Şimdi Ara

###TEZ ÖDEVİMİN TERCÜME PDF'SİNİ BULANA 50 TL GÖNDERECEĞİM...###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka konularda tez alan arkadaşlar tezlerinin tercüme metnini bulmuşlar.Ben ne yaptıysam bulamadım.Milli kütüphaneye gittim orada da bulamadım.Yardım edin millet.Şu tez belasından kurtulmam lazım,millet yarım saatte tezi bitirdi ben mal gibi bütün yıl uğraşacağım.

Eser:Tezkiret'ül Evliya
    Eserin müellifi:Mustafa bin Ali,Müstensihi:Feyzullah ibn-i hacı hüseyin,h.965 m.şubat 1558'de kaleme alınmıştır.Eser Farsça'dan Türkçe'ye çeviridir.
    Örneğin resimdeki 221.sayfanın çevrilmişi bulursanız karşılaştırabilirsiniz.
     ###TEZ ÖDEVİMİN TERCÜME PDF'SİNİ BULANA 50 TL GÖNDERECEĞİM...###& ###TEZ ÖDEVİMİN TERCÜME PDF'SİNİ BULANA 50 TL GÖNDERECEĞİM...### &  ###TEZ ÖDEVİMİN TERCÜME PDF'SİNİ BULANA 50 TL GÖNDERECEĞİM...###&  ###TEZ ÖDEVİMİN TERCÜME PDF'SİNİ BULANA 50 TL GÖNDERECEĞİM...###

Bu da hangi kütüphaneden alındığının resmi ama ben hangi kütüphane anlayamadım.Belki kütphane bilinirse ona göre bir şey elde edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 11 Eylül 2015; 13:32:11 >

• Bunu Murat Bardakçı'ya sorsana delikanlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 ye anca buluruz 50 yol parası olur bırak cimriliği

• Pis cimri

• Bunu ekşi'de makale aranıyor başlığına falan yazman lazım. Buradakiler çoğu liseli.

• 150'ye ceviri ofisi metni cevirecek.daha dogrusu metin bende var sadece hatalar bulunacak.ne cimriligi ,forumdaki bilgisayardan daha iyi anlayan bir arkadas da kazansin istedim.alt tarafi bir pdf dosyasi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poorman

şuna bir baksanhttps://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=2&rct=j&q=Tezkiret'%C3%BCl%20Evliya%C2%A0&ved=0CBwQFjABahUKEwiq8bu00u7HAhXFPxoKHeZ2BzE&url=http%3A%2F%2Fwww.semazen.net%2Fdownload%2Ftezkiretulevliya.pdf&usg=AFQjCNGDJCL2E7hM1fhL8UidBufQGiG04Q bende de var bu kitap ama hiç okumadım

Yok hocam malesef word dosyasindaki ornek gibi olacak.her sayfada 15 misra var.

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Bunu ekşi'de makale aranıyor başlığına falan yazman lazım. Buradakiler çoğu liseli.

Eksiye nasil girecegim hocam 10 yila yazar olurum

• Burada illa ki birinin hesabı vardır, rica et. Veya arkadaşlarına sor, birisinin vardır illa ki.
  • Bisey anlamadim dediginizden sen simdi bu eserin tamaminin cevrilmis halini mi ariyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Bisey anlamadim dediginizden sen simdi bu eserin tamaminin cevrilmis halini mi ariyorsun

hocam bu metin farsçadan çeviri tezkiretü'l evliya.Benim tezim 211-240 arası.Bu metnin tercüme pdf'si nette varsa onu arıyorum.Mesela başka arkadaşlarım ışkname idi tezleri.PDF'sini buldular hemen.AMan benim tezkiretü'l evliya tüm gece nette aramadığım yer kalmadı.Hiçbir şey bulamadım.Serhat küçük diye birininkini buldum o da uyumsuz çıktı benim metinle.
  • Ayni urun isminde bir kitap kitapyurdu.com da var fakat yazar isimleri uymuyor. Bu kitap olabilir mi acaba?

http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=321721
  • kitapların çoğuna milli kütüphanede baktım değil hocam. bu ne biçim ödev ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Bisey anlamadim dediginizden sen simdi bu eserin tamaminin cevrilmis halini mi ariyorsun

hocam bu metin farsçadan çeviri tezkiretü'l evliya.Benim tezim 211-240 arası.Bu metnin tercüme pdf'si nette varsa onu arıyorum.Mesela başka arkadaşlarım ışkname idi tezleri.PDF'sini buldular hemen.AMan benim tezkiretü'l evliya tüm gece nette aramadığım yer kalmadı.Hiçbir şey bulamadım.Serhat küçük diye birininkini buldum o da uyumsuz çıktı benim metinle.

yapabiliriz daha doğrusu araştırabilirim yalnız bu eser ferüddin atarın değil miydi sizdeki farklı galiba onun çevirisi olacak illa değil mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

yapabiliriz daha doğrusu araştırabilirim yalnız bu eser ferüddin atarın değil miydi sizdeki farklı galiba onun çevirisi olacak illa değil mi ?

hocam feridüddin attar ın ama tam adı mı oluyor nasıl oluyor bilmiyorum.Vikipedideki tam adı da buna benziyor.Hocadan aldım bu bilgileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir_08

http://www.dr.com.tr/Kitap/16-Yuzyila-Ait-Bir-Tezkiretul-Evliya-Tercumesi/Serhat-Kucuk/Din-Mitoloji/Tasavvuf/urunno=0000000572124 Bu olur sanırım.

serhat küçük işte hocam bunun pdf'si var bende uymuyor ne yazık kihatta arkadaş kitabını aldım boşa aldım diyor

• bu da hangi kütüphaneden alındığı ama ben okuyamadım.Sanırım kiril alfabesi ile yazıyor.
  • kardeşim son günü ne zaman,bizim fakültenin kütüphanesinde 3 adet transkribe edilmiş kitap var üçü de tez için hazırlanmış sanıırm,

214-258

diğeri de

212-226

acelen yoksa 1 hafta sonra falan giderim okula 221 sayfanın tercümesini senin verdiğinle karşılaştırırım
    sen elindeki kitabın ısbn numarasını da versene

bir de hangi okuldasın tez danışmanın kim bu bilgileri de verirsen işim kolaylaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 11 Eylül 2015; 12:49:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.