Kardeşim sen amacın ne yani ne yapmaya calısıorsun sana charın parasını yolladım sen charı vermiosun Telefonlarıda acmıyorsun oyuna giriyorum chara pm atıorm arkadaşların var diolar sen parayı yollamamıssın ben sana parayı cumadan yolladım almaya gdiorm die cıktın bida snden haber alamıorm ya adam akıllı cık konus surda!
Gençlerimize yakışmayacak hareketler bunlar Para için böyle yollara başvurmayın arkadaşlar inanın değmez Aldığınız para helal deilse nerden gelip nereye gittiğini bile anlamazsınız
Bu Tür Olaylar Nie Oluyor Yha İnş Charı Alırsın Kardeş..! Umutsuz Vaka Gibi Ama
quote:
Orijinalden alıntı: Tai Lung
Gençlerimize yakışmayacak hareketler bunlar Para için böyle yollara başvurmayın arkadaşlar inanın değmez Aldığınız para helal deilse nerden gelip nereye gittiğini bile anlamazsınız
adama parayı verdim charın bilgilerini vercem dedi bidaha haber alamıorm kendisinden 200 YTL Verdim tam Yazık Ya!
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan_866
adama parayı verdim charın bilgilerini vercem dedi bidaha haber alamıorm kendisinden 200 YTL Verdim tam Yazık Ya!
Alıntıları Göster
Forumda Acıksın hic takmıyorsun bile acıyorum sana!
quote:
Forumda Acıksın hic takmıyorsun bile acıyorum sana!
Alıntıları Göster
Sana Son Bir Lafım daha var Karşıma Çıkma! o parayı harcıyamassın inş
quote:
Sana Son Bir Lafım daha var Karşıma Çıkma! o parayı harcıyamassın inş
Alıntıları Göster
Ayıp Be Kardesim Sende Aracı Kullansaydın Ya
Nİcke Baksana Cocugun
Her Neyse Elinde Suan İcin Neler Var Dekont Vs Daha Acabilecegin ?
Yani Su Durumda Sahsa Dava Acabiliyorsun Dolandırıcılık Sucundan Ben Olsam Hic Durmam Anında Acarım
quote:
Orijinalden alıntı: DostDeli
Nİcke Baksana Cocugun
Yani Su Durumda Sahsa Dava Acabiliyorsun Dolandırıcılık Sucundan Ben Olsam Hic Durmam Anında Acarım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Nİcke Baksana Cocugun
+1 katılıyorum .200ytl az para değil.....
quote:
Nİcke Baksana Cocugun
Alıntıları Göster
Savcilaga ver
quote:
Orijinalden alıntı: _GiG@ByTe_
Savcilaga ver
Alıntıları Göster
Evet Dekont Var şu anda onu arıyorum Dekont Bulursam Savciliga Vercem
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan_866
Dekontu Bul Hatta Bulamazsan Nerden Yolladıysan O Yere Git Dekont iste yine
Yani Gerekli Seyleri Ögrenirsin
Zaten 200 YTL güzel Bir para Ögrenciyim Üniversite İcin Ayrıca + 200 Daha Olsa Bir Askeri Ücretli İnsanın 1 Aylık Maaşı Düşün İşte
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan_866
Dekontu Bul Hatta Bulamazsan Nerden Yolladıysan O Yere Git Dekont iste yine
Yani Gerekli Seyleri Ögrenirsin
Zaten 200 YTL güzel Bir para Ögrenciyim Üniversite İcin Ayrıca + 200 Daha Olsa Bir Askeri Ücretli İnsanın 1 Aylık Maaşı Düşün İşte
zaten nick ofsayt nasıl inandınız yha ...neyse allah var yukarda...
Savcılık Hiçbişe yapmaz Forumda Bi Arkadas Yazmıstı Silkroad Sözleşmede Üyelik Alınamaz/Satılamaz DEniyo hem bunu savcılığa ispatlayamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX
Savcılık Hiçbişe yapmaz Forumda Bi Arkadas Yazmıstı Silkroad Sözleşmede Üyelik Alınamaz/Satılamaz DEniyo hem bunu savcılığa ispatlayamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX
Evet, normalde char alım satımı yasak :S. Üzüldüm adına
Ama yanına kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: UnknownChaos
quote:
Evet, normalde char alım satımı yasak :S. Üzüldüm adına
Ama yanına kalmaz
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun kardesim Adamın nickınde hayır yokkı kendısınde olsun Allahbelasını versin helal olmasın o parayı yemek
quote:
Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX
Bunu Bilmiordum ozman para boşa gitti neyse offf Senin Allah Belanı Versin Yanına kalmaz bu !
quote:
quote:
Bunu Bilmiordum ozman para boşa gitti neyse offf Senin Allah Belanı Versin Yanına kalmaz bu !
quote:
Alıntıları Göster
Bu chaR için 300 Silk Aldım oda boş boş bekliyor Artık Char Almaya Güvenemiorm Böyle olaylar oldukça
quote:
Bu chaR için 300 Silk Aldım oda boş boş bekliyor Artık Char Almaya Güvenemiorm Böyle olaylar oldukça
Alıntıları Göster
Nickinde hayır yok alım işlemi yaparken cep, ad soyad bilmeli ve güven olmalı daha 1 mesajı olan bir üyeden hemen alım yapmamalıydın dur bakalım umarım aklı başına gelirde charı sana teslim eder yoksa hakkını sonuna kadar ara derim bende char satıyorum ama satarken bile alıcıya cepden tut ad soyad ve gerekirse nerede oturduğumun bilgilerini bile veririm nede olsa biz elle turulan birşey almıyoruz yada satmıyoruz sanal ortamda bir karakter bu daha dikkatli olunması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: # Ace #
Nickinde hayır yok alım işlemi yaparken cep, ad soyad bilmeli ve güven olmalı daha 1 mesajı olan bir üyeden hemen alım yapmamalıydın dur bakalım umarım aklı başına gelirde charı sana teslim eder yoksa hakkını sonuna kadar ara derim bende char satıyorum ama satarken bile alıcıya cepden tut ad soyad ve gerekirse nerede oturduğumun bilgilerini bile veririm nede olsa biz elle turulan birşey almıyoruz yada satmıyoruz sanal ortamda bir karakter bu daha dikkatli olunması lazım.
Alıntıları Göster
Forumda Yeniyim onlara dikkat etmedim Nickinide Öylesine Yazmısdır dedim bundan sonrada artık nickler cok önemli. :S