Şimdi Ara

Th kesmek isteyenler eternasine (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

EYY YÜKSELEN TÜRK GENÇLİĞİ!!!!!
    nedir bu anti-th skandalı yawwwww

SERVERDEN SERVERE FARK EDİYOR AMA BİR TH AYNI LVL DEKİ 3 KARAKTERİ DALGA GECER GİBİ KESEBİLİYORSA BUNLARIN ARASINDA DESTROYERDE VARSA SENDE GICIK OLURSUN TH LERİ BAZI SERVERLERDE ACAYİP SAÇMA YAPMISLAR ÖRNEK DRAGON SERVERİ
  • sana katiliyorum normalde th eziq bi char deildir c3 te yada c4 de kullanana oynadigim serverlarin bazilarinda ozellkle tek char thyi kullaniyordum 1 vs 1 de okcuyu rahat aliodum tabi sans meselesi stun,evesion vs ama magelerde deisio adamoynamsini biliosa tabi ... 1 vs 1 de benim 61 lwl sps sem oldugunu farzedersek 80 lwl th bana 1 damage bile wuramaz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

yaa arkadaslar serverda magelerin gucleri yukseltiliyor thlerin vuruslari dusuruluyor servera gore degisiyor hobbyde mage gelcek th lanlun yapicak th vurdumu obur tarafan eli cikiyor magelerden nefret ediyorum nerde gorsem direk kesmeye calisiyorum ama o serverda olcak gibi degil adamin gotundeyim okadar vurdum adamda tık yok tekte alıyorsa beni bana baska server yollu gozukmusttur noob mageler

vallah simdiki serverda gellin mageler okumun ttadina yada deggermin tadina bakiyorlar bolca bana vurmaya bille fırsatlari kalmiyor pk oluyorum ama alddigim zevki anlatamam yasamanız lazım vurdugum gıbı oyle yatarken oyle bır haz duyuyorumkıı 1 2 saat kesım yapttıktan sonra oyle bır muttlu yatıyorumkııı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D magelere olumm

tabi turk mageli arkadaslara lafım yok ejnebılerı kesıyorum bana no stop yazınca dahada hırslanıyorum ohhh yatınn pıslıkler hehehe

bn serverımı buldum ya sız :D

KARDES ERİCA SERVERİ TAM SANA GOREMİŞ AMA KACİRDİN KAPANDİ
    OEL SERVER OLSUN PARAMI GOZDEN CIKARIM VALLA
    50YTL GOZDENM CIKARDIM ACIN OLE SERVER

• quote:

yaa arkadaslar serverda magelerin gucleri yukseltiliyor thlerin vuruslari dusuruluyor servera gore degisiyor hobbyde mage gelcek th lanlun yapicak th vurdumu obur tarafan eli cikiyor magelerden nefret ediyorum nerde gorsem direk kesmeye calisiyorum ama o serverda olcak gibi degil adamin gotundeyim okadar vurdum adamda tık yok tekte alıyorsa beni bana baska server yollu gozukmusttur noob mageler

vallah simdiki serverda gellin mageler okumun ttadina yada deggermin tadina bakiyorlar bolca bana vurmaya bille fırsatlari kalmiyor pk oluyorum ama alddigim zevki anlatamam yasamanız lazım vurdugum gıbı oyle yatarken oyle bır haz duyuyorumkıı 1 2 saat kesım yapttıktan sonra oyle bır muttlu yatıyorumkııı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D magelere olumm

tabi turk mageli arkadaslara lafım yok ejnebılerı kesıyorum bana no stop yazınca dahada hırslanıyorum ohhh yatınn pıslıkler hehehe

magesiz oyun mercimeksiz mercimek çorbası gibidir ve bende th'lere kılım ( özellikle extremede full herşeyi +26 donateli olanlara ( bolca var ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 16 Ekim 2006; 23:51:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

magesiz th mercimeksiz mercimek çorbası gibidir ve bende th'lere kılım ( özellikle extremede full herşeyi +26 donateli olanlara ( bolca var ))

Daha demin th 57 yaptim adam full crit cakiyor sevdimya ama doom platesi seti faydasi vardir tabi
    su silver range sub yapim noblese yapim 4 charida geliştircem yavas yavas

• yaa mage lerin coguu oynamasini bilmiyorr bille adam beni targetliyemedi sadece guclu olmak ıcın secıyorlar okadar ama bılende yanına yaklastırmıyor bılee ama yaklastımı kesmem lazım yok abı vur vur vur vur yok ıslemıyorr bende degısttırdım sımdı mageler benden kacıyor hep valla askerden gelem 4 arkadas kurucaz cok guzel bır server cafeden hersey cok olculu olucak ama hıc lag olmıcak allahın ıznıylee sımdıden calısmalara basladık c4 gecttı c5 gecergıbı gelıyor c6 cıkarsa bız ona cok guzel bır server acarızz

ama lineage boyle boyuna yenı surum kurarak sevenlerını kaybeder ko gibi olsa acc kaybolmasa cok guzel olacak neyse beyler magelere olummm :D

biraz mage kesem hehehe yasasin TH LER

• Abi ben abysswalker ile TH alıyorum dediysem bi bildiğim var boşa konuşmuyorum burda. Üstündekiler çok iyi olabilir ama hex yersen bilki sana 3 vuruştan fazla vurmaz benim abyssim. Burdan taktik vermek isterdim ama olmaz. Üstünde imperial setle dolaşan bi abysswalker görürsen bilki o benimdir.

Dragonic leather iğrenç işe yaramaz bi settir önemle duyurulur.
  • iyi o zaman sana bol sans o zaman light giyen chara heave set giydirmek...baya iyisin bu konuda bence robe giydir daha iyi olsun hex i daha hizli atarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikanak

Abi ben abysswalker ile TH alıyorum dediysem bi bildiğim var boşa konuşmuyorum burda. Üstündekiler çok iyi olabilir ama hex yersen bilki sana 3 vuruştan fazla vurmaz benim abyssim. Burdan taktik vermek isterdim ama olmaz. Üstünde imperial setle dolaşan bi abysswalker görürsen bilki o benimdir.

Dragonic leather iğrenç işe yaramaz bi settir önemle duyurulur.

Shield kullanıyomusun yanında?
  • Kullandığım oluyor arada, arena kalabalık ise kullanıyorum. Ha bu arada ben hiç miss geçmiyorum kalkan kullanırken dahi. Robede olur hex miss geçmeyecekse robe giyerim neden olmasın ki

Her class tavsiye edilen armoru giyecek diye bir kural yok. Pvp sunucularında imperial setle dolaşan bir TH görürsen kaçmaya çalışma(zira öleceksin 2 vuruşta)muhakkak bow kullanıyorlar. Biraz araştır dostum asaslarda heavy giyebilir. Draconic leather sucks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikanak -- 17 Ekim 2006; 16:36:58 >
  • th yi kullanan adam gibi kullanırsa th her kosulda keser
  • Biz hiç oynamadık bu oyunu sanki. Adam gibi kullanan nasıl oluyor anca full bufflı olacak anca zaman alamam ben TH yi yoksa her koşulda yerde. Sen hiç hex yememişsin galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F!sHeR

th yi kullanan adam gibi kullanırsa th her kosulda keser

ne kullanacak altı üstü bir iki tane skili var
    skili bas kac gel tekrar bas lol ha birde stun vermişler
  • quote:

Biz hiç oynamadık bu oyunu sanki. Adam gibi kullanan nasıl oluyor anca full bufflı olacak anca zaman alamam ben TH yi yoksa her koşulda yerde. Sen hiç hex yememişsin galiba.

kardeş sana sadece LOL demek istiyorum sen takmışın bi hexe ya onu her adam yermi ayrıca imp. seti bende giydirdim ama eğlence gırgır şamata olsun die öle saçmalık mı olur dragonic iğrenç bi die ya sharkblack doğru sölüyo git sn arcana giy bide hexini daha hızlı atarsın
  • hex tutmazsa chari sen garantiye mi gonderiyon ? ne bu hex kesin tutcak gozuyle bakiyon farzet tutmadi nolcak ??
  • emin arkadaşım ben AW PW TH de kastım 3 tadı da tattım 35x server de hmde hepsini 70+ lvl yaptım sadece merak ettiğimden dolyaı zaten insann başına ne gelirse ya meraktan yada meraktandır özeeliikle pw için harcadığım zamana yazık oldu aw ye gelirsek a gradeli adamlara anca hex yedirrebiliodum bide onun için emp de aloıodum ne yazık ki neyse th ye gelince ben o charmdan çok zevk alıoyrum ama gerçek bu th hepsinden üstün
  • Ya cok sacma bi topic..eger bu serverda th guclu bi char deilse(zannetmiom th nin cok ezilecegi bi server olsun)th ye sahipsem hatta cokta eziliosa ben o chari kapatirim gider baska bi char acarim..3 yilidir oynamama ragmen ezilmeyi cok sewen bi l2 oyuncusu tanimiom ben eger bunu cok isteyen biri warsa git onunla eglen o zaman..
  • bence TH ler karizma, millet kasmaktan hoslaniyor ama guclu bir char deil, charlarin ozellikleriyle oynanmasin mageler yine TH yi alir , tabi TH full donatedir yada enchantin cok kolay oldu bir serverdur yuzukleri +1k dir orasi ayri:Dherkes diyor TH mageyi yakalarsa , hic birsey olmuyor:/ TH dagger skill inin lvl ine gore dmg vuruyor magenin defansinin pek onemi kalmiyorki, ben extremede lvl 53 charada ayni dmg vuruyordum dagger vurusu ile lvl 70 adamada,archer TH yi arenada bile olsun dolana dolana keser,SR bi entegla tamam isi, buffsuz bir pvp ise destroyerde alir vs vs kisacasi TH de pek is yok ama dedim gibi karizma bence, bende seviyorum TH kasmayi ama guclu deil
  • YA OLURMU IS YOK VALLAH BENIM BU OYUNA ILK BASLADIGIM YER HOBBY HADI BAKKALIM ACIL OLSAYDII EN KARLINI CIKARTTIN KARSIMAAA 3 VURUS OKADAR

YA YERDEEE YADA PC CAMDAN ATTAR ADAM VALLAH NORMAL SİKİL VURMADAN HAYVANİ BİR SEKİLDE CİRİTİK CAKİYOR HER VURUSUNDA TH OZELLİGİ BU ZATEN AMA UZAK MESAFEDE OLMICAN MAGEYLE YOKSA YER SENI AMA TH COK KARIZMA YADA SR ALİCAN MAGELERİN TOPUNU KAZICAN
    SONRA BAKTTİ GM OLMUYOR MAGELER KUVETTSIZ KALDII EZIK OLDU BIZIM CİRİTİKLERİ DUSURDU HERKES MAGELERE KİNLENDİİ NERDE MAGE VARSAA DURDUK YERE CAT KESIYORLARI BEN KENDI ARKADASIMI KESTTIM SINIRDEN MAGE DIYE SIZ NE DIYONUS HEHEHE

BUYU YAPANDA YAPTTIRANDAN CEHENLEME GIDER ::D BUNU UNUTMAYIN

• quote:

Biz hiç oynamadık bu oyunu sanki. Adam gibi kullanan nasıl oluyor anca full bufflı olacak anca zaman alamam ben TH yi yoksa her koşulda yerde. Sen hiç hex yememişsin galiba.

arkadasim tabiki her iki taraftada eişt kosullarda buff olcak ama sunu sölim th nin kesmesi ihtimali büyük
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.