Şimdi Ara

TH8 Çok Gözümü Boyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TH7 şuan tüm savunmalarım full. Madenleri, duvarları, ordu kamplarını falan yükseltiyorum şuan yani en geç 1,5 haftaya th8 için parayı basıcam köy binasına ama çok gözümü korkutuyor. Her şey 2 seviye atlayacak ve ben de X topu için TH9 olmak istiyorum ama th9 olmam çok zor gibi. hepsi 1,5m istiyor geliştirmek için ve 2 seviye gelişecekler

• Ben de senin durumundayım. Sanırım bu saatten sonra seviye arttırmak yavaşlayacak. Daha fazla ganimet çalmamız lazım, zaten rakiplerin seviyesi yükseldikçe aldığın ganimet de artıyor. Ben problem etmiyorum bunu, hatta işçiyi çalıştırmak için ganimetim varsa benden mutlusu yok, varsın yavaş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Ben de senin durumundayım. Sanırım bu saatten sonra seviye arttırmak yavaşlayacak. Daha fazla ganimet çalmamız lazım, zaten rakiplerin seviyesi yükseldikçe aldığın ganimet de artıyor. Ben problem etmiyorum bunu, hatta işçiyi çalıştırmak için ganimetim varsa benden mutlusu yok, varsın yavaş olsun.

th 9 arkadaşım var 150k ganimet adam görünce mutlu oluyor. TH yükselince düşük TH'lerden daha az ganimet alıyorsun. Yani TH yükselince ganimet de azalıyor.

Top 9. Seviye 800k 10. Seviye 1.6 M yani (1.6+0.8).5= 12 M
    Okçu Kulesi 9. Seviye 1.5M 10. Seviye 2.5m (1.5+2.5).5= 20 M
    Havan 6 1.6 m .3 = 5.4 M
    Sihirbaz Kulesi 5. Seviye 2M 6. Seviye 2.7 M (2+2.7).3=14.1 M
    Gizli Tesla 4. seviye 2m 5. seviye 2.5m (2+2.5).3=13.5 M

Toplasan sonuç: 65M ediyor. Duvarlar var daha. Bu kadar altın nereden gelecek acaba merak içerisindeyim. Bugün th8 olsam savunmanın full olması 4-5 ay alır gibi. Pay 2 Win oluyor th8 den sonra artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Ben de senin durumundayım. Sanırım bu saatten sonra seviye arttırmak yavaşlayacak. Daha fazla ganimet çalmamız lazım, zaten rakiplerin seviyesi yükseldikçe aldığın ganimet de artıyor. Ben problem etmiyorum bunu, hatta işçiyi çalıştırmak için ganimetim varsa benden mutlusu yok, varsın yavaş olsun.

th 9 arkadaşım var 150k ganimet adam görünce mutlu oluyor. TH yükselince düşük TH'lerden daha az ganimet alıyorsun. Yani TH yükselince ganimet de azalıyor.

Top 9. Seviye 800k 10. Seviye 1.6 M yani (1.6+0.8).5= 12 M
    Okçu Kulesi 9. Seviye 1.5M 10. Seviye 2.5m (1.5+2.5).5= 20 M
    Havan 6 1.6 m .3 = 5.4 M
    Sihirbaz Kulesi 5. Seviye 2M 6. Seviye 2.7 M (2+2.7).3=14.1 M
    Gizli Tesla 4. seviye 2m 5. seviye 2.5m (2+2.5).3=13.5 M

Toplasan sonuç: 65M ediyor. Duvarlar var daha. Bu kadar altın nereden gelecek acaba merak içerisindeyim. Bugün th8 olsam savunmanın full olması 4-5 ay alır gibi. Pay 2 Win oluyor th8 den sonra artık

TH yükselince düşük TH'ler az ganimet veriyor ama bu sefer deposu çok daha büyük TH'lere kafa tutabiliyorsun. Örneğin sabah kupamı 1450'den 1200'lere düşürdüm çünkü sağlam ganimetler olmasına karşın benim girebileceğim köyler değildi. Ve az önce iki köyden 600k ganimet kaldırdım art arda, çok da kısır değil bence oyun bu konuda. Zaten belli bir yerden sonra pay to win oluyor oyun, ama bu kadar aracı yükseltmek için ganimetleri nasıl kazanacağım gibi bir derdim olacağını düşünmüyorum. Daha doğrusu her şey kolayca yükseltilir ama duvarlar çok baş ağrıtacak gibi.

• Ben artık 7'den 8e geçmek için inşaatı başlattım sonunda. Bakalım 7 de bulduğumuz ganimeti 8 de bulabilecekmiyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.