Şimdi Ara

Th kesmek isteyenler eternasine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • byerler bu serverda th ler en ezik adam yapmislar okcularda yani kilic balta sopa tahta kalas kullanan turlerin hepsi ezik buyu ıle ugrasan arkadasların hep sı 10 numara olmuslar bende pvp serverıdır th olam eksın yapama dedım ama hıkaye eksın yapttılar ama ocumu fene alıyorum gulerek selam falan vererek aralarına gırıyorum vede 1 tane sag bırakmıyorum ama yaklasttırmıyorlar bılee :((( magelerden hep nefret etmısımdır igrencsizin sekilkarizma hıcbırı yok ama en saglam vuruslar onda

ha birde server sahıbımı bu vurusları ındırıp yukseltebılıyormu yanı onagore bır gun olurda bızde server acarsak sakın olaa mage olmayın lvl 80 olsanız bılee lvl 60 adamı kesemesınız benım serverımda ıgrenıyorum hepsınden noob mageler tabı sozum turk magelere degıl

• allahta seni guldursun noob mageler haa

• quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

byerler bu serverda th ler en ezik adam yapmislar okcularda yani kilic balta sopa tahta kalas kullanan turlerin hepsi ezik buyu ıle ugrasan arkadasların hep sı 10 numara olmuslar bende pvp serverıdır th olam eksın yapama dedım ama hıkaye eksın yapttılar ama ocumu fene alıyorum gulerek selam falan vererek aralarına gırıyorum vede 1 tane sag bırakmıyorum ama yaklasttırmıyorlar bılee :((( magelerden hep nefret etmısımdır igrencsizin sekilkarizma hıcbırı yok ama en saglam vuruslar onda

ha birde server sahıbımı bu vurusları ındırıp yukseltebılıyormu yanı onagore bır gun olurda bızde server acarsak sakın olaa mage olmayın lvl 80 olsanız bılee lvl 60 adamı kesemesınız benım serverımda ıgrenıyorum hepsınden noob mageler tabı sozum turk magelere degıl

sen öle san mage 2 kere vuruom noobs mage ler

• quote:

Orijinalden alıntı: F!sHeR

quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

byerler bu serverda th ler en ezik adam yapmislar okcularda yani kilic balta sopa tahta kalas kullanan turlerin hepsi ezik buyu ıle ugrasan arkadasların hep sı 10 numara olmuslar bende pvp serverıdır th olam eksın yapama dedım ama hıkaye eksın yapttılar ama ocumu fene alıyorum gulerek selam falan vererek aralarına gırıyorum vede 1 tane sag bırakmıyorum ama yaklasttırmıyorlar bılee :((( magelerden hep nefret etmısımdır igrencsizin sekilkarizma hıcbırı yok ama en saglam vuruslar onda

sen öle san mage 2 kere vuruom noobs mage ler
    mage uzak tan asılabiliosa asılcak th yanina gelirse katliam yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: F!sHeR

mage uzak tan asılabiliosa asılcak th yanina gelirse katliam yapar

Alıntıları Göster
    arkadaş noob dio 80 lvken dio 60 lvl dio

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

arkadaş noob dio 80 lvken dio 60 lvl dio

Alıntıları Göster
    BU KONUDA YAZILMIŞ TÜM MESAJLAR

DO YOU SPEEK TÜRKÇE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

BU KONUDA YAZILMIŞ TÜM MESAJLAR

DO YOU SPEEK TÜRKÇE

Alıntıları Göster
    necro kardeş mesajların dili yokki sana ''yes ı can'' desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

NE YAZMİŞLAR BİŞEY ANLAMADIM YAW TH VE MAGELERLE İLGİLİ BİŞEY YAZILMIS AMA NE YAZILMIS
  • quote:

quote:

NE YAZMİŞLAR BİŞEY ANLAMADIM YAW TH VE MAGELERLE İLGİLİ BİŞEY YAZILMIS AMA NE YAZILMIS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

necrocum arkadaşın thlere karşı garezi mi ne var acaba arkadaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 15 Ekim 2006; 21:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

quote:

quote:

necrocum arkadaşın thlere karşı garezi mi ne var acaba arkadaşın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

quote:

quote:

necrocum arkadaşın thlere karşı garezi mi ne

yok magelere gıcık oluyomuş bi th açmış eternalsinde hep ölüyomuş dioki kendi serverimi kurarsam mage olmayın dio lvl 80 olsanız bile lvl 60 bi th sizi kesebilecek dio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 15 Ekim 2006; 21:55:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok magelere gıcık oluyomuş bi th açmış eternalsinde hep ölüyomuş dioki kendi serverimi kurarsam mage olmayın dio lvl 80 olsanız bile lvl 60 bi th sizi kesebilecek dio

Alıntıları Göster
    LoL

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben bir server kursam lvl 80 sub th hatta hero
    olsa dahi lvl 1 dark elf i kesemeyecek sekilde yapmazsam ne oluyum sitesinede yazarim th acmayin diye
    hayatta en gıcık oldugum karakter th

• quote:

olsa dahi lvl 1 dark elf i kesemeyecek sekilde yapmazsam ne oluyum sitesinede yazarim th acmayin diye

Alıntıları Göster
    niye????????????????????????????????????????????

• quote:

Alıntıları Göster
    th yi bitek sub class birlestirince acarim anca yoksa mage super ama kullanmayi bilene

• quote:

Orijinalden alıntı: eminshop

th yi bitek sub class birlestirince acarim anca yoksa mage super ama kullanmayi bilene

Alıntıları Göster
    Arkadaşa katılıyorum Th ye gıcık oluyorum Th nin hakkından bitek abysswalker geliyor o yüzden her zaman ilk charım abysswalker dır. Denemek isteyen gelsin arenada görelim kim daha güçlü imiş. Th ler ile o kadar çok kapıştımki artık sırf TH kesmek için arenaya gidiyorum. Çok abartılı

• quote:

Orijinalden alıntı: alikanak

Arkadaşa katılıyorum Th ye gıcık oluyorum Th nin hakkından bitek abysswalker geliyor o yüzden her zaman ilk charım abysswalker dır. Denemek isteyen gelsin arenada görelim kim daha güçlü imiş. Th ler ile o kadar çok kapıştımki artık sırf TH kesmek için arenaya gidiyorum. Çok abartılı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alikanak

extremede oynuyorsan bi ara yapalım pvp.
    nickim asagida pm atarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordStriker

quote:

Orjinalden alıntı: alikanak

extremede oynuyorsan bi ara yapalım pvp.
    nickim asagida pm atarsin.

Alıntıları Göster
    OMG CCPOWER KORKULUR abyswalkerla gitme belki okcu ile bilmiyom stun falan yerse olme ihtmali sans agitme yanina bu arada ccpower beta server acilmiş extremde c5mi bilgin varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

OMG CCPOWER KORKULUR abyswalkerla gitme belki okcu ile bilmiyom stun falan yerse olme ihtmali sans agitme yanina bu arada ccpower beta server acilmiş extremde c5mi bilgin varmi

Alıntıları Göster
    EYY YÜKSELEN TÜRK GENÇLİĞİ!!!!!
    nedir bu anti-th skandalı yawwwww

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Alıntıları Göster
    yaa arkadaslar serverda magelerin gucleri yukseltiliyor thlerin vuruslari dusuruluyor servera gore degisiyor hobbyde mage gelcek th lanlun yapicak th vurdumu obur tarafan eli cikiyor magelerden nefret ediyorum nerde gorsem direk kesmeye calisiyorum ama o serverda olcak gibi degil adamin gotundeyim okadar vurdum adamda tık yok tekte alıyorsa beni bana baska server yollu gozukmusttur noob mageler

vallah simdiki serverda gellin mageler okumun ttadina yada deggermin tadina bakiyorlar bolca bana vurmaya bille fırsatlari kalmiyor pk oluyorum ama alddigim zevki anlatamam yasamanız lazım vurdugum gıbı oyle yatarken oyle bır haz duyuyorumkıı 1 2 saat kesım yapttıktan sonra oyle bır muttlu yatıyorumkııı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D magelere olumm

tabi turk mageli arkadaslara lafım yok ejnebılerı kesıyorum bana no stop yazınca dahada hırslanıyorum ohhh yatınn pıslıkler hehehe

bn serverımı buldum ya sız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: NEMAK

yaa arkadaslar serverda magelerin gucleri yukseltiliyor thlerin vuruslari dusuruluyor servera gore degisiyor hobbyde mage gelcek th lanlun yapicak th vurdumu obur tarafan eli cikiyor magelerden nefret ediyorum nerde gorsem direk kesmeye calisiyorum ama o serverda olcak gibi degil adamin gotundeyim okadar vurdum adamda tık yok tekte alıyorsa beni bana baska server yollu gozukmusttur noob mageler

vallah simdiki serverda gellin mageler okumun ttadina yada deggermin tadina bakiyorlar bolca bana vurmaya bille fırsatlari kalmiyor pk oluyorum ama alddigim zevki anlatamam yasamanız lazım vurdugum gıbı oyle yatarken oyle bır haz duyuyorumkıı 1 2 saat kesım yapttıktan sonra oyle bır muttlu yatıyorumkııı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D magelere olumm

tabi turk mageli arkadaslara lafım yok ejnebılerı kesıyorum bana no stop yazınca dahada hırslanıyorum ohhh yatınn pıslıkler hehehe

bn serverımı buldum ya sız :D

Alıntıları Göster
    senin serverin sitesi neydi ?????????????

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.