Şimdi Ara

Tham1Phicm Adlı üye Buraya Bak ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokhan_866

Bunu Bilmiordum ozman para boşa gitti neyse offf Senin Allah Belanı Versin Yanına kalmaz bu !

quote:

Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Savcılık Hiçbişe yapmaz Forumda Bi Arkadas Yazmıstı Silkroad Sözleşmede Üyelik Alınamaz/Satılamaz DEniyo hem bunu savcılığa ispatlayamazsın

kalmaz git şikayette bulun sonuçta aranızda bir anlaşma var konuşmalarıda gösteririrsen sonuç alırsın tam gaz devam kalmasın yanına
  • Şimdi hatırladım bu herife bende char takas etmiştim ama sonra nicke dikkatli bakınca hayırsız olduğunu anlayıp konusu pek takip etmedim keşke nickten anlasaydın ne cins olduğunu çünkü baya belli ne olduğu.
  • Peşini Bırakmam zaten ben bu işin gercekten 200 YTL az para degil.
    Hepiniz Sagolun Arkadaşlar İlgilendiginiz İçin.
  • vaybe adama bak hala vermedimi charını ? geçmiş olsun inş alırsın charını ama peşini bırakma bu işin
  • Kardesim Tamam Silkroad Satılmaz Ama Sen Buna 200 YTL Türkiye Sartlarında Para Yatırmıssın Yatırdıgın Adamın Adı Soyadı Yatırdıgın Adres Elinde Varsa Hic Kuşkusuz Bulunur

Varacaksın O İle Polise Sana Anında Bulurlar

Peşini Bırakma Acısını Cıkart
  • geçmiş olsun arkadaşım inş. geri alabilirsin paranı bu işin peşini de bırakma böyle dolandırıcıların yaptıkları da yanlarına kalmaz
  • İsim sakat adamın zaten.Geçmiş olsun diyorum bir laf bilir misin?''Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste.''
  • az önce forumda biriyle tartışıyordum konu açmış 90 lvl blader satın almak isteyen var mı diye ama char hakkında hiç bir bilgi vermemiş, böyle konulardan char alışı yaptığınız zaman dolandırılma ihtimaliniz yükselir, yani adam o charı çaldı mı? charı var mı ? arkadaşı mı verdi ? bu tür şeylere dikkat edin char satıyom diyen herkese inanmayın.

geçmiş olsun kardeşim biraz daha dikkatli ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenGar_TR -- 18 Aralık 2008; 16:57:37 >
  • Tham1Phicm bu nickten hayır beklenmez geçmiş olsun kardeş..
  • adama baksana boynunda kalsın o para inş. annensinden yada babasından cıksın sanada geçmiş olsun kardesim char alıcagın zman tc kimlik no al hesap bilgileri al sonra babasının telini al
    bakalım cocuk bişey yapabilcek mi ben 3 tane char sattım bunlar yuzunden adımız cıkıor
  • Tam adına yakışır bir adammış. Bakın inanın bu adamı araştırsınlar ailesini adı gibi kesin gerçeklik payı vardır çünkü temiz aile terbiyesi alan bir insan bunu yapmaz. Gecen hafta takas bahasiyle benimde charım gitmişti bu yüzden takas yada satışlarda ev telefonu kesin alacaksın gerekirse tc kimlik nosunu bile alacaksın çünkü o kadar çok adam varki hırsızlık yapmak isteyen burda bir adamda 85+ 7-8 tane char var bu nasıl oluyor adam satıyor işte burda son sözüm kesinlikle msn den alış veriş yapmayın arkadaşlar cep tel artık güvenli degil çünkü firmalar kontursüz bedava veriyolar sadece ev telefonu ve tc kimlik no ile bu adamlara bir dur deyip bu kuralı getirmek lazım hoşcakalın.. Bu arada geçmiş olsun kardeşim
  • O adam beni de ekledi iyiki takas söz konusu olmadı şükür zaten çoluk çocuktan biri olduğu kesindi böyle olayları gördükçe valla oyundan soğuyorum...

Sanada geçmişler olsun keşke aracılıkla falan yapsaydın hiçmi Allahtan korkuları yok bu insanların ya yazık vallahi Alpayh dediği gibi TC kimlik no iste beni ekleyen çoğu kişiden ben istedim ne yapacaksın gibi sorular geldi ve üç kağıt olduğu ortaya çıktı keşke aceleci olmasaydın :( Artık yapman gereken savcılık arkadaşların dediği gibi. Allah yardımcın olsun.
  • Buda konuşmalarımızın son kısmı...

Tham1Phicm Adlı üye Buraya Bak !
  • Biraz önce msn de açtı kendisi sordum böyle böyle diye bilmemezlikten geldi ney falan diye bende arkadaş suç duyurusunda bulunacak savcılığa falan dedim sildim inş. biraz aklı başına gelir.
  • Bakın arkadaşlar birşey daha söylüyeyim bu satış forumuna msn bıraktığınız zaman ister satış yapın ister yapmayın daha sonra hergün birileri eklemeye başlıyor benim anladığım şu bu adam sro oynuyor bu adama bir keyloger atarsam şifresini öğrenirim diyor adam burada ki tüm satış yapanların msn sini ekliyor ve kendini bayan gibi gösterip sana keyloger atmaya çalışıyor daha dün başıma geldi arkadaşlar benim sizlerden istediğim burada satış yada takas konusunda en güvenli yöntem hangisidir ?
  • En güvenli yöntem Mücahid abiyi aracı kılmandı çok büyük hata etmişsin hala inanamıyorum yani çoluk çocuğun eline para yollamışsın o kişilerde allah korkusu vs. yok tek çaren adalete başvurmak. Eminim ki paranı geri alıcaksın. Kanıtlarla birlikte tabiki.
  • Geçmiş olsun nediyelim..

Ama peşini bırakma.200 ytl ye adam 15 gün hamallık yapıp belini çürütüyor.

O 200 ytl yi nasıl harcayacak merak ediyorum.Aldığı yiyecek boğazında kalırda 1 dolandıcı daha gider..
  • Nickten kaybediyor zaten üzüldüm senin adına
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Kardesim Tamam Silkroad Satılmaz Ama Sen Buna 200 YTL Türkiye Sartlarında Para Yatırmıssın Yatırdıgın Adamın Adı Soyadı Yatırdıgın Adres Elinde Varsa Hic Kuşkusuz Bulunur

Varacaksın O İle Polise Sana Anında Bulurlar

Peşini Bırakma Acısını Cıkart

Aynen Buradan anlaştı isen bunları kanıt olarak kullanabilirsin olmaz deme işe yarıyo inan bana
  • arkadaşlar hepiniz sagolun. ama bende savciliga gitcektim bunu ispatlayamam çünkü yukarıda arkaşımızın dedigi gibi Silkroad Hesap Alınamaz/Satılamaz Yazıormus Sözleşmede.Elimde Bir çok Kanıt var Konusmalar,Tlf No gibi ama işte ispatlayamazmısım benim bi savcı arkadaşım var şimdi ona danışcam. Tekrar Saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_866 -- 19 Aralık 2008; 19:14:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.