Şimdi Ara

Th Pitt (2025 - ) | Hbo Max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pittsburgh'daki bir hastanede çalışan sağlık profesyonellerinin günlük yaşamları; kişisel krizlerle, işyeri politikalarıyla ve kritik hastaları tedavi etmenin duygusal yüküyle başa çıkarken gösterdikleri dayanıklılığı ve bu kutsal mesleğin gerektirdiği fedakarlıkları gözler önüne seriyor.

puanı 8.4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• baya kaliteli çıktı, diziyi Max'a vermişler ama Hbo kalitesinde, hastane dizisi arayanlar bakabilir.

bir tane de tatliş doktorumuz var, oyunculuğu yetenekli, ilerde büyük yapımlarda görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Şubat 2025; 2:53:52 >

• Hastane draması sevmiyorum da sanırım temposu yüksek, vakti saati belli, kaoslu bir şey. Bakarım mutlaka.

• Gozume carpiyordu imbdye falan girince afisi de ben bunu ucakta gecen bir yapim saniyordum afis bende oyle bir cagrisim uyandirmisti. Konuya girdim bakiniyorum Bojack'in yorumuna kadar hâlâ ayıkamadim mevzuya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • House ve ER gibi tıp dramalarını 24 gibi saat usulü işleyen bir diziyle birleştirdiğini söylesem yeter herhalde. Her bir bölüm, acildeki ekibimizin 15 saatlik vardiyasından bir saati izletiyor. "Hastaneli, doktorlu The Bear" da denebilir belki. Puan biraz fazla ama bence.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    cuk yerinde bir tanım "Hastaneli, doktorlu The Bear"

dizide House gibi zeki karakter yok, Scrubs gibi komedi-arkadaşlık ortamı da yok, ama bir şekilde izlerken kalitesini hissedebiliyorsunuz.

s01e08 ile dizinin ödül alabilme olasılığı arttı.

bu arada, genel kültür bilgileri ;
    NorPlant, kadınlarda kol içi deriye enjekte edilen tüp, hormon seviyesini değiştirip 5 yıl boyunca hamile kalmayı engelliyor.
    İlk ağızdan solunum ile birlikte Cpr, 1950'de Pittsburg hastanede Avusturya'lı doktor Safar yaptı, aynı dizide de bahsettiği.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ben de diziyle ilgili dedikodu vereyim.

ER’ın yaratıcısı Michael Crichton’ın dul eşi Sherri, dizinin ER’ın izinsiz bir yeniden başlatması olduğunu iddia ederek dava açmış. Warner Bros TV, dizinin ER’dan tamamen farklı bir iş olduğunu söyleyip davaya karşılık vermiş. Kadının iddiasına göre, buna reboot yapmak için kendisine ulaşmışlar ama dizide merhum kocasına credit vermek istememişler, sonra reboot'tan vazgeçip The Pitt ismiyle buna girişmişler. Kadın da bu dizi ER'ın kopyası falan diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.