galiba.mesela 222.sayfayi ilk mesaja detaylariyla koydum.orada sayi goruyor musunuz siz osmanlica metinde .türkçesini de karşısına koydum.222 yazan sayfa 222b onun yanında 222a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir kullanıcısına yanıt
    "univerzitetska biblioteka" yazıyor ilk satırda. Diğerlerini okuyamadım ben de. Yazılar silinik.

Edit: Üniversite Kütüphanesi anlamına geliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 16 Ekim 2015; 9:21:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.