Şimdi Ara

th9 a geçiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 10 gün sonra th 9 a geçiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
    th9da sırayla neleri kurayım neleri yükselteyim ve birde duvarları param olunca basayımmı yoksa sonamı bırakayım.
    bu arada savunmalarımın hepsi fulldur.

• depon full olarak th9 ol.. en önemlisi bu.

kaç işçin var bilmiyorum ama
    normal şartlar altında 5 tane olduğunu düşünürsek;

ana bina biter bitmez 2 adet x topunu yerleştir. iki işçi gitti. (tavsiyem x toplarını hemen 3 yapmaya çalış, inşaat bitince hemen 2. seviyeye ardından 3.seviyeye ver. çok rahat edersin, ne de olsa şimdiye kadar x topun yoktu, 1 ay daha kullanma 7+10+14 gün inşaat süreleri)
    birini büyü fabrikasına, birini laboratuvara ver. 2 işçi daha gitti.
    elinde kalan son işçi ile yeni gelen ve az zaman isteyen ufak tefek şeyleri hallet.

tabi mümkünse 40000 de kara ixir biriktir, onunlada hemen kraliçe al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

depon full olarak th9 ol.. en önemlisi bu.

ana bina biter bitmez 2 adet x topunu yerleştir. iki işçi gitti. (tavsiyem x toplarını hemen 3 yapmaya çalış, inşaat bitince hemen 2. seviyeye ardından 3.seviyeye ver. çok rahat edersin, ne de olsa şimdiye kadar x topun yoktu, 1 ay daha kullanma 7+10+14 gün inşaat süreleri)
    elinde kalan son işçi ile yeni gelen ve az zaman isteyen ufak tefek şeyleri hallet.

Cevabin icin tesekkurler
    4 insaatcim var.
    buyu fakrikasi ve labaratuardan sonra sihirbaz kulelerinemi yoksa havanlarami oncelik vereyim?
    birde labaratuarda ilk neyi gelistireyim?

• 4 İnsaatcin varsa

1. X toplarını al 2 insaatci gitti

2. Depoları Al Altın da İksir deposunuda al

3. Büyücü Fabrikasını yükselt :D
  • lab da ilk balon geliştir , okçu kraliçeyi açıp direkt 2 ye bas ,sürekli yüksalt okçu kraliçeni ,bende geçeli çok olmadı th9 a okçu kraliçem 6 ya bastım mesela , 2 x topuna bas ,yeni açılanları köyüne yerleşttttr ,duvarları yukselt ,iste buyu fabıkası ve lab a bas arkadasın dedıgı gıbı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: At_Adam

quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

depon full olarak th9 ol.. en önemlisi bu.

Cevabin icin tesekkurler
    4 insaatcim var.
    buyu fakrikasi ve labaratuardan sonra sihirbaz kulelerinemi yoksa havanlarami oncelik vereyim?
    birde labaratuarda ilk neyi gelistireyim?

Öncelik olarak alan savunması yapan ne varsa onları yükselt hangisi önce hangisi sonra sıralama önemli değil, öncelik alan savunması. Mümkünse aynı türden olan savunma araçlarını aynı anda inşaata ver. X topları 3 olana kadar devam et. Bu da önemli. 30 gün 2 işçiyi bağla. Eninde sonunda yapacaksın bunu. İlk yapman daha iyi.

Madem 4 inşaatçı var, yine 2 si x toplarına, diğer ikisini büyü fabrikası ve laboratuvara ver. Yeni gelen ekipmanları sonra tamamlasanda olur.

İnşaatçıları vermeden önce kraliçeyi yerleştir, tabi o zamana kadar kara ixiri toplayabilirsen. İnşaatçı boş değilken kraliçe alınamıyor çünki.

Laboratuvarda işi sana kalmış. Hangisini çok kullanıyorsan ona öncelik ver. Ben okçu_dev_barbar_binici_balon_golem yükselttim.

• Cevplariniz icin tesekkur ederim depolari fullemeye clisicam kara iksir dahil.
    x toplarini 3 yapmak icin ugrasicam labratuar ve buyu fabrikasindan sonra kraliceyi basicam sonra yeni acilanlari kurarim zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayım kaldı, yaRdım edin
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • duvarların kaç seviye bence duvarlar fullendikten sonra gecmeliydin zor ama basın agrimaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

duvarların kaç seviye bence duvarlar fullendikten sonra gecmeliydin zor ama basın agrimaz

65 tane mor duvarın kaldı gerisi siyah o konuda sıkıntı yok

• 4 işçi varsa başlangıç klasik. Shoptan 2 x topu ve depolar, tuzaklar, 4. hava savunma ve 4. sihirbazı indirin. Hatta 4. teslayı da indirin. 2 işçi x toplarında 7 gün zaten kalacak. Diğer 2 işçiden biri depolara dönsün. Son işçi labı yükseltsin. Depoların bitmesi önemli. Gösterdiğiniz ganimet 4 depoda eşit parçalarda yada 4. depoda yakın seviyede olmalı. Saldırı yediğinizde bu az da olsa bir avantajdır. 4. depolar belirgin bir seviyede değilse saldıran kişi yüksek seviye 3 depoya göre strateji yapar böyle durumlarda. Bitene kadar ya da en azından 10. seviye olana kadar 1 işçi depoları dönsün derim.
    Depolar biraz toparlanınca ve lab bitince, mutlaka önce havanları yapın. Malum 7 seviye okçuları tek atışta ancak 7. seviye havan alır. 6. seviye havanı olan 9'un huzuru olmaz. 7. seviye 240 okçu gezen TH10 oldukça fazladır oyunda. Havandan sonra sihirbaz kulesi. Aynı şekilde 7. seviye okçu için tek atar. 2 işçi zaten hep x topunda kalacak. Havan ve sihirbaz bitene kadar büyü fabrikasına kara sondalarına dokunmayın. Zaten 3 büyü size bunlar bitene kadar yetecektir.
    Labda nasıl ordu yapıyorsanız ona göre başlayın. Dev yapıyorsanız öncelik dev, full okçu yapıyorsanız önce okçu.

Tabi 40k kara kara iksir hazır olmalı ve full depo geçiş yapmanız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

4 işçi varsa başlangıç klasik. Shoptan 2 x topu ve depolar, tuzaklar, 4. hava savunma ve 4. sihirbazı indirin. Hatta 4. teslayı da indirin. 2 işçi x toplarında 7 gün zaten kalacak. Diğer 2 işçiden biri depolara dönsün. Son işçi labı yükseltsin. Depoların bitmesi önemli. Gösterdiğiniz ganimet 4 depoda eşit parçalarda yada 4. depoda yakın seviyede olmalı. Saldırı yediğinizde bu az da olsa bir avantajdır. 4. depolar belirgin bir seviyede değilse saldıran kişi yüksek seviye 3 depoya göre strateji yapar böyle durumlarda. Bitene kadar ya da en azından 10. seviye olana kadar 1 işçi depoları dönsün derim.
    Depolar biraz toparlanınca ve lab bitince, mutlaka önce havanları yapın. Malum 7 seviye okçuları tek atışta ancak 7. seviye havan alır. 6. seviye havanı olan 9'un huzuru olmaz. 7. seviye 240 okçu gezen TH10 oldukça fazladır oyunda. Havandan sonra sihirbaz kulesi. Aynı şekilde 7. seviye okçu için tek atar. 2 işçi zaten hep x topunda kalacak. Havan ve sihirbaz bitene kadar büyü fabrikasına kara sondalarına dokunmayın. Zaten 3 büyü size bunlar bitene kadar yetecektir.
    Labda nasıl ordu yapıyorsanız ona göre başlayın. Dev yapıyorsanız öncelik dev, full okçu yapıyorsanız önce okçu.

Tabi 40k kara kara iksir hazır olmalı ve full depo geçiş yapmanız gerekir.

Tam cevap yazacaktim, cevabiniz gördüm. Ben böyle cevap yazamazdim herhalde :) Yazilana harfien katiliyorum. Yeni TH9'a gecis yaptim. Aynen bu siralamayi takip ediyordum. 2 iscim x-yaylarinda sabit. x-yaylari 3. seviye olduktan sonra TH9'un keyfine varacakmisiz :)

Buraya ekleyebilecegim tek öneri, ne yap et kristal lig + usta lig bonusu + görevler vs. ile 5. isciyi mutlaka almaya calis. TH10 olunca cok ihtiyacin olmayacak belki ama TH9'u en hizli geliserek ve en rahat 5. iscin varsa gecersin...

• 2 X Yayına ver. Hemen kraliçeni dik. 1 lab 1 büyü fab. geri kalanı 1 işçini de ordu kampına ver. bunlar bitince ordu kampına aban biran önce 220 asker yap.
  • Th9 geçerken hala ne yapacağını bilmiyorsan oyunu sil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

Th9 geçerken hala ne yapacağını bilmiyorsan oyunu sil bence.

aklımda th9 a geçtiğimde ne yapmam ile ilgili belirli fikirlerim var ama yinede forumun bir fikrimi alayım dedim.
  • hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim ustaya çıkıp 5. işçiyi alıcam sanırım bu gidişle
  • Th9 da öncelik herolardır. 5. İşçi işte burada önemlidir. Th10 a geçerken en az 15 Lvl kraliçe ve kral sizin için rahatlık sağlayacaktır. Imkan varsa hemen ya da usta lige çıkarak gem kazanıp 5. İşçiyi alın.
    Heroyu hep yatırın. Th9 da zaten ganimet için bir tanesi size yetecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl karaiksir kasarım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.