Bildirim
Tfx target kullanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben aktif kullanıyorum. Talimat usulüne göre çalışıyorum. Gündemi takip ederek, uluslararası derecelendirme kurullarının açıklamalarını ve ABD gündemini takip ederek para kazanıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eft parali mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz
hesabım açıldı. ilk al satı yaptım. 6, 57 den euro aldım. 6, 62 den sattım. 50 tl kazandırdı.
devamlı al sat yapmam fakat hissettiğimde alıp satmayı düşünüyorum. Şimdilik 1000 euro ile yapıyorum.
acaba al satı az yapınca hesabı kapatıyorlar mı? -
Makas nasıl şu an tfx de alım satım için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Finanscepte uygulamasi indir orda bi suru insan yardim eder sana hocam
2 kuruş civarı.quote:
Orijinalden alıntı: p0tti
Makas nasıl şu an tfx de alım satım için -
Kur yükselişlerinde sistem kilitleniyor gibi söylentiler var? Bu tarz sorunlar yaşayanlar oldu mu acaba? -
Tfx target hesabında olan döviz atmlerden çekilebiliyor mu? Hergangi bir kesinti olmadan. Hesabım yok fakat bu özelliğe göre açtırmak istiyorum. -
tfx target ucuza doviz alablirsiniz
fakat dustugu anda sistemi kilitler size sttirmaz zarar edersiniz.
yukseldigi anda size aldirmaz kilitler zarar edersiniz.
doviz almak isteyen vioptan 10 kaldiracli olarak alir. aksamda dususe karsi forex den satis yapabilir.
tfx ise yaramaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X