Şimdi Ara

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,2026 Dünya kupasına kalınması halinde, bodrumdan villa verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımımızın 2026 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanması durumunda milli futbolculara Bodrum'dan villa vereceğini açıkladı. Hacıosmanoğlu, bu primi kendi cebinden vereceğini de vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ekol TV'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımımızın 2026 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanması durumunda verilecek primi açıkladı. TFF başkanı, bu primi kendi cebinden vereceğini de sözlerine ekledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"TARİHİMİZİN EN KARAKTERLİ KADROSU"

İzlanda'da stat tamamen buzdu. Hatta UEFA yetkilileri ertelemeyi düşündü ama sonra oynayalım dediler. Montella hocanın oyuncularla diyaloğu çok iyi. Maç öncesi toplantıda ben de ufak bir konuşma yaptım ve şunu söyledim: 45 senedir futbol camiasının içinde olan bitenlere şahit oluyorum. Bana göre bu kadro tarihimizin en karakterli kadrosu. Sağ olsun arkadaşlar da saha aslan gibi mücadele ettiler.

"8 YAŞINDAKİ KIZIM HOLLANDA MAÇINDAN SONRA 'GİT FUTBOLUN BAŞKANI OL' DEDİ"

Hollanda maçından sonra hepimiz üzüldük. 8 yaşındaki kızım 'baba niye üzülüyorsun, önümüzde Dünya Kupası var. Git futbolun başkanı ol. Dünya Kupası şampiyonu olacağız' dedi. Hedef koyacaksınız kendinize. Kadromuz gerçekten çok iyi. Milletler Ligi'ni 1. bitirirsek Dünya Kupası için play-off oynayacağız. Kayseri'de herhalde Galler'i yeneriz.

FUTBOLCULARA DÜNYA KUPASI PRİMİ: BODRUM'DA VİLLA

22 senedir Dünya Kupası'na katılamıyoruz. Elinde böyle bir imkan varsa bizler de yönetim olarak gereğini yapacağız. Bodrum'da 4 bin tane villa yapacağız. Dünya Kupası'na katıldığımız takdirde bu evlerden futbolcularımıza vereceğiz. Bu evlerin TFF'ye satıldıktan sonra verilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ben kendi cebimden vereceğim futbolcularımıza bu evleri."

son dakika
    TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2026 Dünya Kupası'nın primini açıkladı
    https://www.sondakika.com/spor/haber-tff-baskani-haciosmanoglu-2026-dunya-kupasi-nin-17934401/

• Bodrum'a 4bin villayı Bill Gates ve Elon Musk bile yapamaz. Paran yetmez,paran olsa yer bulamazsın. Bodrum'da 4 bin villalık arsa büyük para. Devletten hibe arsa alacağım dersen,plan oysa mümkün.
    Milli takım futbolcuları zaten zengin,dünya kupasına gitmek için o villayı vermeye gerek yok. Milli maçlar için aldıkları maaş ve primleri hiç bir ülkenin futbolcusu alamıyor. En ünlü futbolcular ülkeleri için Afrika'ya maç yapmaya gidyor,para almıyor,üstelik ülkesine para bağışlıyor futbol gelişmesi için. Biz, zengin futbolcuları nasıl prime boğacağız diye uğraşıyoruz. Sizde milli duygu milli inanç. Ülke sevgisi..
    Federasyon milli maçlardan gelen kazancını paylaşmalı tabi ki de,ama fazlası milli duyguyu öldürüyor.
    Eğer Dünya kupasında kupayı kazanırlarsa prime boğ ama dünya kupasına katılmak öyle abartılı prim verilecek başarı değil. Bi zahmet katılsınlar artık. 85 milyonluk ülke olmanın dışında yurt dışında milyonlarca Türk nüfusu var. 4 milyonluk ülkeler katılıyor dünya kupasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 16 Ekim 2024; 22:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Arsa hazır. Milas'ta ve yıllardır mahkemeleri devam eden bir Ağaoğlu projesi. Bölgenin tüm ekolojik dengesi paramparça edecek rant harici bir durumu olmayan proje. Ağaoğlu bir şekilde bunu beceremedi devir etti kaçtı. Darısı bu doğa düşmanının başına.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Milas'da termik santral var mıydı?

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Evet

Yeniköy Termik Santrali var.

• Bodrum'da bu tip proje imkansız olsa olsa milas, menteşe tarafları olur diyordum sanırım öyleymiş. Adam tek taşla iki kuş vurma peşinde.

Milas nere bodrum nere, aklıma şener şenin milleti almanya yerine istanbula bıraktığı film geldi.

Bunların derdi hizmet değil işlerini büyütmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Ekim 2024; 10:10:35 >
  • Yaw vermesine gerek yok. Zaten bu yenı sıstemde daha cok takım katılacak. Grup elemelerinde kı ucunculer bole katılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.