Ben Overlord demedim arkadaşım Warcryer dedim. Sen yap bakalım dragonic armor ile teror estirebiliyormusun görelim. Yapamazsın nedenmi dragonic armor giyen adama en fazla 3 vuruş yaparsın ama imp giyene 5 vursan yatmaz 350hp getirisi var. Ayrıca Th ler İmperial giyince karakter sapıtıyor nasıl oluyor anlamıyorum ama adama en fazla 1.5k asılabiliyorum. Dragonic giyene 3k asılıyorum. Bunlar benim 1 senedir gözlemlerim pvp sunucularında. Ha tıp tutuyormuyum öyleyse sen dene Th ye imperial giydirmeyi. Eğer buraya yazdıklarımı teyit eden bi yazı yazmazsan adam değilim.
Oldumu güzel kardeşim. Hala warcryer ne giyer ona cvp vermedin cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.
Arkadasim ben daha once warcry le oynamadim sanada dedim overlord la oynadim die banane warcry ne giyiosa giyiodur..ben overlord un defans i zaten cok oldugu icin cas.speed gerekiodu onun icin dark cristal robe set giydiriodum..sen hangisi ini giymek istiyosan giydirirsin hangisiyle daha iyi oynuyosan kisacasi..Birde Th dragonic setle ne yapabilirkiii...! Ben sana burada meydan okumak gibi konusmak istemiyorum peki sana sunu soracagim.78 lwl Dragonic setli Th ile 78 lwl imperial Th karsilassa ne olur..?Eger senin oynadigin serverlarda dragonic fazla ozellik wermiosa(sanmam) imperialda Light giyen adama + ozellik kazandiriosa herhalde imperial giyen adam kazanir..Birde Guzel Kardesim Normal Bi serverda imperial giyen th dragonic giyen th ye nasil wurabilecek ben buna sasiyorum tabii...
yaa birakinn mageymiss ulan mageler cok kaldırmıslarr bıraz once serverda girdik birbirimize mageyle adam kestti beni durdu lvl sordu 71 dedi karsimdakinin lvl 75 74 73 72 71 70 hadi olsun 69 olsun lan gecttim en son 67 bekliyorum adamdan cunku 2 salladı oldum 2 cakttı yaa full buffum arttı kupeler +5 hepsi adam ne dedi biliyormusunuz lvl 61 dedi yaa ulan servere cok kıll kapttım elımde olsaa serverı patlatcam yaa ınsaf yaa adaletmı bu sımdı ulan oynama ıstegı bırakmıyor ama kurucamm server kurucamm bugun arkadasla kararlasttırdık cafemızdee bır pc ayırıp cok saglam bır server kurmayı dusunuyoruzz su aynı ortamdan 3 kısıyı daha kafalarsakk ozaman ısler cok hızlanır en kısa zamanda acılır :D
magelere olum
ben 77 lvl silver range dra armor +5 +4 +3 beyaz takilar toteiosn nedir +3 sihinig bow +8 full buff 3300 p atk 1300 p def 225 crit 125 accury 886 atk speed (overlods) adama 3-4 kez oldum adam sonra arkadaslari geldi en fazla 1.5k asildim adam bana 3k cekiyor o an m def 980 olma ihtimali yuksek karar verdim bugun necro kascam arkadasımda th di anlıyacaginiz 1kez olmedi onlar biz dagildik simdi gene lvl77 olmaya calıscam exp dustu
Lineage 2 yi birakali 3 ay falan oldu..2 aya yaklasik kendi ewime gelmiodum Dısarida okumamdan dolayi..Dun arkadas israr edince Revenge Serverina girdik olesine pvp yapmaya 78 lwl Sr Neyse Arkadasada 76 lwl bishop wardi..Bende Olan Char full diziliydi +10 shining falan +6 javery ler 1.9 k m.def war..elf mage ile kapismaya basladik onunda arkadasinda bishop wardi..Bende 1.9 k m.def olmasina ragmen Karsimdaki Elf Mage bana 6 k cri.atti ..Buna Ne Dersiniz ?Serverimi Birakirsiniz Yoksa Mage mi Acardiniz..Ben Herhalde Surekli oynasam bu serverda monitor u falan kirardim sinirimden..
Bende revenge a geçtim yaf bu magler baya fazla etrafta gelene geçene tek atıolar. Bende overlord yaptım ama skiller bozuk hevesimi kırdı valla. Bir dahaki girişimde Th yapıcam ama dediğim gibi imperial setli.
Şunada açıklık getireyim armor muhabbeti yine. asasinler armor tipinden extra getiri kazanmıyorlar. Orda dediği şey ne giyersen giy kardeşim ama light giyersen toplamda o set 1000 defans veriyorsa sana 1200 defans verecek. Ama monkta bu iş değişir light giyersen atak hızın artar ama yinede heavy giyebilirsin o sana kalmış. Misal Bishop heavy giyebilir ama cast speed düşer. Aslında cast speed i veren robelerdeki %15 ibaresi değilmidir.
Geriye ne kalıyor arkadaşım agresif mobların arasında ise casterlar heavy giyebilir hemen ölmemek için. Bu seçim size kalmış. Pvp sunucularında dragonic heavy giyen dual damascus kullanan çok prophet gördüm ben. O zaman Th de imperial giyer canı artar stun resisti artar vs vs. Bu tartışma burda biter.
Yaw serverda sealed unsealed hikayesi olmasa alip denicem ama kim black mamonu bulacak ben simdiye kadar mamonu gormedim pazardan alsak batariz
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
quote:
Orjinalden alıntı: XApAcHeX
EYY YÜKSELEN TÜRK GENÇLİĞİ!!!!! nedir bu anti-th skandalı yawwwww
SERVERDEN SERVERE FARK EDİYOR AMA BİR TH AYNI LVL DEKİ 3 KARAKTERİ DALGA GECER GİBİ KESEBİLİYORSA BUNLARIN ARASINDA DESTROYERDE VARSA SENDE GICIK OLURSUN TH LERİ BAZI SERVERLERDE ACAYİP SAÇMA YAPMISLAR ÖRNEK DRAGON SERVERİ
Sana katılıyorum TH lvl 78 idi biz 3 kişi ork titan darkelf okcu human okcu hepimiz 78 idik adam bizle oyun oynadı çok zor 3 yatıştan sonra kestim
vallah arkadaslar sizi bilmem ben artiik ericada oynuyorum necro acttim cok guzel bir server hoss yani herkezi eklerizznekadar cok olursak okadar guzlu oluru hepinizi bekliyoruzzz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme